Zvedání stehen v Turecku

stehenní lifting cena Turecko 2 1
Napsal Manuella

Je tření stehen nepříjemné? Je kůže na stehnech povolená? Máte nadváhu… a chtěli byste mít pevná, vyrýsovaná stehna? Chtěli byste, abychom pro vás zorganizovali lifting stehen v Turecku? Objevte neprodleně nejlepší nabídku na chirurgickou dovolenou!

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu stehen v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí lifting stehen v Turecku?

Průměrné náklady na lifting stehen v Turecku jsou 2 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 600 do 2 400 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 4 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní s hospitalizací na 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a kompresní oděv. Výsledky operace jsou viditelné do 7 měsíců.

Zvedání stehen2000 €
BBL lifting hýždí2900 €
Lift boků1600 €
Lifting stydkých pysků1200 €

Vše, co potřebujete vědět o liftingu stehen v Turecku

Lifting stehen v Turecku je kosmetická operace, která může být také označována jako “cruroplastika”. Tato operace spočívá ve zeštíhlení a zpevnění vzhledu nohou. Zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Femme complexée par ses fesses
Ženy, které mají komplex ze svých hýždí

Plastický chirurg odstraní přebytečnou kůži z vnitřní strany stehen. V závislosti na případu může být tato operace provedena v kombinaci s liposukcí.

Operace liftingu stehen v Turecku přináší uspokojivé výsledky. Pacienti by si však měli být vědomi toho, že cruroplastika zanechává dlouhou jizvu na vnitřní straně stehna a v některých případech i na tříselném záhybu.

Kdo jsou nejlepší kandidáti?

Stehenní lifting v Turecku je kosmetická operace, která se obecně zaměřuje na 4 kategorie lidí:

  • Pacienti, kteří podstoupili bariatrickou operaci;
  • Pacienti, kteří zhubli;
  • Starší pacienti;
  • Vyznavači hubnoucího diktátu.

U první a druhé kategorie zůstává ochablá, přebytečná kůže kolem stehen; tato operace je nutností. U ostatních kategorií je cílem mít estetičtější nohy.

Tracé d'un chirurgien sur les fesses d'une patiente
Linie chirurga na hýždích pacienta

Přestože se jedná o operaci s nízkým rizikem, je nezbytné získat souhlas praktického lékaře. Než se pustíte do tohoto dobrodružství, zjistěte, zda jste pro lifting stehen v Turecku vhodní.

Kolik stojí lifting stehen v Turecku?

V Turecku stojí lifting stehen provedený renomovaným chirurgem přibližně 3 100 eur. Tato cena zahrnuje dopravu z letiště, hotel, operaci, anestezii, poplatky za pobyt v nemocnici, předoperační a pooperační konzultace, kompresní oděv a léky.

Kontaktujte našeho koordinátora

Kontaktujeme jednoho z našich nejlepších chirurgů, předáme mu vaše požadavky a vaši zdravotní dokumentaci a případně i fotografie vašich stehen. Náš koordinátor vám poté sdělí předběžnou diagnózu chirurga a lékařský odhad.

Postup operace stehen

Jakmile nám dáte svůj souhlas, zahájíme v Turecku procedury pro váš stehenní lifting, a to za neuvěřitelně nízkou cenu za operaci v kombinaci s pobytem.

Mosaïque de silhouettes
Mozaika siluet

Naše agentura se postará o organizaci vaší cesty na operaci:

  • Kontaktujeme nejlepšího plastického chirurga
  • Rezervujeme termíny na nejlepších klinikách v Turecku
  • Rezervace vašich letenek,
  • Vaše ubytování před a po hospitalizaci,
  • Předoperační a pooperační konzultace,
  • Služby překladatele, pokud je to nutné… atd.

Před operací

Pro vaši informaci, budete si muset vzít 2 až 4 týdny volna. Budete také muset přestat užívat všechny léky, které by mohly během stehenního liftingu v Turecku vyvolat krvácení, tj. antikoagulancia, protizánětlivé léky a pilulky. Toto je nutné učinit 10 dní předem.

Kromě toho si při příchodu na kliniku nezapomeňte vzít kompresní pás a předoperační vyšetření předepsané lékařem:

  • Krevní testy,
  • A elektrokardiogram.

Všimněte si, že lidé s HIV mají na tuto operaci nárok.

Před operací budete mít konzultaci s anesteziologem. Anesteziolog vám vysvětlí

  • Zákrok a dobu jeho trvání,
  • Případná rizika a komplikace vyplývající z křížové plastiky,
  • Mimo jiné opatření, která je třeba dodržovat po faceliftu.
Video o liftingu stehen

Den operace

Lifting stehen v Turecku trvá 2 až 3 hodiny na operačním sále a provádí se v celkové anestezii. Nejprve vám chirurg nakreslí na stehna čáry, aby označil oblasti, které budou ošetřeny. Ty slouží jako značky pro řezy, které provede, jakmile přestanou účinkovat sedativa.

