Hollywood Smile v Turecku

hollywoodský úsměv Turecko 1
Napsal Laurence

V Turecku se zaměřte na hollywoodský úsměv! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše tipy pro úspěšný hollywoodský úsměv v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Hollywood Smile v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace Hollywood Smile v Turecku

Průměrná cena operace Hollywood Smile v Turecku je 3 800 EUR. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá jeden týden. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

Zirkonová zubní dýha180 €
Keramická zubní dýha200 €
Zubní fazeta Emax250 €
Zubní fazety Lumineers350 €

Jak se můžete pochlubit svým nejlepším úsměvem s asymetrickými zuby? Zažloutlé nebo poškozené zuby již nejsou problémem. I když nejsou správně srovnané nebo mají nepravidelný tvar, řešením je Hollywood Smile v Turecku.

Zde je stručný přehled technik, které používají zubní lékaři v Turecku.

Fotografie před a po

avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Co je to hollywoodský úsměv?

Hollywood Smile je název pro vědecké techniky určené ke zlepšeníestetiky zubů. Odkazuje na úsměv hollywoodských herců s dokonale srovnanými bílými zuby.

Specialisté nabízejí řešení pro každý problém týkající se tvaru nebo barvy zubů. Cílem je zmenšit případné komplexy, abyste se mohli pochlubit svým neokoukaným úsměvem.

Patiente se faisant opérer
Pacient podstupující zákrok

O hollywoodském úsměvu panují určité předsudky. Tento termín často znamená kompletní změnu tvaru zubů za účelem zlepšení úsměvu. To však není povinností. Možné jsou izolované služby nebo služby týkající se pouze několika zubů.

Na druhou stranu se někteří lidé mylně domnívají, že estetická chirurgie je určena pouze pro ženy. I muži si mohou touto metodou obnovit úsměv.

Kdy byste se měli rozhodnout pro hollywoodský úsměv?

Mezi muži a ženami, kteří se rozhodnou pro Hollywood Smile, jsou často kuřáci a lidé trpící kazy nebo nekrotickými zuby. Překrývající se zuby, chybějící zuby, nesouměrné nebo rozestoupené zuby, gumový úsměv, zažloutlá nebo nahnědlá barva atd….

Choix de la teinte des dents
Výběr odstínu zubů

Systém Hollywood Smile umožňuje korigovat všechny tyto vady a zlepšit takestetiku zubů a získat přirozený vzhled. Gingivektomii tak lze doplnit o zákroky zubní chirurgie.

Jaké techniky se používají pro Hollywood Smile?

V rámci technologie Hollywood Smile se používá řada různých technik. Kromě změny vzhledu zubů je cílem jejich ozdravení, aby výsledek vydržel. Někdy je nutná kompletní rekonstrukce.

Bělení zubů pro neokoukaný úsměv

Dokonalý úsměv začíná bělením zubů. Tato technika spočívá v odstranění skvrn ze skloviny. Bělení zubů vyžaduje použití peroxidu vodíku ve formě gelu.

Blanchiment des dents
Bělení zubů

Odnímatelný, na míru vyrobený náustek umožňuje roztoku účinně působit na zuby. V závislosti na stupni degradace skloviny byste si měli vyhradit 20 minut až hodinu a půl.

Dýhy pro jako nové zuby

Dýhy poskytují nový povlak také zubům, které jsou zažloutlé, odbarvené nebo poškozené. Používají se také ke korekci kazů skloviny a k nápravě diastémů.

Za tímto účelem zubní lékař nanese na přední stranu zubu lehkou vrstvu bílé fólie. Dvě nejlepší značky zubních fazet v Turecku jsou Emax a Lumineers.

Zubní korunky pro obnovený úsměv

Zatímco fazety mají čistě estetický účel, korunky poskytují zubům lepší ochranu. Princip zůstává stejný, jen korunky pokrývají celý zub. Volba mezi těmito dvěma technikami závisí na stupni poškození skloviny. Pokud jde o estetickou stomatologii, výsledek z vnějšího pohledu je stejný: zářivý, harmonický úsměv.

Illustration d'une dentition avant et après un hollywood smile
Ilustrace zubů před a po hollywoodském úsměvu

Implantáty nahrazující chybějící zuby

Hollywood Smile v Turecku se postará o všechny problémy se zuby. Chybějící zub může způsobit zažívací problémy nebo poruchy řeči.

Operace se provádí v lokální anestezii. Chirurg poté zavede implantát do kosti uvnitř dásně pomocí speciálního šroubu. Pokud je objem kosti nedostatečný, může být před zavedením zubního implantátu nutný transplantát. Po operaci se implantát jeví jako skutečný zub.

