Transplantace ženských vlasů v Španělsko

transplantace ženských vlasů Španělsko 2
Napsal Maria

Trpíte vypadáváním vlasů? Máte na hlavě spoustu dutin? Bojujete s alopecií? Řešením je operace vlasů. A my vám transplantaci ženských vlasů ve Španělsku zařídíme za výhodnou cenu!

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantacích ženských vlasů ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí transplantace ženských vlasů ve Španělsku?

Španělské vlasové kliniky se specializují na transplantace vlasů pro ženy. Přijímají konzervativní, vysoce účinné protokoly, které přinášejí vynikající výsledky! Navíc ceny, které si účtují, jsou na evropské poměry velmi přijatelné.

Cena transplantace ženských vlasů ve Španělsku je 3 000 eur. V závislosti na vašich potřebách se může balíček all inclusive pohybovat od 2400 do 3200 eur.

Typ zákrokuCena v eurech
Transplantace vlasů pro ženy ve Španělsku3000 €

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů pro ženy ve Španělsku

Transplantace vlasů zahrnuje extrakci a transplantaci vlastních vlasů pacienta. Výhody jsou četné a především trvalé. Patří mezi ně

  • Vytvoření objemu ;
  • Zvýšení hustoty;
  • Mimo jiné opětovný plný účes a linie vlasů.

Příčiny vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů u žen představuje prohlubeň na čele a temeni. Kromě toho může být příčinou problémů s vlasy celá řada faktorů, např:

  • Hormonální nerovnováha ;
  • Dědičný původ (androgenní alopecie);
  • Trichotillomanie ;
  • Stres ;
  • Nevyvážená strava atd.

Pro odhalení příčin vypadávání vlasů je důležité provést analýzu vlasů. Po zjištění příčin se stanoví diagnóza, aby mohl být zahájen proces transplantace vlasů.

Může každá žena podstoupit transplantaci vlasů ve Španělsku?

Transplantaci vlasů může podstoupit každá žena starší 18 let. Za předpokladu, že trpí alopecií.

Výhody transplantace vlasů pro ženy ve Španělsku :

Vlasové kliniky se nacházejí ve velkých španělských městech: Malaga, Madrid, Barcelona atd. Ať už si vyberete kteroukoli kliniku, budete mít možnost se před operací a/nebo během rekonvalescence toulat po turistických městech.

Španělské kliniky mají nejen dobrou polohu a renomé, ale jejich lékaři jsou pečliví a používají účinné a efektivní techniky. Operují těmi nejlepšími metodami a přizpůsobují se potřebám svých pacientů. A snaží se nabídnout uspokojivé, estetické a přirozeně vypadající výsledky.

Transplantace vlasů jsou velmi oblíbené i mezi hvězdami.

Kolik stojí transplantace ženských vlasů ve Španělsku?

To je otázka, kterou nelze ignorovat! A tou, která vede statisíce pacientů k tomu, aby se rozhodli pro transplantaci vlasů ve Španělsku, je cena. Cena operace vlasů v Barceloně nebo Madridu může být až o 40 % levnější než v Evropě. Počítejte s tím, že za transplantaci vlasů u ženy ve Španělsku zaplatíte 2 400 až 3 200 eur. Tato cena se však liší podle použitých technik, složitosti úpravy a pověsti chirurga. Chcete-li získat přesnou cenu a vyjádření nejlepšího španělského vlasového chirurga, požádejte o individuální cenovou nabídku.

Cena transplantace ženských vlasů ve Španělsku se vypočítává podle :

  • Jak pokročilá je alopecie;
  • Příčiny vypadávání vlasů
  • Obtížnosti případu;
  • Počtu implantovaných štěpů;
  • Charakteristiky dárcovských vlasů (velikost, struktura, barva atd.)
  • Lékařské náklady ;
  • Poplatky za ošetřující personál;
  • Pooperační návštěvy.

Postupy transplantace vlasů ve Španělsku

Pro určení oblastí, které mají být transplantovány, je důležité posoudit stadium plešatosti. Abyste nemuseli cestovat do Španělska na klinickou konzultaci.

Můžeme kontaktovat chirurga, který provede analýzu vlasů na dálku. Abychom vám mohli nabídnout správnou léčbu.

