Etnická rinoplastika v Tunisku

cena za etnickou rhinoplastiku 1
Napsal Melissa

Vše, co potřebujete vědět o etnické rhinoplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou etnickou rinoplastiku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o etnické rinoplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí etnická rinoplastika v Tunisku?

Průměrná cena etnické rinoplastiky v Tunisku činí 2 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 eur do 2600 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici trvá 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

PostupCena Tunisko
Etnická rinoplastika2200 €

Průvodce etnickou rinoplastikou v Tunisku

Pokud existuje jeden fyzický rys, který charakterizuje příslušnost k etnické skupině, je to nos. Mezi nosy Evropanů, Asiatů, Afričanů, Američanů, Afroameričanů, Hispánců a Orientálců existují značné rozdíly. V závislosti na etnickém původu může být nos příliš plochý, příliš špičatý, příliš široký nebo příliš dlouhý. To může vést k nutnosti rekonstrukční operace, která změní tvar nebo výstupek nosu.

Jedná se o takzvanou etnickou rinoplastiku v Tunisku, kosmetickou operaci obličeje s cílem změnit tvar nosu. Jedná se o jednu z nejlevnějších kosmetických operací, kterou lze provést v rámci balíčku lékařské turistiky.

Co je etnická rinoplastika?

Etnická rinoplastika je kosmetický chirurgický zákrok, který spočívá v korekci nosů osob z určitých etnických skupin. Vzhledem k tvaru jejich nosů vyžadují zcela specifické rhinoplastické zákroky. Při rekonstrukční a estetické operaci etnického nosu budou někteří pacienti chtít nos, který je o něco více kavkazský, jiní budou chtít zmenšit nosní křídla nebo jen upravit několik rysů při zachování jejich identity.

Operace nosu umožní např:

  • Zvětšit výstupek nosního můstku
  • Zvýšit příliš plochý nos
  • Zpřesnit špičku, která je příliš široká
  • Zmenšit otvor nosních dírek nebo délku nosu atd.

To vše vyžaduje specifické techniky estetické medicíny, které etničtí rinoplastici v Tunisku dokonale ovládají.

Pro koho je etnická rinoplastika v Tunisku určena?

Jak již název napovídá, etnická rinoplastika je určena určitým etnickým skupinám: africkým, asijským, latinskoamerickým, indickým, čínským a arabským pacientům, kteří si přejí nechat upravit tvar nosu kvůli několika nedokonalostem.

  • Afričané, kteří mají malý nosní můstek, spíše baňatou špičku, poměrně silnou nosní kůži a poměrně široké nosní dírky a podobně.
  • Latinoameričané, kteří mají velmi výrazný nosní hrb, spíše převislou nebo visící špičku apod.
  • Asiaté, kteří mají plochý nosní můstek a mírně vystouplou, často zakulacenou špičku atd.
  • Arabové, kteří mají poměrně široký nosní profil charakterizovaný velkým hrbolem a převislou špičkou atd.

Plastická operace nosu je dostupná jak pro muže, tak pro ženy, ale doporučuje se, aby se o této rekonstrukční operaci neuvažovalo před dosažením věku 18 nebo 20 let. V tomto věku obvykle nosní pyramida dokončuje svůj růst.

Jak se etnická rinoplastika provádí?

Etnickou rinoplastiku v Tunisku provádějí odborní estetičtí chirurgové, kteří ovládají různé techniky operace nosu u etnických pacientů. Provádí se na renomované estetické klinice, která nabízí komplexní péči. Zahraniční pacienti, kteří zvažují operaci nosu v Tunisku, budou mít během svého lékařského pobytu prospěch z komplexní péče. Je třeba poznamenat, že operace na úpravu nosu vyžaduje hospitalizaci po dobu 2 až 3 dnů.

Před operací

Stejně jako u lékařské rinoplastiky je prvním krokem kosmetické operace nosu domluvit si schůzku s plastickým chirurgem. Tato úvodní konzultace mu umožní zjistit tvar a strukturu vašeho nosu a techniku rinoplastiky, která je pro jeho korekci nejvhodnější. Budou předepsány lékařské testy, aby se zjistily případné komplikace, které mohou v souvislosti s retušovací operací nastat.

Tato úvodní konzultace nám také umožní stanovit operační postupy a nezbytné přípravy na operaci. Virtuální simulace vám poskytne představu a obraz konečného výsledku po operaci.

Během operace

V den operace se o vás postará pečlivý a pohotový lékařský tým. Budete v rukou vynikajícího plastického chirurga. Operace probíhá v celkové anestezii na operačním sále. Trvá přibližně 2 až 3 hodiny v závislosti na složitosti kosmetického zákroku.

U etnické rinoplastiky může chirurg použít různé operační techniky, aby dosáhl co nejlepšího výsledku:

  • Štěp chrupavky pro zvětšení výstupku nosu.
  • Nosní implantát k rozšíření příliš plochého nosního můstku.
  • Plastiku nosních dírek ke zmenšení příliš otevřených nosních dírek.
  • Šití chrupavky ke zmenšení příliš širokého nebo pokleslého nosního můstku.
  • Resekce chrupavky a kosti k přetvoření kostní struktury nosního můstku a špičky nosu.

Po kosmetické operaci pak plastický chirurg nasadí endonazální dlahu, aby se “nový nos” mohl přirozeně usadit.

Po operaci

Rekonstrukční operace je u konce a jednu noc budete pod lékařským dohledem. Systematicky se užívají léky proti bolesti, které zmírňují následky operace i případné bolestivé pocity. Můžete také pociťovat určité nepříjemné pocity při dýchání, které však nemají vliv na kvalitu Vašeho dýchání. Navíc operace nosu neovlivní vaše dýchací funkce.

Pro lepší zotavení pacientů po kosmetické operaci je předepsána 7 až 10denní rekonvalescence . Během 10 dnů po operaci je třeba vyměnit obvaz a odstranit stehy a dlahu.

Bezpečnostní opatření po etnické rhinoplastice v Tunisku

Pro dosažení uspokojivých výsledků této rekonstrukční plastické operace, ale také pro lepší hojení nosu je důležité dodržovat několik opatření, jako např:

  • Neškrábejte si nos, pokud jste alergičtí.
  • Vyvarujte se příliš silného kýchání, nebo pokud je to možné, zadržte kýchnutí.
  • Omyjte si nos speciálním sprejem.
  • Nedotýkejte se nosu a vyhněte se tomu, abyste si nos drtili.
  • Spěte ve speciální poloze: s mírně zvednutou hlavou. Vyhněte se spánku na břiše.
  • Nelehejte dlouhou dobu.
  • Během rekonvalescence a 3 měsíce po operaci nevykonávejte žádnou namáhavou sportovní činnost.
  • Nenoste sluneční brýle a místo brýlí na předpis používejte kontaktní čočky.
  • Dodržujte zdravý životní styl: nekuřte a nepijte alkohol.

Jaká je cena etnické rinoplastiky v Tunisku?

Cena plastiky nosu v Tunisku se pohybuje od 1 800 do 2 600 eur. Tato cena zahrnuje celý léčebný pobyt: chirurgický zákrok, lékařské ošetření, pooperační sledování, honorář chirurga, transfer z hotelu nebo kliniky na letiště, lékařskou a jazykovou asistenci.


Požádejte nás o individuální cenovou nabídku a nechte se vést naší agenturou pro zdravotní turistiku. Zprostředkujeme vám kontakt s těmi nejlepšími chirurgy.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️