Poté plastický chirurg postupně odstraní určité množství kůže a tuku na stehnech. Pokud máte hodně tukových buněk, lékař využije příležitosti k odsátí přebytečného tuku. Samozřejmě za předpokladu, že s vámi byla liposukce předem naplánována a projednána.

Jakmile bude cruroplastika dokončena a stehna sešita, chirurg vás obleče do podpůrného oděvu, který budete muset mít na sobě po dobu jednoho měsíce 24 hodin denně. Všimněte si, že stehy jsou vstřebatelné. Pokud nejsou, budou z operovaných stehen po 15 dnech odstraněny.

Po operaci

Zdravotnický personál Vás odvede z operačního sálu a odveze Vás na pokoj, kde budete hospitalizován(a) po dobu 24 hodin. Druhý den po operaci Vám chirurg přiloží obvaz, který Vám bude v průběhu následujícího týdne vyměněn.

Galbe fessier apres un lifting des fesses
Tvarování hýždí po liftingu hýždí

Poté vám bude poskytnuta zdravotní sestra. Jejím úkolem bude měnit vám obvaz každé 2 dny po dobu 2 týdnů. Měli byste také počítat s tím, že během prvních několika dnů si všimnete značek v oblasti stehen.

Například otoky a/nebo modřiny. Ty však po 6 měsících zcela zmizí.

Na rozdíl od jizev, které mírně vyblednou, ale nezmizí. Lze je však odstranit jiným kosmetickým zákrokem.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Při liftingu stehen se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Otok kůže ;
  • Hluboká žilní trombóza;
  • Poškození tukové tkáně;
  • Nahromadění tekutiny (serom);
  • Špatné hojení rány;
  • Znecitlivění kůže.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru chirurga v Istanbulu a vybrat si renomovaného a zkušeného lékaře.

Je třeba poznamenat, že v islámu není lifting stehen považován za haram. Je halal a přijatelný, pokud se používá k odstranění vady.

Snažíme se poskytovat pomoc na míru lidem se sníženou pohyblivostí. Naše klinika je bezbariérová.

Opatření, která je třeba dodržovat

Operace nezpůsobuje velkou bolest, ale během procesu hojení může dojít k určitému podráždění. Lékař vám kvůli tomu předepíše léky proti bolesti. Stejně jako antikoagulační léčbu (Lovenox, nebo jinou), kterou je třeba užívat po dobu 10 dnů. Aby se předešlo zánětu žil nebo tromboembolii.

Photo avant et après un lifting des fesses en Turquie
Fotografie před a po liftingu hýždí v Turecku

Závěrem lze říci, že cruroplastika je rekonstrukční a/nebo kosmetická operace, která vás smíří s vaším tělem. Chcete-li si však udržet krásný, vyrýsovaný a zeštíhlený tvar získaný díky liftingu stehen v Turecku, osvojte si zdravý životní styl!


Pokud máte problém s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Ať už se jedná o rekonstrukční nebo estetické účely, výsledky získané po cruroplastice jsou trvalé. Musíte si však osvojit zdravý životní styl. To znamená jíst vyváženou stravu, přestat kouřit a pravidelně cvičit.

Ne, cruroplastika není bolestivá. Po operaci můžete pociťovat určité podráždění. To je však zcela normální; znamená to, že se vaše kůže hojí. Budou vám předepsány léky proti bolesti, které tento nepříjemný pocit zmírní.

Turecko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro pacienty. Pro cenovou dostupnost, kvalitu poskytované péče a především pro vysokou úspěšnost. V Turecku je totiž až 90 % úspěšných operací femoroplastiky.

Chůze se doporučuje již od prvního týdne po operaci. Minimálně po dobu jednoho měsíce se však nedoporučuje vykonávat žádnou intenzivní činnost. Tedy žádný sport alespoň první měsíc po plastice stehenní kosti.

Účinek liftingu stehen je okamžitý. Je však pravda, že k ocenění konečného výsledku je třeba počkat 3 měsíce až 1 rok. To je doba potřebná k tomu, aby otok způsobený operací zmizel. A aby se morfologie stehen stala harmoničtější.

Celková doba léčebného pobytu v Turecku je 7 dní. Do této doby se započítává doba hospitalizace a předoperační a pooperační konzultace. Je třeba poznamenat, že cruroplastika se provádí v celkové anestezii a vyžaduje pobyt v nemocnici přes noc.

Mezi nechirurgické možnosti zvednutí stehen patří cílené cvičení, jako jsou dřepy, snížení hmotnosti, ošetření tvaru těla, jako je radiofrekvence nebo kryolipolýza, a nošení kompresních oděvů. Poraďte se se zdravotníkem, který vám poradí individuálně.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️