IVF ve Španělsku s darováním vajíček

darování vajíček Španělsko 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o IVF a dárcovství vajíček ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Barceloně? Naše rady pro úspěšné IVF a darování vajíček ve Španělsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o IVF s dárcovstvím vajíček ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Náklady na IVF s darováním vajíček ve Španělsku

Průměrné náklady na IVF s darováním vajíček ve Španělsku v Barceloně činí 3800 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3500 eur do 4200 eur.

MAPACena v eurech
IVF ICSI3100 eur
IVF ICSI Dárcovství vajíček3800 eur
IVF ICSI Dvojí darování vajíček4100 eur
IVF ICSI Darování spermií3200 eur
Dárcovství spermií800 eur
Vitrifikace vajíček2600 eur
Umělé oplodnění1000 eur
Darování embryí3150 eur
Technika ROPA (sdílené mateřství)5000 eur
Zaručené nebo hrazenétěhotenství 15 000 eur

Co je dárcovství vajíček?

Dárcovství vajíček ve Španělsku v Barceloně je proces, při kterém žena, obvykle mladší žena, poskytne vajíčka (vajíčka, oocyty) jiné osobě a/nebo jejímu partnerovi za účelem asistované reprodukce, aby příjemkyně vajíček mohla mít dítě se svým partnerem nebo s použitím spermií dárce.

Jak probíhá proces darování vajíček?

Proces darování vajíček pro plodnost zahrnuje odběr vajíček ženě, jejíž vaječníky fungují normálně. Po odběru jsou vajíčka oplodněna v laboratoři in vitro fertilizace (IVF) spermiemi partnera příjemkyně nebo v některých případech spermiemi dárce.

Po oplodnění v laboratoři a růstu embryí po dobu 3 nebo 5 dnů jsou výsledná embrya přenesena do dělohy ženy, která si přeje dítě donosit. Pokud dojde k otěhotnění, stává se žena, která je příjemkyní, matkou, která nosí vyvíjející se dítě po celou dobu těhotenství a porodu – se všemi radostnými zážitky.

Díky dárcovství vajíček jako léčbě neplodnosti se tisíce párů mohly s pomocí institutu stát rodiči. Pár se může rozhodnout, že bude znát identitu ženy, která vajíčka daruje, a naopak, nebo se obě strany mohou rozhodnout zůstat v anonymitě. Někdy žena požádá sestru, neteř nebo mladší kamarádku, aby pro ni darovala vajíčka.

LéčbaCeny ve Španělsku
IVF s vlastními vajíčky4 100 eur
IVF s darováním vajíček5900 eur
Lékařská konzultace130 eur
Dárcovské sperma400 eur
Transfer zmrazených embryí1300 eur

Co je léčba darováním vajíček?

Léčba darováním vajíček nabízí pacientce možnost použít darovaná vajíčka během cyklu mimotělního oplodnění. Většina klinik má léčbu určenou pro práci s dárkyní vajíček nebo pro použití zmrazených dárcovských vajíček z vaječné banky.

Tyto balíčky se liší, pokud jde o služby a cenu, v závislosti na typu dárkyně (známá nebo neznámá, osvědčená nebo neověřená) a na tom, zda pacientky používají zmrazená vajíčka z vaječné banky. Při použití dárcovské banky vajíček nejsou náklady na dávku vajíček (včetně náhrady dárkyni a odběru) obvykle zahrnuty v léčebném balíčku.

Náš lékařský tým

Dárcovství spermatu a zmrazení vajíček

Kliniky specializující se na MAP v Barceloně vám pomohou najít vhodného dárce spermatu nebo vajíčka. Kliniky mají na výběr stovky zmrazených dárců spermií a vajíček. Širokou škálu ras, etnik a fenotypů si můžete volně vyhledat a prohlédnout.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️