Cena septorhinoplastiky v Tunisku

septorhinoplastika Tunisko cena 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o septorhinoplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou septorhinoplastiku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o septorhinoplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena septorhinoplastiky v Tunisku

Průměrná cena septorhinoplastiky v Tunisku je 2 800 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 200 do 3 400 eur.

ZákrokCena Tunisko
Septorhinoplastika2800 €

Co je septorhinoplastika?

Septorhinoplastika v Tunisku je typ plastické operace určené ke korekci a rekonstrukci nosní přepážky (můstku) pro estetické a lékařské účely. Tím se liší rhinoseptoplastika od jednodušší rinoplastiky (jejímž cílem je pouze estetické zlepšení nosu) nebo septoplastiky (která koriguje a rekonstruuje nos výhradně pro lékařské účely). Tento zákrok poskytuje nejlepší výsledky, pokud jde o změnu tvaru a mírnou rekonstrukci nosu.

K čemu se používá?

Z čistě lékařského hlediska se septorinoplastika v Tunisku obecně provádí k léčbě jakéhokoli problému souvisejícího s vychýlenou nosní přepážkou. Mezi další možné problémy patří

  • dýchací potíže způsobené obstrukcí způsobenou vybočenou nosní přepážkou
  • potíže s usínáním
  • sucho v ústech způsobené dýcháním ústy
  • rhinorrhoea (časté krvácení z nosu)

Z estetického hlediska lze korigovat jakýkoli typ vady; existuje několik typů estetického zvětšení nosu.

Jak to funguje?

Před operací dostanete buď lokální, nebo celkovou anestezii.

Během fáze septoplastiky chirurg provede řez ve vaší nosní přepážce. Pokud je remodelace poměrně jednoduchá, bude chirurg schopen změnit polohu nosní přepážky, aniž by s ní musel nejprve pohnout. V opačném případě bude muset chirurg přepážku odstranit, narovnat a nahradit ji v nose. Chirurg poté nos sešije.

Operace nosu může být uzavřená (řezem uvnitř nosu) nebo otevřená (řezem na bázi nosu). Po operaci vám bude na nos nasazen zevní sádrový obvaz, který bude odstraněn necelý týden po zákroku.

Jak se mohu na operaci připravit?

Před operací byste měli :

  • Naplánujte si návštěvu u chirurga, kde s ním proberete operaci, očekávané výsledky a vaši anamnézu;
  • Nechat si udělat EKG, krevní tlak, krevní test a test moči;
  • Pokud kouříte, přestat kouřit a užívat antikoagulancia a inhibitory agregace krevních destiček, abyste předešli případným komplikacím (např. epistaxe) během operace.

Pooperační péče

Po operaci budete jeden den hospitalizován(a). Úplné zotavení však může trvat několik měsíců (v některých případech od tří měsíců do celého roku). Je zcela běžné, že v týdnu po operaci pociťujete bolest v nose a několikrát krvácíte z nosu.

Ve dnech po operaci byste se měli vyvarovat kouření. Měli byste se také vyvarovat namáhavé fyzické činnosti, během spánku mít hlavu nahoře a nějakou dobu po operaci si dávat pozor, abyste se nevysmrkali.

Do práce se můžete vrátit přibližně týden po septorhinoplastice v Tunisku. Plastický chirurg vám obvykle doporučí pravidelné kontroly, aby mohl sledovat průběh rekonvalescence.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️