Transplantace vlasů bez holení v Turecku

cena transplantace vlasů bez holení 1
Napsal William

Trpíte vypadáváním vlasů, ale nechcete, aby ostatní věděli, že jste podstoupili transplantaci? Objednejte si transplantaci vlasů bez holení v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantaci vlasů bez holení v Turecku a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vlasů bez holení v Turecku

Průměrná cena transplantace vlasů bez holení v Turecku v Istanbulu je 1 350 eur, přičemž minimální cena je 1 200 eur a maximální cena 1 500 eur.

PostupCena Turecko
Transplantace vlasů bez oholení U-FUE1350 €

Co je transplantace vlasů bez holení?

Transplantace vlasů bez oholení je vynikající volbou pro lidi, kteří si chtějí během zákroku ponechat všechny vlasy, místo aby si část z nich nechali oholit.

Díky možnosti ponechat si vlasy, které již na hlavě mají, je tento zákrok často oblíbený u žen, celebrit a vysoce postavených osob.

Transplantace neoholených vlasů v Turecku, jinak známá jako U-FUE, je složitý zákrok, který musí být proveden s maximální přesností a precizností.

Přečtěte si také: Cena transplantace vlasů pro ženy v Turecku

Co obnáší transplantace vlasů bez oholení?

Aby byla transplantace vlasů bez oholení v Turecku úspěšná, musí být identifikovány, odebrány a následně transplantovány zdravé vlasy, protože ty jsou nejsilnějšími folikuly a pacientovi přinesou nejlepší výsledky.

Každý vlas z dárcovské oblasti na pokožce hlavy bude odebrán jeden po druhém. Z těchto vlasů se odstřihnou malé pramínky, aby se zajistilo, že budou integrovány pouze štěpy, které byly odebrány.

Postup U-FUE navazuje na standardní postup transplantace vlasů FUE, ačkoli celkový postup je mnohem složitější kvůli nutnosti pracovat s existujícími zdravými vlasy.

Přečtěte si také: Transplantace vlasů DHI v Turecku

Pokud jste se rozhodli, že byste rádi podstoupili bezoplachovou transplantaci vlasů v Turecku prováděnou týmem odborníků, prosíme vás, abyste vyplnili náš online poptávkový formulář.

Po tomto úvodním kontaktu si s vámi člen našeho týmu domluví konzultaci, na které vám umožní položit další otázky týkající se transplantace vlasů bez holení v Turecku.

Nabízíme bezplatné audio nebo video konzultace a následné schůzky pět dní v týdnu od našich odborných pacientských konzultantů nebo specialistů na následnou online péči, a to v pohodlí vašeho domova.

Přečtěte si také: Transplantace vlasů pro hvězdy

Po schůzce s námi vám bude sestaven individuální plán léčby a cenová nabídka. Ty budou odrážet to, co jste během konzultace probrali z hlediska toho, čeho byste chtěli dosáhnout transplantací neholených vlasů v Turecku. V této fázi budete požádáni o zaplacení zálohy, která činí 10 % z vašeho balíčku.

Co zahrnuje balíček U-FUE?

Náklady na transplantaci vlasů v Turecku jsou vynikající a zákrok je zahrnut ve zveřejněném balíčku. Tento balíček zahrnuje ubytování, vyhrazeného hostitele, který bude v případě potřeby přítomen 24 hodin denně, transfer z letiště, překladatele a dokonce i cenu transplantace neholených vlasů.

Přečtěte si také: Snížení přední linie v Istanbulu

Po zaplacení zálohy vám náš koordinátor cesty sestaví itinerář, takže si už jen musíte zajistit vlastní letenky zpět do Turecka. Po přistání na vás bude čekat řidič, který vás odveze do vašeho ubytování, kde se setkáte se svým hostitelem.

Váš specializovaný hostitel bude v případě potřeby fungovat také jako váš překladatel po celou dobu vaší cesty.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️