Cena IVF s dvojitým dárcovstvím ve Španělsku

fiv dvojnásobná dárcovská cena 1
Napsal Erika

IVF s dvojím dárcovstvím je IVF, při kterém embrya pocházejí z darovaných oocytů a darovaných spermií. Pacienti jsou zpravidla vyšetřeni na zdravotní problémy.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o IVF s dvojitým dárcovstvím ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena dvojitého dárcovství IVF ve Španělsku

Průměrná cena dvojitého dárcovství IVF ve Španělsku je 4100 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3900 eur do 4200 eur.

MAPACena v eurech
IVF ICSI3100 eur
IVF ICSI Darování vajíček3800 eur
IVF ICSI Dvojí darování vajíček4100 eur
IVF ICSI Darování spermií3200 eur
Dárcovství spermií800 eur
Vitrifikace vajíček2600 eur
Umělé oplodnění1000 eur
Darování embryí3150 eur
Technika ROPA (sdílené mateřství)5000 eur
Zaručené nebo hrazenétěhotenství 15 000 eur

Co je dvojité dárcovství IVF?

Dvojité dárcovství IVF je IVF, při kterém embrya pocházejí z darovaných oocytů a darovaných spermií. Dárcovství embryí je forma reprodukce třetí stranou, při níž jsou nevyužitá embrya, která zbyla po léčbě oplodnění in vitro (IVF) jednotlivce nebo páru, darována jinému jednotlivci nebo páru. Při IVF často vzniká přebytek oplodněných vajíček (embryí), která se osoba nebo pár může rozhodnout kryokonzervovat pro budoucí přenosy zmrazených embryí, pokud byla původní léčba neúspěšná, nebo pro rozšíření rodiny. Jakmile je však rodina kompletní, zmrazená embrya mohou zůstat.

Možnosti pro tato embrya jsou následující:

  • Zůstat kryokonzervována po neomezenou dobu
  • Darovat embrya na výzkum
  • Darovat embrya jinému jednotlivci nebo páru

Pokud jsou embrya darována jinému jednotlivci nebo páru, dává dárcovský pár další osobě možnost prožít těhotenství a narození dítěte. Dárcovská embrya budou přenesena do dělohy s nadějí, že se uhnízdí a umožní úspěšné těhotenství. Výsledné dítě je příjemcem embrya – bez ohledu na genetické znaky potomka, které jsou znaky dárců embrya.

Dárci embryí nedostávají žádnou kompenzaci, s výjimkou určitých výdajů, jako jsou například případná potřebná lékařská vyšetření.

Pacientky jsou obvykle před odběrem vajíček a spermií za účelem vytvoření embryí vyšetřeny na zdravotní problémy, a to ještě předtím, než podstoupí úvodní léčbu IVF. Aby se dárci mohli stát dárci embryí, je možné, že budou muset být v době darování embryí znovu vyšetřeni, aby se minimalizovala pravděpodobnost přenosu infekčních chorob. Příjemci dárcovských embryí musí rovněž podstoupit lékařské vyšetření a testy.

Adopce dárcovských embryí

Pokud se jednotlivec nebo pár rozhodne využít dárcovské embryo, může se jednat o tzv. adopci embrya, což je nesprávné označení: podle současné legislativy se skutečná adopce týká pouze umístění dítěte do rodiny po jeho narození.vzhledem k tomu, že výsledné děti se rodí do rodiny, nedochází k osvojení.

Volba dárcovství embryí je podobná volbě dárcovství vajíček nebo spermií pro založení rodiny. Pacienti, kteří zvažují adopci, se mohou zajímat také o přenos dárcovských embryí jako o alternativu k procesu adopce, který může být někdy zdlouhavý, nákladný a nejistý.

Míra úspěšnosti

Dárcovství dvojitých embryí je rozvíjející se obor. Úspěšnost, která se měří jako počet živě narozených dětí na jeden přenos embrya, závisí na kvalitě embrya, věku dárkyně vajíčka, počtu přenesených embryí a stádiu vývoje embrya při zmrazení. Podle údajů CDC se míra živě narozených dětí při darování embryí pohybuje mezi 43 % a 45 %.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️