Ptóza prsu v Tunisku

cena za ptózu prsou 1
Napsal Erika

Cítíte se kvůli povislým prsům méně žensky? Zkoušela jste různá cvičení na zpevnění a pozvednutí prsou, ale bez úspěchu? Tak dejte povislým prsům sbohem, protože pro vás naplánujeme nejlepší lifting prsou v Tunisku!

NejlepsiKlinika.com vás informuje o ptóze prsou v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace prsou v Tunisku

Průměrná cena operace prsní ptózy v Tunisku je 2 100 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 4 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici trvá 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

PostupCena Tunisko
Ptóza prsu1900 €

Vše, co potřebujete vědět o ptóze prsou v Tunisku

Mastopexe neboli léčba ptózy prsou je jednoduše řečeno zvednutí prsou. Je to jediné řešení pro povislá prsa. Jedná se o kosmetickou operaci, takže výsledky jsou rychlé a především trvalé.

Příčiny ptózy prsou

Existují 3 typy ptózy prsou:

  • Vrozená ptóza (dědičná),
  • Získaná ptóza,
  • A přidružená ptóza.

Vrozená ptóza je dědičná a může se objevit v jakémkoli věku, dokonce i v dospívání. Získaná ptóza je naopak nejčastějším případem. Jedná se o morfologickou změnu, která vzniká z přirozených důvodů, zejména :

  • Těhotenství,
  • Kojení,
  • Vliv věku,
  • Hormonální nerovnováha,
  • Ale také v důsledku přibývání nebo ubývání na váze… Mimo jiné.

Přidružená ptóza je ochabnutí prsní oblasti vždy spojené s jinou změnou. Buď nadměrným rozvojem mléčné žlázy (hypertrofie), nebo naopak (atrofie nebo hypotrofie).

Díky neustálému rozvoji vědy a techniky. Naštěstí je nyní možné toto roztažení kůže, které tolik ruší, korigovat!

Kdo může podstoupit lifting prsou v Tunisku?

Zvednutí prsou je chirurgická operace určená k úpravě povislých prsou. Zvednutí prsou lze provést u každé ženy, která si přeje získat pevnější a zvednutá prsa.

Jak se vypočítává cena liftingu prsou v Tunisku?

Cena zákroku zmenšení prsou v Tunisku zahrnuje :

  • Rozsah ptózy,
  • Honorář chirurga a anesteziologa,
  • Náklady na kliniku,
  • Náklady na pooperační návštěvy a
  • Náklady na ubytování!

Kolik stojí abdominoplastika v Tunisku?

Průměrná cena abdominoplastiky v Tunisku je 1 900 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 1 až 2 hodiny. Zahrnuje pobyt v nemocnici přes noc. Tato průměrná cena zahrnuje anestezii, operaci a další související výdaje, jako jsou léky a podpůrný pás.

Zákroky při ptóze prsou v Tunisku

Náš koordinátor kontaktuje jednoho z našich chirurgů, který se o vás postará. Může vás požádat o zaslání fotografií, aby specialista mohl posoudit vaši ptózu prsou.

Ptóza prsou je často spojena se zvětšením prsou pomocí prsní protézy, jinak známé jako prsní implantát.

Poté vám prostřednictvím Whatsappu nebo e-mailu sdělí předběžnou diagnózu plastického chirurga a cenovou nabídku na vaši operační cestu.

Jak probíhá ptóza prsou v Tunisku?

Jste spokojeni s naší cenovou nabídkou? Jste připraveni podstoupit operaci v Tunisku a vrátit se s novými, pevnějšími a mladšími prsy? Pojďme začít!

Operace prsní ptózy v Tunisku i kdekoli jinde na světě vám může přinéstzvednutá a tvarovaná prsa. Níže se dozvíte, jak budou vaše prsa pozvednuta.

Cestovní opatření

Zajistíme celou vaši cestu od A do Z. Postaráme se o vše, co souvisí s vaší operací. Co potřebujete vědět:

  • Rezervace zpátečních letenek,
  • Zajištění vašeho ubytování,
  • Sjednání termínů předoperačních a pooperačních konzultací,
  • Zajištění překladatele,
  • A vše ostatní, co souvisí s vaší operací.

Jediné, co musíte udělat, jenést si vlastní zavazadla !

Před operací ptózy prsou v Tunisku

Před operací vám lékař provede předoperační vyšetření. Cílem tohoto vyšetření je potvrdit předoperační diagnózu a připravit vás na operaci.

Den “D”

Léčba ptózy prsou se provádí v celkové anestezii a trvá 1 až 3 hodiny. Pro informaci uvádíme, že délka operace závisí na stupni roztažení kůže.

Za účelem obnovení případné ptózy. Zákrok zahrnuje změnu polohy areoly a bradavky a zvětšení prsní žlázy provedením řezů. Kromě toho vám plastický chirurg upraví povislou kůži v závislosti na rozsahu ptózy prsou. Dobré vědět:

  • Velké množství ptózy,
  • Mírná ptóza,
  • Nebo malá ptóza.

Malá, střední nebo velká ptóza… princip zůstává stejný. Jediný rozdíl je v tom, kde jsou provedeny řezy. A co víc, v případě potřeby lze během tohoto procesu odstranit přebytečnou kůži.

U velké ptózy chirurg provede řezy kolem areoly, které jdou svisle dolů až k záhybu prsu, a poté přidá řezy na této úrovni, tentokrát však vodorovně. Rána bude mít tvar obráceného T.

V případě střední ptózy postupuje chirurg stejně jako u malé ptózy. Neprovádí však horizontální řez. V tomto případě zůstane pouze vertikální jizva. U malé ptózy bude naopak lékař muset provést pouze řez v úrovni areoly.

Po operaci ptózy prsou v Tunisku

Po mastopexi budete mít vstřebatelné stehy. Poté vám bude kolem poprsí nasazen speciální obvaz. A hned druhý den budete moci jít ven!

Jizvy jsou jemné a téměř neviditelné. Co se týče bolesti, můžete pociťovat určité natahování. Ale nebojte se, lékař vám předepíše léky proti bolesti, které je zmírní.

Kromě bolesti budete mít pooperační modřiny, a to je zcela normální. Postupně budou mizet!

Bezpečnostní opatření po ptóze prsou v Tunisku

Krátká týdenní rekonvalescence je vše, co potřebujete k odpočinku a obnovení společenského života.

Měla byste si však uvědomit, že jakmile opustíte kliniku, budete muset nosit podpůrnou podprsenku. A to po dobu jednoho měsíce! Je to nezbytné pro podporu vašich prsou a mimochodem i pro ochranu rány.

Doporučujeme vám provádět speciální cviky na mastopexi, abyste již necítila žádné pnutí v prsou. Na internetu je k dispozici mnoho zdrojů.

Před prvním měsícem byste však neměla provozovat žádný sport. A není vhodné vystavovat se slunci dříve, než se rána zahojí.

Doba hojení může trvat až rok! Pak je čas těšit se z nových prsou bez modřin a růžových jizev.

Závěrem lze říci, že povislá prsa nejsou neatraktivní. Každá postava má své kouzlo. Pokud se však se svým tělem těžko smiřujete, můžeme pro vás zorganizovat lifting prsou, a to za nejlepší možnou cenu!

Jak jste se přesvědčili, náklady na lifting prsou v kombinaci s rekonvalescenčním pobytem v Tunisku jsou o polovinu levnější než operace v Evropě!

Požádejte o bezplatnou individuální cenovou nabídku a připravte se na start vstříc novému životu!


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš bezplatný koordinátor vám pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️