Operace nosu v Tunisku

cena za operaci nosu 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o operaci nosu v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou operaci nosu v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o operacích nosu v Tunisku a pomůže vám objednat se ke kvalifikovaným chirurgům. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace nosu v Tunisku

Průměrná cena operace nosu v Tunisku je 1 800 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 6 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

PostupCena v eurech
Operace nosu1800

V Tunisku je kvalita péče na špičkové úrovni a díky různým technikám rinoplastiky budete moci znovu objevit nos, který se vám líbí.

Nos, umístěný ve středu obličeje, může být předmětem komplexů, kterých je obtížné se zbavit. Pokud je příliš plochý, příliš povislý, příliš tlustý nebo příliš obrácený, nos lze naštěstí v případě potřeby chirurgicky upravit.

Definice rinoplastiky

Rhinoplastika je operace nosu. Zahrnuje změnu tvaru nebo velikosti nosu. Může jít o řešení problému se symetrií nosních dírek, vyrovnání špičky nosu,odstranění hrbolku, který je považován za nevzhledný, nebo zkrácení nosu jeho zvýšením. Díky rinoplastice mohou pacienti získat zpět harmonický nos, který se jim líbí, a vidět, jak jejich komplexy mizí.

Různé typy rinoplastiky

Existují různé typy operací nosu, z nichž každá má své vlastní cíle. Techniky se liší podle typu prováděné rinoplastiky.

Funkční rinoplastika

Tento typ operace nosu, známý také jako septoplastika nebo rhinoseptoplastika, se provádí ze zdravotních důvodů. Funkční rinoplastika se provádí v případě, že nos již nemůže plnit své obvyklé funkce, jako je dýchání a čich.

Strukturální rinoplastika

Strukturální rinoplastika se provádí v případě, že pacient usiluje o estetickou změnu. Chirurg harmonizuje tvar a tloušťku nosu tak, aby splňoval přání pacienta. Může korigovat vychýlenou chrupavku, zvednout špičku nosu nebo ji ztenčit, případně změkčit hrb.

Operace nosu s transplantací chrupavky

V závislosti na potřebách, které vedou k operaci nosu, může být nutné provést transplantaci chrupavky. Tato chrupavka se obvykle odebírá z nosní přepážky. Může být také odebrána z chrupavky uší nebo hrudního koše. Poté se použije k úpravě tvaru nosu a opravě jeho struktury.

Sekundární rinoplastika

Sekundární rinoplastika se provádí v případě, že původní rinoplastika nepřinesla požadované výsledky. Může být také použita k nápravě problémů, které se objevily po počáteční operaci, jako jsou dýchací potíže nebo fyzické nepohodlí.

Zvednutí nosu

Zvednutí nosu není přísně vzato chirurgický zákrok, ale provádí se také za účelem zlepšení vzhledu nosu. Provádí se injekční aplikací kyseliny hyaluronové a botoxu za účelem změny tvaru nosu. Pomocí liftingu nosu lze obnovit rovnováhu objemu nosu, zvednout špičku nebo zmenšit hrb.

Ultrazvuková rinoplastika

Ultrazvuková rinoplastika byla vyvinuta v roce 2013. Využívá ultrazvukové frekvence k úpravě architektury nosu. Tato neinvazivní technika využívá pouze vibrace k vyhlazení chrupavek a kostí nosu, čímž jej vyleští a zeštíhlí.

Kdo může podstoupit operaci nosu v Tunisku?

Od 18 let věku může o operaci nosu uvažovat každý, kdo má potíže s podobou svého nosu. Ať už se jedná o nos, který byl vždy nepřitažlivý, nebo o nos, který utrpěl úraz a od té doby je zdeformovaný, může být plastika nosu řešením pro znovuzískání sebevědomí.

Stejně tak je operace nosu plně indikována, pokud má nos poruchu dýchání.

Jak se rinoplastika provádí v Tunisku?

Operace nosu v Tunisku probíhá vždy v několika fázích, během nichž vás budou doprovázet kvalifikovaní odborníci.

Před operací

Nejprve vás čeká úvodní schůzka s chirurgem. Ta vám pomůže zjistit vaše potřeby a očekávání. Může pořídit rentgenové snímky nebo skeny vašeho nosu, jakož i několik fotografií a funkční rinologické posouzení.

Chirurg vám také poskytne pokyny pro období před operací. Ty budou zahrnovat

  • Až do operace přestaňte pít alkohol a kouřit;
  • Přestat užívat protizánětlivé léky, aspirin nebo antikoagulancia;
  • Poskytne vám veškeré informace, které potřebujete k čištění obličeje před operací.

Abyste se uklidnili, chirurg vám také sdělí podrobnosti o postupu, který bude následovat. Budete se moci zeptat na všechny otázky, které vás napadnou.

Průběh operace nosu

Operace nosu se provádí v lokální nebo celkové anestezii, v závislosti na prováděné operaci a vašem přání, kdykoli je to možné. Operace trvá 1 až 3 hodiny, v případě sekundární rinoplastiky někdy o něco déle.

Operaci lze provést jednou ze dvou metod:

  • otevřenou rhinoplastikou nebo vnější rhinoplastikou, při které se provede řez v tkáni oddělující obě nosní dírky, aby se získal přístup k nosní chrupavce;
  • zavřená rinoplastika neboli endonazální rinoplastika, při níž se nos upravuje pomocí jemných řezů vedených přímo uvnitř nosních dírek. Tato metoda se používá pro drobné korekce nosu.

Pokud je to nutné, lékař provede transplantaci chrupavky, která nos přetvoří.

Po dokončení operace se na nos nasadí dlaha a do každé nosní dírky se umístí knot. K ochraně nosu po operaci se rovněž přiloží obvazy.

Bezpečnostní opatření po operaci

Po operaci je vhodné mít hlavu 3 až 4 dny ve zvýšené poloze, aby se zabránilo vzniku otoku. Na tkáních v blízkosti nosu, zejména kolem očí nebo nad horním rtem, se mohou objevit modřiny.

Ke zmírnění otoku může pomoci obklad studenou vodou. Ucpání nosu je rovněž zcela normální, stejně jako výtok z nosu. Neměli byste smrkat.

Pooperační kontroly a návštěvy vám poskytnou možnost sledovat vývoj vašeho nosu. Dlaha bude odstraněna po 7 až 10 dnech. Váš nos získá svůj konečný tvar po 6 měsících.

Kolik stojí operace nosu v Tunisku?

V Tunisku byste za operaci nosu měli zaplatit 1 600 až 2 500 eur. V případě sekundární rinoplastiky činí průměrná cena 2 200 EUR. Tyto ceny se samozřejmě liší v závislosti na konkrétních vlastnostech pacienta, použitých technikách a zvolené klinice.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️