Zvednutí krku v Turecku

zvedání cen cou1 2
Napsal Laura

Lifting krku je nejmodernější zákrok v Turecku v Istanbulu, díky kterému může krk vypadat o 10 let mladší.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu krku v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena liftingu krku v Turecku

Průměrná cena liftingu krku v Turecku v Istanbulu je 2 450 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 900 eur.

ZákrokCena Turecko
Lifting krku2450 €

Co je to lifting krku?

Plastická chirurgie je v Turecku velmi populární a počet pacientů a pacientek každoročně roste. Zahraniční pacienti si pro plastickou operaci často vybírají Istanbul, a to díky vysoké kvalifikaci tureckých plastických chirurgů.

Velký obrázek

V průběhu let se v těle snižuje produkce kyseliny hyaluronové, takže její hromadění v buňkách a mezibuněčném prostoru již není tak intenzivní jako v období dospívání. Výsledkem je ztráta cenné vlhkosti a pokožka ztrácí svou pružnost.

Bez speciální péče nebo ošetření se zdravá pokožka krku časem vrásní a ochabuje, což výrazně ovlivňuje celkový vzhled.

Pro tuto oblast těla existuje účinný typ plastické operace, lifting krku. Lifting krku v Turecku patří již několik let k předním zákrokům plastické chirurgie. Díky této plastické operaci může krk vypadat o 10 let mladší.

Lidé začínají uvažovat o plastických operacích souvisejících s věkem, a zejména o liftingu krku po 40-45 letech.

V Turecku existuje mnoho metod provádění zákroku liftingu krku. U každého člověka se výběr operace liftingu krku provádí individuálně s ohledem na věk, individuální vlastnosti a osobní preference.

Lifting krku se nejčastěji provádí v kombinaci s liftingem obličeje, ale i samotný lifting krku může dosáhnout kompletního omlazujícího efektu. Kromě toho lze současně s liftingem krku provést také lifting čela nebo plastickou operaci očních víček.

V Turecku provádějí lifting krku pouze zkušení chirurgové, protože v oblasti krku se nacházejí hlavní cévy a pohyby specialisty musí být co nejopatrnější, nejpřesnější a nejbezpečnější. Turečtí lékaři jsou schopni dosáhnout vynikajících výsledků pomocí nejnovějších nástrojů a vybavení.

Jaký je účel liftingu krku?

Specifika procesu závisí na zvoleném postupu. Ovlivňuje jej také věk a stupeň elasticity kůže pacienta.

Operace liftingu krku je předepsána pro :

  • Hluboké příčné vrásky
  • Povislá kůže
  • Dvojitá brada
  • Zmenšený úhel mezi bradou a krkem

Operaci liftingu krku nelze provést, pokud jsou :

  • Zranění v oblasti krku
  • Vrozené vady krku
  • Onkologické onemocnění
  • Diabetes mellitus
  • Akutní infekce
  • Dekompenzované kardiovaskulární onemocnění
  • Poruchy srážlivosti krve

Indikace a kontraindikace jsou podrobně probrány s lékařem během přípravné fáze.

Typy liftingu krku v Istanbulu

  • Liposukce brady a krku.

Liposukce brady a krku je nejjednodušší z metod liftingu krku. Tento lifting krku zahrnuje odstranění přebytečné tukové tkáně v oblasti krku. Liposukce brady a krku odstraňuje přebytečnou tukovou tkáň bez řezu (prostřednictvím velmi malých vpichů), což znamená, že tato plastická operace nezanechává žádné jizvy.

Tento lifting krku je vhodný zejména pro pacienty, kteří si všímají dvojité brady a změn v dekoltu, které souvisejí především s nahromaděním tuku v této oblasti.

Lifting krku s liposukcí se provádí v celkové anestezii. Plastický chirurg provede malé vpichy pod bradou a za ušními lalůčky. Přebytečná tuková tkáň je oddělena a odstraněna pomocí speciálních jemných trubiček (kanyl). Liposukční lifting krku lze provádět jako samostatný zákrok nebo v kombinaci s jinými typy liftingu krku. Neexistují prakticky žádné kontraindikace, s výjimkou těch, které jsou spojeny s použitím anestetik.

Doba reedukace po tomto typu liftingu krku je minimální. Do 3 dnů je třeba nosit speciální kompresivní obvaz a drobné modřiny zmizí přibližně do týdne, nebo i rychleji, pokud jsou do písmene dodržena všechna doporučení lékaře. Tento proces si můžete výrazně usnadnit, pokud budete dodržovat rehabilitační postupy doporučené lékařem.

  • Endoskopický lifting krku.

Endoskopický lifting krku je považován za jeden z nejméně traumatizujících typů plastické operace krku. Při endoskopickém liftingu krku chirurg provede drobné řezy (za dolním okrajem ucha), aby se dostal k oblastem, které mají být korigovány.

