Rekonstrukce prsu v Tunisku

cena rekonstrukce prsu v Tunisku 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o rekonstrukci prsu v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou rekonstrukci prsu v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o rekonstrukci prsu v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena rekonstrukce prsu v Tunisku

Průměrná cena rekonstrukce prsu v Tunisku je 2 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 eur do 2200 eur.

PostupCena Tunisko
Rekonstrukce prsu2000 €

Co je rekonstrukce prsu?

Rekonstrukce prsu v Tunisku obnovuje tvar a kontury prsu po mastektomii nebo po odstranění prsu v důsledku jiného onemocnění nebo stavu. Může být také použita ke zvětšení nebo zmenšení prsou ze zdravotních nebo estetických důvodů.

K dosažení přirozeně vypadajících prsou je při rekonstrukci prsou obvykle zapotřebí více než jeden chirurgický zákrok. Rekonstrukce prsou může zahrnovat přidání bradavky a tetování k vymezení areoly, tmavé oblasti kolem bradavky.

Kromě toho, pokud si to přejete, chirurgové někdy provedou operaci na opačném prsu, aby vytvořili lepší, přirozeněji vypadající shodu.

Rekonstrukce prsu v Tunisku je chirurgický zákrok určený k rekonstrukci obrysu ženského prsu poté, co byl v důsledku rakoviny nebo jiného onemocnění chirurgicky odstraněn (částečná nebo úplná mastektomie). Cílem rekonstrukce prsu je dosáhnout symetrie a přirozeného vzhledu prsu.

Upřednostňuje se okamžitá rekonstrukce v době mastektomie, ale ke každé pacientce se přistupuje individuálně v koordinaci s jejím všeobecným chirurgem a onkologem. Tento postup pomáhá pacientkám:

  • Zachovat rovnováhu svých prsů (velikost a symetrii)-.
  • Získat zpět své sebevědomí.
  • Vyhnout se používání zevní protézy.

Centrum plastické a rekonstrukční chirurgie nabízí kompletní chirurgické postupy pro rekonstrukci prsu. Zkušení chirurgové používají nejmodernější technologie a špičkové chirurgické techniky.

Rozšíření kůže a zavedení implantátu

Běžně používanou technikou rekonstrukce prsu je rozšíření kůže pod místem odstranění prsu. Chirurgové vloží pod kůži a prsní sval expanzní balónek a malý ventilový mechanismus. Prostřednictvím malého ventilu se balónek po dobu několika týdnů nebo měsíců plní roztokem slané vody, aby prs získal nový tvar. Jakmile prs dosáhne vhodné velikosti a tvaru, je do něj vložen trvalý prsní implantát.

Operace tkáňovým lalokem

Další běžnou technikou rekonstrukce prsu je rekonstrukce tkáňovým lalokem. Jakmile je na místě vhodný implantát, chirurgové použijí k rekonstrukci prsu lalok tkáně odebrané pacientce ze zad, břicha, kyčle nebo hýždí.

  • TRAM lalok je zákrok, který zahrnuje odstranění další tkáně, kůže a svalů z podbřišku pro vytvoření tvaru prsu.
  • Lalok latissimus dorsi se používá k odstranění svalu a kůže ze zad pacienta, pokud je zapotřebí další tkáň.
  • Zákrok s DIEP lalokem zahrnuje odstranění tuku a kůže ze stejné oblasti jako tram lalok (s výjimkou svalu), aby se vytvořil prsní kopeček.
  • Hýžďový volný lalok je zákrok, který zahrnuje odběr tkáně z hýžďové části hýždí k vytvoření tvaru prsu.

Po operaci

Po operaci budou pacientky pravděpodobně pociťovat únavu, určitou bolest a nepohodlí. Mezi další možné komplikace patří krvácení, nadbytečná jizva, únava a infekce.

Chirurgové předepisují léky nebo používají jiné metody k řešení těchto problémů. Chirurgové mohou také doporučit další chirurgické zákroky k rekonstrukci bradavky a areoly.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️