Transplantace vlasů ze syntetických biologických vláken v Turecku

cena transplantace syntetických vlasů z biofibry 1
Napsal Melissa

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci syntetických vlasů z biologických vláken v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci syntetických vlasů z biofibry.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantaci syntetických vlasů z biologických vláken v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace syntetických vlasů z biofibry v Turecku?

Průměrná cena transplantace vlasů z biofibry v Istanbulu, Turecko je 4 000 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 500 do 5 500 eur.

PostupCena Turecko
Transplantace syntetických vlasů z biofibry4000 €

Co je transplantace syntetických vlasů z biofibry?

V případě řídnoucích vlasů nabízíme implantace vlasů i metody transplantace. Nejlepších výsledků pro naše pacienty dosahujeme implantací umělých vlasů Biofibre.

Vypadávání vlasů může být způsobeno kombinací různých faktorů, jako je stárnutí, hormonální změny a geneticky podmíněná plešatost. Čím dříve vypadávání vlasů začne, tím je plešatost závažnější. Může být také důsledkem úrazu nebo popálenin.

Na rozdíl od transplantace, která zahrnuje odebrání přirozených vlasů ze zadní části hlavy a vytvoření štěpů, je implantace vlasů metodou, která zahrnuje pokrytí hlavy biokompatibilními vlákny (Biofibre), aby se okamžitě dosáhlo požadovaného vzhledu.

V případě transplantace rostou nové vlasy přibližně 4 až 6 měsíců po operaci. Při nevhodné technice se mohou objevit viditelné jizvy, které znesnadňují následné transplantace.

Viz také: Transplantace vlasů pro hvězdy

Biofibre je nejmodernější organické vlákno vhodné k implantaci vlasů. Mají všechny potřebné certifikáty vycházející z požadavků evropské směrnice 93/42/EHS o zdravotnických prostředcích pro implantaci. Četné klinické a histologické studie potvrzují účinnost a bezpečnost Biofibre při léčbě alopecie (plešatosti) u mužů a žen.

Biofibre je měkké, pružné, jemné a odolné vůči změně barvy. Výsledek je přirozený, okamžitý a estetický. Za tímto účelem se Biofibre dodává ve 13 barvách, 3 různých délkách (15, 30 a 45 cm) a 3 stylech (rovný, vlnitý nebo kudrnatý). Při správném výběru a míchání mohou tyto vlastnosti splnit požadavky téměř každého pacienta. Tyto umělé vlasy jsou samozřejmě omyvatelné a mají přirozený vzhled.

Postup

Zákrok implantace vlasů Biofibre je rychlý a bezbolestný, provádí se v lokální anestezii. Estetický výsledek je okamžitý a pacienti opouštějí kliniku omlazení, se zcela novými vlasy. 40 až 50 vláken na centimetr čtvereční vytváří přirozenou hustotu vlasů.

Průměrná roční ztráta vláken se pohybuje od 5 do 20 % a závisí na typu pokožky, vlasů a především na péči, kterou pacient věnuje. Ztráta vláken nezanechává jizvy a v případě potřeby můžeme zhušťovací proceduru kdykoli zopakovat . Díky vysoké úrovni chirurgické sterility se u nás nevyskytují žádné infekce.

Pocit pohybu implantovaných vlasů je stejný jako u vlasů přírodních. Pacienti popisují potěšení z větru ve vlasech bezprostředně po zákroku.

Viz také: Transplantace afro vlasů v Turecku

Transplantace vlasů: metody

Transplantace vlasů spočívá v obnovení plešatých oblastí pokožky hlavy vlastními vlasy (vlasovými folikuly) pacienta. Folikuly jsou odebrány ze zadní části hlavy a transplantovány na nové místo v kůži plešatého místa. Počet transplantátů a délka transplantačních sezení závisí na stupni plešatosti. Může být zapotřebí několik sezení.

Jedním ze způsobů získání vlasů je provedení mikroperforací ve vlasatých oblastech, které obsahují skupiny 2 až 4-5 vlasových kořínků určených k transplantaci. Jedná se o starou metodu. Modernější metody jsou následující:

Transplantace vlasů pomocí extrakce folikulární jednotky (FUE)

Extrakce folikulárních jednotek (FUE) je technika transplantace vlasů, která spočívá v extrakci folikulárních jednotek z lysých a odolných dárcovských oblastí pacienta. Tyto štěpy folikulárních jednotek pak transplantujeme do plešatých oblastí pacienta.

Vzhledem k časové náročnosti tohoto zákroku můžeme často transplantovat maximálně 500-600 folikulárních jednotek za den, maximálně 2000 folikulů. Náklady na jeden štěp při FUE jsou také zpravidla dvakrát vyšší než při standardní transplantaci vlasů na folikulární jednotku, při které odebíráme proužek dárcovské tkáně ze zadní části hlavy a pod zvětšením ji rozřezáváme na jednotlivé folikulární jednotky.

Redukce vlasové pokožky (sériová excize)

Jedná se o odstranění co největší části lysiny. Přilehlé ochlupené části pokožky hlavy se přiblíží k lysině s tím, že některé lysiny zůstanou zachovány. Tuto techniku později jednou nebo vícekrát opakujeme, abychom nakonec plešatou oblast rekonstruovali.

Rozšíření tkáně

Turecký chirurg umístí pod oblast růstu vlasů, vedle plešaté oblasti, zařízení zvané “tkáňový expandér”. Po několika týdnech tkáňový expandér způsobí růst nových kožních buněk. Poté je třeba provést další operaci, aby se nová rozšířená kůže umístila na přilehlou plešatou oblast.

Téměř každý se domnívá, že folikulární jednotky jsou nejlepší velikostí štěpu pro transplantaci vlasů, ale skutečnost je trochu jiná. Na naší klinice používáme tři velikosti štěpů: jednotlivé vlasové folikulární jednotky, 2-3 vlasové folikulární jednotky a modifikované 4-5 vlasové folikulární jednotky. Jednotlivé folikulární jednotky používáme především pro linii vlasů, zatímco folikulární jednotky mohou být základní velikostí pro zbytek štěpů.

Ideální kandidáti na náhradu vlasů by měli mít zdravý vlasový porost na zadní a boční straně hlavy. Vlasy na zadní straně a po stranách hlavy budou dárcovskými místy, ze kterých budeme chirurgicky odebírat chlopně a štěpy.

K dosažení požadované plnosti je zapotřebí několik chirurgických zákroků. Mezi jednotlivými sezeními se doporučuje několikaměsíční doba hojení. Konečný výsledek s kompletní sérií štěpů může trvat až 2 roky.

Měsíc nebo dva po operaci v Istanbulu transplantované vlasy vypadávají (což je normální a dočasné). Trvá další měsíc nebo déle, než začnou vlasy růst. Pro dosažení přirozeněji vypadajících výsledků může být nutný chirurgický zákrok doplnění.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️