Jak funguje systém Hollywood Smile?

Úsměv Hollywood Smile v Turecku probíhá podle specifických postupů. To je nezbytné pro zaručení úspěchu operace a dlouhé životnosti obnovených zubů.

Fáze konzultace

Prvním krokem je analýza ústního zdraví pacienta na základě rentgenového snímku. To pomáhá odborníkovi získat lepší představu o konfiguraci čelisti a stavu zubů pacienta. Rentgenový snímek zobrazuje korunky, kořeny a dásně.

Un sourire parfait
Dokonalý úsměv

V tomto okamžiku se rozhodne o typu zubních fazet, které budou aplikovány. Odborník a pacient se dohodnou na barvě korunek, materiálu a tvaru.

Přípravná fáze

Tato fáze je klíčová pro ošetření zubních kazů. V závislosti na situaci je nutné odborné čištění zubů a odstraňování zubního kamene. Zánět dásní a jiné infekce lze léčit před operací.

Zubní dýhy v Turecku se vyrábějí na míru. Navrhují se z formy zubů, proto je třeba je předem navrhnout.

Forma umístěná přímo v ústech udává přesnou velikost zubů a čelisti. Dýhy, korunky nebo protézy se pak v laboratoři reprodukují ve stejných rozměrech.

Platre d'une dentition d'un patient
Sádrový odlitek zubů pacienta

Nové zuby lze vyrobit z různých materiálů. Keramika a zirkon jsou pevné. Porcelánové dýhy se svou bělostí a leskem podobají pravým zubům.

Emax, vyrobený z lithia, je průhlednější než zirkon a je také velmi pevný. Nedoporučuje se však pro hnědé zuby.

Vytvoření výrobků z formy zubů v laboratoři může trvat několik dní. Poté může odborník přistoupit k upevnění.

Den nasazení

Operace Hollywood Smile trvá přibližně půl hodiny až dvě hodiny v závislosti na technice a potřebných bezpečnostních opatřeních. Obvykle se operace provádí v lokální anestezii, aby se předešlo bolesti. Chirurg začne lehkým opilováním zubů.

Stav skloviny není jediným kritériem, které ovlivňuje délku operace. Zatímco nasazení fazet je pro odborníka poměrně jednoduché, nasazení protézy vyžaduje více času. Některé operace navíc vyžadují odstranění nervu nebo zpevnění kostní struktury.

Dentiste en plein traitement dentaire
Zubní lékař uprostřed ošetření zubů

Doba rekonvalescence

O bezpečnosti operace v Turecku svědčí vysoká úspěšnost operace Hollywood Smile. Po operaci není nutná žádná doba rekonvalescence. Hned druhý den se můžete vrátit ke každodennímu životu, i když musíte zůstat opatrní. S návratem do práce nebo ke sportu byste však měli počkat týden.

Zubní lékaři také doporučují vyhýbat se několik prvních dnů po nasazení fazet barevným potravinám. Patří sem káva, černý čaj, červená řepa, kari a červené víno. U těchto pigmentů hrozí, že na dýhách zanechají nevzhledné skvrny.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S hollywoodským úsměvem jsou spojena některá vzácná rizika:

  • Citlivost zubů ;
  • Celkové nepříjemné pocity ;
  • Zápach z úst;
  • Zanícené dásně ;
  • Riziko poškození zubní dřeně;
  • Nesprávné umístění fazet.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

V islámu je hollywoodský úsměv považován za halal a přijatelný, pokud je zaměřen na nápravu vady. Nejedná se tedy o haram.

Un magnifique sourire hollywoodien
Nádherný hollywoodský úsměv

Abychom lidem se sníženou pohyblivostí (OZP) usnadnili příchod k Hollywood Smile, navrhli jsme zařízení, které je přístupné i vozíčkářům. Stejně jako zdatné osoby vás vyzvedneme na letišti a odvezeme do hotelu a na kliniku.

Od čeho se odvíjí cena služby Hollywood Smile?

Cena se obecně určuje podle :

  • Typem požadované služby;
  • Odhadované délky trvání operace;
  • Použitých materiálů;
  • Kroků, které jsou součástí zákroku;
  • Výběru kliniky;
  • Kontrola kvality;
  • Atd.

Jak dlouho trvá hollywoodský úsměv?

Životnost řešení Hollywood Smile závisí v zásadě na životním stylu pacienta po operaci. To znamená dobrou zubní hygienu a každodenní údržbu, jako by se jednalo o skutečné zuby.

