Cena transplantace obočí v Tunisku

transplantace obočí cena 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci obočí v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci obočí v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantacích obočí v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace obočí v Tunisku

Průměrná cena transplantace obočí v Tunisku je 1 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 900 eur do 1500 eur.

PostupCena Tunisko
Transplantace obočí1200 €

Co je transplantace obočí?

Obočí může chybět nebo řídnout z mnoha různých důvodů, například v důsledku nadměrného ochlupení, alopecie, jizev po zranění nebo popálení obličeje nebo dokonce přirozeného stárnutí.

Transplantace obočí v Tunisku technikou FUE. Můžeme pomoci posílit prořídlé nebo poškozené obočí, nebo dokonce vytvořit přirozeně vypadající, realistické obočí pro ty, kteří nemají žádné chloupky.

Lze transplantovat obočí?

Ano, transplantace chloupků v obočí je možná! Díky technice transplantace FUE jsme schopni kompletně obnovit obočí z dárcovských vlasů. V Tunisku jsou tyto transplantace běžně známé jako implantáty obočí.

Jak transplantace obočí probíhá?

Transplantace obočí v Tunisku je zákrok podobný transplantaci vlasů, jehož cílem je rekonstruovat vaše přirozené obočí. Proces zahrnuje odběr dárcovských vlasů z pokožky hlavy a jejich transplantaci do obočí, aby se korigovalo řídnutí obočí a dosáhlo se plnějšího obočí.

Dárcovské vlasy se odebírají ze zadní části pokožky hlavy technikou FUE a poté se pod mikroskopem připraví k extrakci jednotlivých folikulárních jednotek.

Dárcovské vlasy jsou poté vloženy do míst ztenčeného obočí nebo kolem celé oblasti obočí, aby bylo vytvořeno přirozeně vypadající obočí, a to pomocí podkožní jehly o průměru 23 mm pod mikroskopem s velkým zvětšením.

Transplantace chloupků obočí je velmi jemný zákrok, který vyžaduje dokonalé umístění chloupků do drobných řezů, které jsou orientovány správným směrem a umístěny tak, aby napodobovaly přirozený růst. Není potřeba žádný skalpel ani stehy. Zákrok je 100% mikrochirurgický. Pacienti získají zpět svůj přirozený růst obočí bez vedlejších účinků.

Jak dlouho transplantace obočí trvá?

Transplantace obočí jsou trvalým řešením pro implantáty obočí. Díky technice FUE vydrží tyto zákroky po celý život. Růst bude patrný čtyři až šest měsíců po zákroku. Konečný kosmetický výsledek začnete pozorovat přibližně po 10 měsících.

Pokračuje transplantace obočí v růstu?

Vzhledem k tomu, že dárcovské chloupky, které jsou transplantovány do obočí, pocházejí z pokožky hlavy, růst chloupků zůstane stejný a budou růst po celé délce chloupků na vaší hlavě. V důsledku toho je třeba transplantované chloupky obočí pravidelně zastřihávat (zpravidla jednou měsíčně). To je u implantátů obočí normou a po určité době se transplantované chloupky mohou přizpůsobit a zastřihování již nebudou potřebovat.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️