Transplantace afro vlasů v Tunisku

cena afro transplantace vlasů 1
Napsal Melissa

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci afro vlasů v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunis? Naše rady pro úspěšnou transplantaci afro vlasů v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantacích afro vlasů v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace afro vlasů v Tunisku

Průměrná cena transplantace afro vlasů v Tunisku v Tunisu je 1 900 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1700 eur do 2100 eur.

PostupCena Tunis
Transplantace afro vlasů1900 €

Co je to transplantace afro vlasů?

Transplantace afro vlasů v Tunisku je často jednou z nejsložitějších forem transplantace vlasů FUE. Umožňuje dosáhnout přirozeného výsledku a obnovit růst vlasů v oblastech, kde vám vlasy začaly vypadávat. Zahájení cesty za transplantací afro vlasů se často může zdát jako náročný úkol a můžete se cítit nejistě.

Může být obtížné zjistit, zda jste si o tomto tématu udělali dostatečný průzkum, a v důsledku toho může být obtížné zjistit, zda jste se zákrokem rozhodli správně. V tomto článku vám chceme poskytnout vše, co potřebujete vědět o transplantaci afro vlasů, od typu vlasů až po péči o ně.

Typy afro vlasů

Abyste pochopili, jak s vlasy zacházet, musíte nejprve určit typ afro vlasů. Máte kudrnaté, vlnité nebo rovné afro vlasy?

Obecně se váš typ vlasů dělí do kategorií A až C. Písmeno označuje typ kudrlin, které máte na hlavě. Čím výše v abecedě se nacházíte, tím pevnější kudrliny na hlavě máte. Pojďme si rozebrat jednotlivé kategorie a zjistit více informací o jednotlivých typech afro vlasů.

Kudrnaté afro vlasy

Kudrnaté afro vlasy se dělí na několik podkategorií. Máte své velké, skákavé kudrny, které mají větší objem. Kudrnaté afro vlasy mohou být náchylné ke krepatění, což může vést k vysušování, proto je dobré vlasy často hloubkově upravovat.

Vlnité afro vlasy

Pokud máte vlnité afro vlasy, myslete na to, že vaše vlasy mají vzor. Můžete mít velké vlny až po plážové vlny, které jsou pevnější a obecně se snadněji upravují. Tento typ vlasů může mít podobné množství jako rovné vlasy a může být méně objemný než vlnité afro vlasy.

Rovné afro vlasy

Rovné afro vlasy nemají žádné vlny. Tento typ vlasů je často odolnější, protože se obtížně kulmuje. Obecně se však s nimi manipuluje snadněji než s jinými typy vlasů, protože je méně pravděpodobné, že se u nich vyskytnou problémy, jako je suchost a lámavé konečky.

Afro vs. rovné vlasy

Možná vás překvapí, že se váš typ vlasů liší kvůli úhlu, pod kterým rostou vaše vlasové folikuly. Každý pramen afro vlasů vyrůstá od kořínků v zakřiveném úhlu. Právě toto zakřivení dodává tomuto typu vlasů hustší vzhled ve srovnání s rovnými vlasy. Vzhledem k vlnitému charakteru afro vlasů může olejům trvat déle, než hydratují celý pramen, než je tomu u rovných vlasů. Proto je důležité vlasy po umytí šamponem upravovat.

Vypadávání afro vlasů

Vypadávání afro vlasů může být způsobeno špatným zacházením s vlasy a může být způsobeno i řadou problémů souvisejících se stresem. Telogenní efluvium je běžný problém související se stresem. Jedná se o dočasnou formu vypadávání vlasů způsobenou stresem nebo traumatickou událostí. Tento problém by měl za normálních okolností sám odeznít.

I když to může být obtížné, existuje mnoho způsobů, jak stres zvládnout, například pomocí relaxačních technik a přijetím zdravějšího stravovacího a pohybového režimu. Stres je něco, s čím se všichni setkáváme po celý život, a může být obtížné se mu vyhnout, ale podniknutím několika kroků správným směrem můžete nejen snížit hladinu stresu, ale také zvýšit své šance, že se vyhnete vypadávání vlasů.

Mezi další příčiny vypadávání vlasů patří androgenní alopecie, systémový lupus erythematodes, frontální fibrózní alopecie, lichen planopilaris a trakční alopecie.

Léčba afro vlasů

Vypadávání afro vlasů u žen a mužů lze léčit různými způsoby. Můžete se obrátit na nechirurgickou léčbu vypadávání vlasů kombinací minoxidilu a finasteridu, což je dobře známá léčba, která může pomoci podpořit růst vlasů. Mnoho studií prokázalo, že tato metoda je účinná. Pokud vám však tato metoda nevyhovuje, vždy existuje možnost chirurgické léčby afro vlasů v Tunisku, například transplantace vlasů FUE, kterou podrobně popisujeme níže.

Přečtěte si také: Transplantace afro vlasů v Turecku

Transplantace afro vlasů v Tunisku

Transplantace afro vlasů je obecně složitější než jiné zákroky transplantace vlasů. Je to proto, že afro vlasy jsou u kořínků kudrnaté. Proto může být obtížné kudrnaté vlasové folikuly extrahovat, aniž by došlo k jejich individuálnímu zničení. Z tohoto důvodu je nezbytné využít služeb zkušeného tuniského chirurga, který posoudí vaše potřeby a provede zákrok. Je důležité si uvědomit, že by vás to nemělo odradit, protože i tak je možné úspěšně provést transplantaci afro vlasů, jak se to podařilo mnoha lidem po celém světě. Je to jistě složitější proces, ale to neznamená, že je nemožný.

Operace transplantace afro vlasů FUE

Pokud jste zkoumali transplantaci afro vlasů, možná znáte termín FUE, jinak známý jako excize folikulární jednotky. Tyto typy transplantací vlasů jsou pro afro vlasy vhodnou volbou. Tento zákrok zahrnuje extrakci vlasů z dárcovských oblastí na zadní a boční straně hlavy, které jsou následně přeneseny do oblasti pokožky hlavy, kde jsou potřeba. Jedná se o přesný, ale zpravidla minimálně invazivní zákrok.

V porovnání s transplantací folikulárních jednotek (FUT) může zákrok FUE zanechat méně viditelné jizvy, protože při něm dochází k odstranění jednotlivých vlasových folikulů, nikoliv pruhu vlasové pokožky. Lidé s tmavší pletí bývají náchylnější k tvorbě keloidů, proto se upřednostňuje technika FUE. Proto je důležité vybrat si profesionální kliniku pro transplantaci vlasů, které můžete důvěřovat.

Péče o afro vlasy

Mnoho lidí se často obává období rekonvalescence po transplantaci afro vlasů. Rekonvalescence po transplantaci afro vlasů je obecně stejná jako u jiných typů vlasů a měla by trvat maximálně dva týdny. Než si budete moci umýt vlasy, budete muset počkat alespoň pět dní, aby mohly začít mizet známky operace. Další rady k tomuto tématu naleznete na naší stránce o pooperační péči po transplantaci vlasů.

Důležitost zkušeností

Hned na začátku je třeba poznamenat, že transplantace vlasů FUE zahrnující afro vlasy je jednou z nejsložitějších. Afro vlasy se svou povahou velmi liší od kavkazských vlasů. Je proto nezbytné, aby vám klinika pro transplantaci vlasů nabídla zkušenosti s prováděním léčby FUE s tímto konkrétním typem vlasů.

Navzdory odlišnostem afro vlasů se při transplantaci FUE používá naprosto stejná technika, která vyžaduje pouze několik speciálních kroků.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️