Ultrazvuková rinoplastika v Tunisku

ultrazvuková rinoplastika cena tunisko 1 1
Napsal Manuella

Nelíbí se vám váš nos? Bohužel svůj nos nemůžete skrýt, stejně jako své boule, ručičky lásky a podobně. Je totiž vidět doslova “jako nos uprostřed obličeje”. Nechte si udělat ultrazvukovou plastiku nosu v Tunisku a skoncujte se svými komplexy… nadobro!

NejlepsiKlinika.com vás informuje o ultrazvukové rinoplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena ultrazvukové rinoplastiky v Tunisku

Průměrná cena ultrazvukové rinoplastiky v Tunisku činí 2 400 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

PostupCena v eurech
Ultrazvuková rinoplastika v Tunisku2400 €

Vše, co potřebujete vědět o ultrazvukové rinoplastice v Tunisku

Rhinoplastika je kosmetická operace, jejímž cílem je opravit, vytvarovat, přetvořit a zkrášlit nejdůležitější část obličeje… nos!

Díky tomuto chirurgickému zákroku je možné zkrátit nebo zvětšit špičku nosu a korigovat jakýkoli typ nosu, ať už se jedná o :

  • Bujný nos
  • Řecký nos,
  • Egyptský nos,
  • Zúžený nos,
  • Akvilínový nos,
  • Hrbatý nos..

Ultrazvuková rinoplastika v Tunisku je nejnovější chirurgická technika pro úpravu nosu. Tato technika využívá moderní, miniaturní nástroje.

Umožňuje korigovat všechny problémy nosu, ať už kosmetické nebo zdravotní, přesněji než při běžné rinoplastice.

Kdo může podstoupit ultrazvukovou rinoplastiku v Tunisku?

Ultrazvukovou rinoplastiku v Tunisku lze provést v jakémkoli věku, a to již od pozdní adolescence.

O tento chirurgický zákrok mohou požádat muži i ženy, a to z estetických a/nebo zdravotních důvodů. Zejména pokud má pacient vadu nosu nebo dýchací potíže.

Výhody ultrazvukové rinoplastiky v Tunisku :

Tunisko přitahuje stejné množství turistů jako nadšenců do estetické chirurgie.

Tunisko se totiž může pochlubit celou řadou klinik, které jsou vybaveny špičkovými technologiemi a které zaměstnávají ty nejlepší plastické chirurgy a rinoplastiky!

Země má také nepřeberné množství pláží a turistických míst, která můžete během rekonvalescence navštívit! A co víc, cena ultrazvukové rinoplastiky v Tunisku je velmi dostupná !

Co obnáší lékařská turistika?

Zařizujeme vše od A do Z:

  • Letenky,
  • Předoperační a pooperační konzultace,
  • Náklady na operaci,
  • Náklady na hospitalizaci,
  • Honoráře rinoplastického chirurga,
  • Honorář překladatele, pokud je vyžadován.

Chcete-li zjistit náklady na operační cestu na ultrazvukovou rinoplastiku v Tunisku, vyplňte uvedený formulář. Budeme vás kontaktovat s bezplatnou a nezávaznou cenovou nabídkou.

Přečtěte si také: Sekundární rinoplastika v Tunisku

Procedury ultrazvukové rinoplastiky v Tunisku

Náš koordinátor kontaktuje jednoho z nejlepších rinoplastiků, který se o vás postará. Pravděpodobně budete požádáni o zaslání fotografií, aby specialista mohl posoudit váš nos.

Náš koordinátor vás pak bude kontaktovat prostřednictvím Whatsappu nebo e-mailu. Poskytne vám předběžnou diagnózu rinoplastika a cenovou nabídku na váš léčebný pobyt all-inclusive.

Jak probíhá ultrazvuková rinoplastika v Tunisku?

Jak bylo uvedeno výše, úvodní konzultace se organizuje na dálku. Během ní rinoplastický chirurg posoudí nos a zaznamená pacientova očekávání.

U složitých případů a pacientů, kteří chtějí podstoupit ultrazvukovou rinoplastiku v Tunisku za účelem zmírnění dýchacích obtíží. Budou požádáni, aby podstoupili CT vyšetření, při kterém se vyšetří jejich nosní pyramida (velikost, odchylka nosní přepážky atd.).

Jakmile přijmete náš lékařský odhad, začneme plánovat vaši cestu a všechny podrobnosti týkající se kosmetické operace.

Před operací ultrazvukové rinoplastiky v Tunisku

Vzhledem k tomu, že ultrazvuková rinoplastika v Tunisku se provádí v celkové anestezii, budete se muset dostavit na kliniku s předoperačním vyšetřením. Těsně před operací vás navštíví anesteziolog, aby vás uklidnil a podíval se na vaše krevní testy.

Den ultrazvukové rinoplastiky

Aby bylo možné nos vytvarovat a dát mu požadovaný tvar, je třeba se dotknout nosní kosti. Ultrazvuková rinoplastika se však od klasické rinoplastiky liší typem, bezpečností a přesností použitých nástrojů.

Při konvenční rinoplastice používá plastický chirurg mechanické nástroje. Při ultrazvukové rinoplastice používá rinoplastik piezotom, miniaturní nástroj vibrující ultrazvukem.

Zákrok trvá přibližně dvě hodiny. Na konci operace specialista na rinoplastiku stabilizuje nos dlahou nebo zevní sádrovou dlahou:

  • K ochraně přepážky mezi nosními dírkami,
  • Aby se kosti nepohybovaly,
  • A umožnit pacientům normálně dýchat.

Po ultrazvukové rinoplastice v Tunisku

Po ultrazvukové rinoplastice v Tunisku strávíte noc na klinice. Druhý den budete propuštěni na minimálně 15denní rekonvalescenci.

Sádrovou dlahu budete moci sundat týden po ultrazvukové rhinoplastice. Nelekejte se však, pokud zaznamenáte otok kolem nosu nebo modřiny kolem očí – to je zcela normální. Konečný výsledek bude možné ocenit až po 6 měsících nebo po roce.

Nežádoucí reakce mizí po třetím týdnu. Je velmi pravděpodobné, že během rekonvalescence budete pociťovat určitou bolest. Lékař Vám předepíše léky proti bolesti k jejich utišení.

Bezpečnostní opatření po ultrazvukové rhinoplastice v Tunisku

I když se rinoplastika týká pouze obličeje, není vhodné ji podstupovat předem. Pacientům se nedoporučuje návrat ke sportu. Intenzivní fyzická aktivita by měla být na první 3 měsíce pozastavena.

Díky ultrazvukové rinoplastice v Tunisku bude váš nos dokonalý po celý život! Jeho vzhled se však může časem mírně změnit. Ale nebojte se, veškeré nepravidelnosti, kterých si všimnete, lze jednoduše korigovat injekční aplikací kyseliny hyaluronové.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️