Augmentace kyčelního kloubu v Tunisku

prix augmentation hanches tunisie pas chere 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o augmentaci kyčlí v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné zvětšení kyčelního kloubu v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje oaugmentaci kyčlí v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena augmentace kyčelního kloubu v Tunisku

Průměrná cena augmentace kyčelního kloubu v Tunisku, Tunisko je 2 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2400 eur do 2600 eur.

ZákrokCena Tunisko
Augmentace kyčelního kloubu2500 €

Co je to augmentace kyčelního kloubu?

Když se podíváme na ženu zepředu, vidíme, že její boky jsou viditelně zaoblené, že klesají přímo dolů nebo že mají konkávní křivku směrem k vnitřní straně stehna. V druhém případě jsou boky duté. Můžeme také hovořit o propadlých nebo porušených bocích.

Propadliny v kyčlích mohou být velmi jemné nebo velmi výrazné, záleží na konkrétním jedinci. Ať už je to viditelné, nebo ne, pokud se podíváte dovnitř a porovnáte kostry všech lidí, uvidíte, že všichni máme tento důlek v místě, kde se horní část stehna setkává s kyčelní kostí. Jediné, na čem záleží zvenčí, je to, jak jsou u každého typu těla rozloženy váha a svaly.

Není neobvyklé, že ženy a muži hledají pro své tělo co nejlepší siluetu. Často je cílem dosáhnout hladké postavy ve tvaru přesýpacích hodin, jak ji zpopularizovala – a dokonce i senzacechtivá – média. Představa je taková, že tvarovanější oblast boků a hýždí vypadá více sexy a žensky.

Mnoho žen však tuto přirozenou křivku boků nemá. Jejich boky mohou připomínat spíše tvar houslí než přesýpacích hodin. Začněme tím, že je to naprosto normální a správné a nikomu to neubírá na ženskosti!

Chápeme však touhu mnoha žen mít dokonalou křivku boků. Proto se v Silhouette Institute of Plastic Surgery specializujeme na dosažení vysněné postavy zdokonalením vaší postavy, ať už je jakákoli. Máme to koneckonců ve svém názvu! Pojďme se podívat, jak toho můžeme dosáhnout pomocí injekcí a operace v oblasti boků.

Injekce Sculptra na boky

Sculptra je nechirurgická možnost injekční implantace, která využívá dermální výplň ke zvětšení objemu a zaoblení boků. Injekce do boků schválené FDA jsou složeny ze syntetického cukru zvaného kyselina poly-L-mléčná. Výplň funguje tak, že usnadňuje lokální produkci kolagenu v cílové oblasti.

Přestože jsou injekce sculptra do boků neinvazivní možností léčby, jejich nevýhodou je, že nepřinášejí okamžité výsledky. Injekce Sculptra hip dips jsou postupným procesem, který vyžaduje několik po sobě jdoucích sezení po dobu 6 měsíců (plus minus), než pacient uvidí požadované výsledky.

Liposculpting (transplantace tuku) Hip Dips

Další možností je chirurgický zákrok liposculpting, známý také jako transplantace tuku. Tento zákrok s nízkým rizikem v podstatě spočívá v odsátí tuku z jedné oblasti těla (břicho, stehna, hýždě atd.) a jeho rozdělení v oblasti ponoření boků. Přenos tuku vyplní křivky kyčelního jamky a zaoblí je, čímž se vytvoří hladší a plnější tvar.

Pokud osoba nemá dostatek tuku k odběru z jiných oblastí těla, mohou být možností pro chirurgické vyplnění oblasti kyčelního jamky také umělé výplně nebo dokonce silikonové implantáty.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️