Životnost protézy je 30 let. To zahrnuje čištění zubů po jídle bez abraziv, používání zubní nitě a pravidelné návštěvy zubního lékaře.

Keramická fazeta má životnost 15 let. Při správné péči se barva ani tvar zubů nezmění. Naproti tomu kompozitní dýha se po pěti letech zhorší.

Choix de la teinte d'un hollywood smile
Výběr odstínu hollywoodského úsměvu

Proč si nechat udělat hollywoodský úsměv v Turecku?

Turecko je měřítkem pro zubní chirurgii. Tento typ operace je zde cenově dostupnější než jinde. Pokud se tedy rozhodnete pro Turecko, nemusíte investovat všechny své úspory, abyste měli bezchybný úsměv. Na tuto operaci mají nárok i lidé s HIV.

Většina klinik v Turecku zaručuje optimální výsledky. Turecko je vyhlášené také v oblasti stomatologie. Disponuje nejlepšími technologiemi a množstvím zubních specialistů.

Turečtí zubaři mají pověst skutečných odborníků. Navíc kvalita nemocnic a dalších zdravotnických zařízení je pro tureckou vládu nesmírně důležitá.

Florilège de sourire
Řada úsměvů

Lékařská turistika zažívá v Turecku velký rozmach. Navíc kultura, historie a gastronomie této země jsou pro návštěvníky mimořádně přitažlivé. Místní infrastruktura je navržena tak, aby turisty vítala. Pobyt v Turecku je příslibem nádherné dovolené.

Jak dlouhý je pobyt v Istanbulu pro hollywoodský úsměv?

Chcete-li si v Istanbulu nechat udělat hollywoodský úsměv, musíte být po celou dobu zákroku přítomni. To zahrnuje první schůzku až po pooperační fázi.

Pro protetické ošetření nebo fazety postačí přibližně týdenní pobyt. V případě implantátů je třeba počítat s několika dny navíc nebo přijít po několika měsících.

Vue panoramique de Istanbul
Panoramatický pohled na Istanbul

Pomoc při organizaci cesty a zákroků Hollywood Smile nabízí agentura pro zdravotní turistiku. Setkání s ošetřujícím lékařem se koná v den příjezdu nebo následující den, v závislosti na organizaci.

Co potřebuji vědět předtím, než se vydám na cestu Hollywood Smile?

Pro zájezd Hollywood Smile není stanoven žádný minimální ani maximální věk. Doporučuje se však pro osoby starší 21 let. Tento typ zákroku se také nedoporučuje v těhotenství.

Aplikaci fazet je třeba pečlivě zvážit, protože zahrnuje mírnou úpravu tvaru příslušných zubů na přední straně a po stranách.

Pooperační fázi někdy provázejí nežádoucí účinky, jako jsou bolesti hlavy, bolest nebo krvácení. Těmto následkům se však lze vyhnout návštěvou schválené lékařské kliniky. Zkušený chirurg omezí nebo zabrání jakýmkoli nežádoucím účinkům na pacienty.

La coordinatrice médicale
Lékařský koordinátor

Pokud máte potíže s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá hollywoodský úsměv v Turecku?

Pokud využijete služeb schopného chirurga, který odvede dobrou práci, mohou hollywoodské dýhy na úsměv vydržet více než 10 let. To však vyžaduje, aby byly zuby řádně ošetřeny.

Operace Hollywood smile se provádí v lokální anestezii. Je tedy bezbolestná. Je však možné, že po operaci pocítíte mírnou dočasnou bolest, i když je to vzácné.

Hollywoodský úsměv je dobře zavedená operace, zejména v Turecku. Úspěšnost operace se v Turecku odhaduje na 100 %. Jinými slovy, je prakticky nemožné, aby operace tohoto typu selhala.

Zubní fazety a korunky nejsou totéž. Zubní dýha, jak již název napovídá, pokrývá pouze přední část zubu. Zubní korunka naproti tomu pokrývá celý zub.

Pro podstoupení operace hollywoodského úsměvu v Turecku není stanovena žádná věková hranice. Jinými slovy, můžete ji podstoupit, jakmile dosáhnete plnoletosti. Lékaři však obecně doporučují počkat až po 21. roce věku.

Předpokládaná doba mezi první schůzkou s lékařem, která je pouhým úvodním kontaktem za účelem ujasnění způsobu provedení operace, a jejím dokončením je 7 dní. V Turecku tedy budete muset strávit týden.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️