Zubní dýhy v Tunisku

cena zubních fazet 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o zubních dýhách v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné zhotovení zubních dýh v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních dýhách v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Kolik stojí zubní fazety v Tunisku?

Průměrná cena zubní dýhy v Tunisku je 250 EUR. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá jeden týden. Délka pobytu je 7 dní. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

PostupCena Tunisko
Zubní dýha250 €

Co jsou zubní dýhy?

Zubní dýhy v Tunisku jsou tenké proužky odolného materiálu, které se umísťují na přední část zubu a zakrývají množství vad za ním.

Jsou vyrobeny na míru a jejich barva je přizpůsobena barvě vašich zubů. Vypadají přesně jako vaše původní zuby, jen lépe! Dýhy lze aplikovat na jeden zub, několik zubů nebo na všechny zuby, ale většina lidí, kteří se rozhodnou pro kompletní úpravu úsměvu, si nechává aplikovat dýhy pouze na zuby, které jsou při úsměvu vidět – obvykle na šest nebo osm zubů v řadě.

Jsem vhodným kandidátem na zubní fazety?

Každý, kdo uvažuje o zubních dýhách, by měl mít optimální zdravotní stav ústní dutiny, bez aktivních onemocnění dásní nebo kazivých oblastí. Přestože jsou dýhy čistě kosmetickým zákrokem, pokud je základní zdraví vašich zubů špatné, dýhy nebudou mít šanci a mohou odpadnout.

Jaké jsou výhody zubních fazet?

  • Zubní dýhy mají řadu výhod, mezi které patří např:
  • Jsou rychlým řešením křivých zubů, na rozdíl od ortodoncie, která trvá roky.
  • Mají dlouhou životnost
  • Shodují se s vašimi vlastními zuby
  • Jsou odolné proti skvrnám
  • Struktura zubu není na rozdíl od korunek nadměrně narušena.
  • Jsou vhodnou volbou pro pacienty s citlivými zuby a dásněmi.

Jaké jsou nevýhody fazet?

Nejenže musíte mít na začátku zdravé zuby a dásně, ale musíte také dbát na to, abyste dodržovali vynikající ústní hygienu, abyste zabránili vzniku onemocnění, které by bylo špatné nejen pro zdraví vaší ústní dutiny, ale také pro vaše fazety.

Pacienti, kteří trpí bruxismem (skřípáním zubů a/nebo zatínáním čelistí), pravděpodobně nejsou vhodnými kandidáty na zubní dýhy v Tunisku, protože nadměrné síly mohou dýhy poškodit.

Další nevýhodou je cena, přičemž kompletní úprava úsměvu (s použitím více než tuctu dýh) se ve Velké Británii pohybuje v pětimístných částkách. V Tunisku však můžete ušetřit až 80 %, což je nevýhoda, kterou můžete obejít jednoduše tím, že naskočíte do letadla!

Jaký je postup pro zubní dýhy?

Procedura zhotovení zubních fazet obvykle vyžaduje dvě nebo tři návštěvy zubního lékaře v Tunisku v průběhu několika dní, které lze shrnout následovně:

1: Konzultace, vyšetření a plánování ošetření

Zubní lékař v Tunisku provede důkladné posouzení vašich úst a probere s vámi vaše naděje a očekávání. Vysvětlí vám, co je třeba vědět před pořízením fazet, a také jaké materiály budou použity.

2: Příprava vašich zubů

Tato fáze se obvykle provádí po výše popsané fázi plánování (tj. v rámci téže schůzky).

Váš zubní lékař zahájí zákrok odstraněním malého kousku skloviny z přední strany každého zubu, který má být dýhován. Takto bude dýha při nasazování v jedné rovině s ostatními zuby. Po přípravě vašich zubů se pořídí otisky, které se odešlou do laboratoře, kde se vaše nové dýhy vyrobí na míru.

3: Nasazení fazet

Po několika dnech se vrátíte ke svému zubnímu lékaři, aby vám nové fazety nasadil. Zubní lékař je přiloží k vašim zubům, aby zkontroloval barvu a přizpůsobení, a provede případné drobné úpravy, než dýhy připevní k zubům pomocí světlem aktivovaného lepidla.

Zubní lékařství CAD/CAM

Pokud váš zubař v Tunisku disponuje systémem (CAD/CAM) (computer-aided design/computer-aided manufacturing), mělo by být možné nechat si vyrobit fazety na místě na počkání, zejména pokud potřebujete pouze jednu nebo dvě.
Pokud potřebujete větší počet dýh, bude pravděpodobně nutné je zhotovit v laboratoři. V každém případě bude celý proces trvat jen několik dní.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám zdarma pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️