Chcete-li využít našich služeb, vyplňte prosím uvedený formulář. Náš koordinátor vás požádá o dokumenty, které umožní specialistovi posoudit vaši plešatost a poskytnout vám cenovou nabídku. Například: fotografie vaší hlavy a případné krevní testy.

Jak probíhá transplantace vlasů ve Španělsku?

V souvislosti s transplantací vlasůhradíme vše, co se týká . Co potřebujete vědět:

  • Vaše zpáteční letenky;
  • Vaše ubytování;
  • Objednání na předoperační a pooperační konzultace atd.

Před transplantací vlasů u ženy

Pacientky, které chtějí podstoupit transplantaci ženských vlasů ve Španělsku, budou muset podstoupit období lékařské přípravy, během níž jim bude nasazena léčba na podporu opětovného růstu, například finasterid nebo minoxidil.

Kromě toho může být tato operace vlasů provedena v jednom sezení nebo v několika sezeních. Počet sezení samozřejmě závisí na stádiu ženské plešatosti a počtu štěpů. Četnost bude rozložena do několika měsíců nebo dokonce do jednoho roku.

Proces transplantace ženských vlasů ve Španělsku

Doporučujeme, abyste na kliniku přišla v košili nebo svetru s knoflíky. To usnadní jeho svlékání po operaci.

Transplantace vlasů se provádí v lokální anestezii a začíná přípravou dárcovské oblasti. Poté chirurg přistoupí k metodě transplantace, která je pro daný případ pacienta nejvhodnější. Mezi používané techniky patří: FUL-FUE bez holení a FUL-FUE s holením.

Obecně lze říci, že transplantace vlasů u žen ve Španělsku probíhá bez stříhání. A proto bude zcela jistě zahrnovat transplantaci folikulárních jednotek FUL (FUT dlouhých vlasů).

Za tímto účelem musí pacientky přijít den před operací. Zdravotnický personál odebere potřebný počet folikulárních jednotek.

Počet sezení a počet štěpů závisí na tom, jak pokročilá jealopecie. Někteří pacienti budou potřebovat 100 folikulárních jednotek, zatímco jiní budou potřebovat 3 000 štěpů. Tyto údaje jsou pacientovi sděleny předem, během úvodní konzultace.

Pro informaci, pokud je stupeň alopecie pokročilý, je možné provést částečný nebo úplný clipping ve stejný den jako transplantaci. V prvním případě se stříhá pouze dárcovská oblast, ve druhém případě se stříhá dárcovská i příjemcova oblast.

V každém případě začnou vlasy růst 2 měsíce po transplantaci a poté přibývají 1 cm měsíčně. Dosažené výsledky budou přirozené a trvalé.

Po transplantaci vlasů u ženy ve Španělsku

Propuštěna budete ještě týž den, kdy proběhla transplantace vlasů. Poté však budete muset být ostražitá.

Opatření, která je třeba dodržovat po transplantaci vlasů u ženy ve Španělsku

Nejlépe je jet domů taxíkem a bezprostředně po operaci neřídit. Dbejte také na to, aby se vaše hlava při nastupování a vystupování netřela o boky auta.

V některých případech se mohou v oblasti příjemce vytvořit strupy. Nemějte obavy, jednoduše tuto oblast postříkejte dezinfekčním prostředkem, zejména po dobu prvních 2 dnů.

Kromě toho je nejlepší spát buď na boku, nebo na zádech, ale zvednout hlavu z polštáře. Noste oblečení, které se snadno obléká a svléká. Měli byste se také vyvarovat nošení čepice, sportování, používání fénu a všeho, co způsobuje pocení… Po dobu 15 dnů.

Závěr

Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

1

Coordinatrice

Zanechte nám své kontaktní údaje pomocí formuláře. Náš koordinátor vás bude kontaktovat zprávou přes Whatsapp nebo e-mailem pro bezplatnou předběžnou diagnostiku vašich vlasů.

Požádá vás o přední a boční fotografie a také o vaše cíle, aby mohlazískat názor vlasovéhochirurga.

2

Chirurgien

Pokud bude chirurg schopen splnit vaše cíle a dá nám zelenou pro transplantaci vlasů, zašleme vám bezplatnou nezávaznou individuální nabídku.

A pokud budete souhlasit, vše zařídíme za vás:
Letenku, taxi, hotel, transplantaci vlasů, léky a především skvělou prohlídku Madridu nebo Barcelony s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️