Transplantace vlasů pro ženy v Tunisku

transplantace vlasů žena tunisia 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů pro ženy v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunis? Naše rady pro transplantaci vlasů pro ženy v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantaci vlasů u žen v Tunisku a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vlasů pro ženy v Tunisku

Průměrná cena transplantace vlasů pro ženy v Tunisku je 2 400 EUR. Cena závisí na počtu štěpů a použité technice. Metoda FUE stojí 2200 eur a technika DHI 2600 eur. Délka pobytu je 4 dny. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

Transplantace ženských vlasů2400 €
Transplantace mužských vlasů2200 €
Transplantace vlasů FUE2200 €
Transplantace vlasů DHI2600 €

Průvodce transplantací vlasů pro ženy v Tunisku

Vypadávání vlasů u žen je složitý jev. Může podkopávat sebevědomí, ale také způsob, jakým na sebe denně pohlížíme. Naštěstí nyní existují kosmetické zákroky, které mohou tento problém napravit, jako je transplantace vlasů nebo implantace vlasů.

Tento typ kosmetické chirurgie se nyní provádí pomocí moderních technik a špičkové technologie, aby bylo dosaženo bezvadných výsledků.

Pokud uvažujete o tom, že se vydáte cestou implantace vlasů, transplantace vlasů ženám v Tunisku je v současné době jedním z nejoblíbenějších a nejdoporučovanějších zákroků, a to díky své ceně, ale především díky své úspěšnosti.

Co transplantace ženských vlasů obnáší?

Transplantace ženských vlasů je chirurgický zákrok, který spočívá v implantaci nových vlasových folikulů do lysých oblastí lebky po vypadávání vlasů.

Za tímto účelem chirurg odebere vlasové folikuly z dárcovské oblasti (části lebky s vlasy, která je stále plná) a poté je transplantuje do oblastí, kde již žádné vlasy nejsou. Transplantace vlasů se provádí pomocí neinvazivních, moderních a především špičkových technik.

V současné době existuje několik technik transplantace vlasů:

  • FUE (Follicular Unit Extraction): technika transplantace, při níž se z dárcovské oblasti odebírají vlasové folikuly jeden po druhém a poté se pomocí ocelového řezného nože implantují přímo do dárcovské oblasti.
  • DHI (Direct Hair Implantation) : tato estetická metoda umožňuje odebírat folikulární štěpy (folikuly) a implantovat je přímo pomocí jediného nástroje: pera s mikročepelkami ze safírového kamene. Tato technika implantace vlasů je v současné době nejrychleji a nejpraktičtěji proveditelná.

Pro koho je transplantace vlasů u žen v Tunisku určena?

Transplantace ženských vlasů je určena všem kandidátkám, které trpí vypadáváním vlasů. Jinými slovy, vypadávání vlasů, které již nevede k novému růstu. Tomu se říká alopecie. Alopecie se posuzuje podle Ludwigovy stupnice. Tento zákrok se doporučuje ženám s alopecií nebo plešatostí na stupnici Ludwig III.

Implantace vlasů je vhodná pro všechny formy alopecie: difuzní nebo progresivní, androgenní, jizvení (po úrazu, popálení nebo nehodě) nebo trakční alopecii. Transplantaci vlasů lze zvážit, jakmile je deklarována ztráta hustoty a alopecie.

Měli byste si však uvědomit, že o implantaci vlasů lze uvažovat pouze na zdravé pokožce hlavy. V opačném případě implantáty nedrží a nelze dosáhnout estetického výsledku.

Transplantace ženských vlasů se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám ani osobám s poruchami srážlivosti krve, kardiovaskulárním onemocněním nebo alergickými reakcemi.

Jak probíhá transplantace ženských vlasů v Tunisku?

Transplantace ženských vlasů v Tunisku je neinvazivní a především kontrolovaný zákrok kosmetické chirurgie. Provádějí ji odborní kosmetičtí chirurgové, kteří se těší jisté mezinárodní pověsti. Úspěšnost je 99, 9 % a péče je komplexní.

O zahraniční pacienty, kteří chtějí vycestovat do Tuniska za účelem transplantace vlasů, bude během jejich pobytu postaráno od A do Z.

Před operací

První fází transplantace vlasů ženy v Tunisku bude diagnostika vlasů. Tato úvodní konzultace se skládá z posouzení hustoty vlasů a jejich vypadávání lékařským týmem. Bude provedena řada lékařských vyšetření a krevních testů, aby se zjistilo, zda je vlasový implantát slučitelný s vaším zdravotním stavem.

Další konzultace před operací obnovy vlasů umožní provést důkladnější lékařské posouzení. Při této příležitosti se také uskuteční schůzka s anesteziologem.

Během operace

Operace implantace vlasů se provádí v lokální anestezii. Může trvat 6 až 8 hodin, které jsou prokládány krátkými přestávkami (ne však příliš dlouhými, protože by mohlo dojít ke kontaminaci štěpů a vlasové pokožky). Během jednoho sezení může chirurg implantovat až 4 000 štěpů v závislosti na zvolené metodě.

Vlasové implantáty nejsou bolestivé. Může dojít k drobnému krvácení, ale riziko poškození vlasových folikulů při transplantaci nelze vyloučit. Úspěch této fáze závisí téměř výhradně na odborných znalostech chirurga.

Po operaci

Po operaci, když odezní anestetika, lze následky shrnout do několika mravenčení. Ty se po ošetření aplikovaném chirurgem rozptýlí. Během 2-3 dnů po operaci provede chirurg kontroly, aby zhodnotil stav štěpů a zjistil, zda byla transplantace vlasů úspěšná. Po několika měsících štěpy vypadnou a implantované vlasy se vrátí k normálnímu cyklu růstu vlasů.

Opatření, která je třeba přijmout po transplantaci vlasů u ženy

Po transplantaci ženských vlasů v Tunisku je třeba přijmout řadu opatření:

  • K mytí vlasů používejte speciální šampon.
  • S vlasy nemanipulujte: žádné chemické ani mechanické ošetření.
  • Spěte v polosedě v úhlu 45°. Nespěte vleže po dobu 10 až 15 dnů. Se spaním na zádech počkejte přibližně 1 měsíc.
  • Nevyfoukávejte si vlasy na slunci; ven choďte se zakrytou hlavou.
  • Nesnižujte příliš hlavu, aby nedošlo ke špatnému prokrvení,
  • Jezte zdravou, vyváženou stravu a užívejte potravinové doplňky.

Kolik stojí transplantace ženských vlasů v Tunisku?

Cena transplantace ženských vlasů v Tunisku se pohybuje od 2 000 do 2 500 eur. V této částce je zahrnuto vše, co je hrazeno během lékařského pobytu: poplatek chirurgovi, náklady na hospitalizaci, pooperační sledování, transfer z hotelu na letiště, léky, jazyková asistence atd.


Nový vzhled vám může změnit život! Kontaktujte nás a získejte nabídku transplantace vlasů pro ženy v Tunisku na míru. S námi budete mít přístup k nejlepší péči a nejlepšímu lékařskému pobytu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️