Při endoskopickém liftingu krku se používají pásky, které drží a pevně přitlačují kůži krku k bradě po celém obvodu. Lékař připevní měkké tkáně k páskům a vytáhne je od středu směrem nahoru, čímž vytvoří čistší dekolt a odstraní efekt dvojité brady. Během 6 až 12 měsíců se krk zcela zahojí a zůstane jen působivý efekt zpevnění.

Hlavními výhodami této metody liftingu krku jsou jednoduchost a spolehlivost stahování tkání, absence viditelných jizev a minimální trauma.

  • Lifting krku s řezem pod bradou.

Tato operace liftingu krku může pomoci i starším pacientům, a to v případech, kdy je povislá kůže krku a brady extrémně viditelná. Samotná liposukce krku již u těchto pacientů nestačí.

V tomto případě lifting krku spočívá v tom, že plastický chirurg odstraní přebytečnou kůži z oblasti pod bradou, zbytek nadzvedne a zafixuje na novém místě. Někdy se řezy provádějí jak pod bradou, tak za uchem, kde jsou malé a neviditelné. To umožňuje napnutí kůže nejen směrem nahoru, ale i směrem k periferii. V případě potřeby se tato plastická operace kombinuje s liposukcí. Operace krku není jednoduchá metoda, ale zkušenosti ukazují, že je velmi účinná.

  • Platysmoplastika.

Platysmoplastika (zvednutí krčních svalů) je plastická operace, která umožňuje zcela obnovit kontury a linie krku a brady. Používá se v nejkomplikovanějších případech, kdy změny postihly nejen kůži a tukovou tkáň, ale také svaly.

Při liftingu krčních svalů se také odstraní přebytečná kůže a tuk, ale především se zpevní oslabené svaly, což pacientům zajistí krásný a harmonický dekolt na dlouhá léta dopředu. Takový komplexní přístup k liftingu krku je pravděpodobně nejrozsáhlejší plastickou operací krku.

Liposukce brady a lifting krku se často provádějí současně. Komplexní řešení problému přináší vynikající výsledek i v těch nejtěžších případech, kdy svaly již nejsou schopny zadržet tukovou tkáň a uvolněnou kůži.

Pacienti mají právo zvolit si jednu z těchto metod, případně jim chirurg může doporučit konkrétní metodu. Pokud je to však možné, dávají lékaři přednost bezpečnějším a finančně úspornějším metodám.

Zkušení plastičtí chirurgové v Turecku nabízejí nejmodernější, nejúčinnější a nejbezpečnější způsoby řešení problémů se vzhledem krku, ať už v důsledku věkových změn, genetických predispozic nebo výrazného úbytku hmotnosti.

Zákrok liftingu krku v Turecku

Každý lifting krku v Istanbulu je svým způsobem jedinečný a nenapodobitelný. Před předepsáním liftingu krku s vámi lékař probere cíle plastické operace a očekávané výsledky.

Je všeobecně známo, že turečtí plastičtí chirurgové provádějí lifting krku s profesionálním přístupem a velkou efektivitou.

Než specialisté v Turecku provedou operaci liftingu krku, podrobně vyslechnou vaše přání a poté vám vysvětlí možnosti plastické operace. Vždy vyšetří jednotlivé části obličeje: oči a čelo, střední třetinu obličeje, oblast kolem úst a také krk a bradu, aby lifting krku mohl přinést harmonický výsledek. Důležitým aspektem zákroku liftingu krku je, že během rekonvalescence i po ní vypadá obličej přirozeně.

Kromě toho plastičtí chirurgové v Istanbulu prostudují anamnézu pacienta a posoudí jeho aktuální zdravotní stav. Chirurgové podrobně vysvětlí vše o rizicích, komplikacích, nákladech a dokonce i alternativách liftingu krku v Turecku.

Technicky je operace liftingu krku zastoupena několika technikami, které lze použít buď v kombinaci, nebo samostatně. Kombinaci technik určuje plastický chirurg, který bere v úvahu všechny objektivní i subjektivní faktory problému a ví, jak za daných okolností dosáhnout nejlepšího estetického výsledku.

Komplexní omlazení krku a obličeje je v dnešní době velmi oblíbené a žádané. Zahrnuje :

  • Blefaroplastiku (plastickou operaci očních víček)
  • Chirurgickou korekci kontur obličeje
  • Lifting čela
  • Liposukce specifických oblastí obličeje
  • Platysmoplastika (operace krku)

Lifting krku lze provést také jako samostatnou korekční operaci. Výsledek však bude mnohem lepší, pokud lifting krku provedete v kombinaci s chirurgickou korekcí jiných problematických oblastí obličeje, například s liftingem dolní třetiny obličeje, operací brady nebo faceliftem.

Komplexní plastická operace může krku navrátit atraktivitu a mladistvost. Několik měsíců po operaci liftingu krku je krk půvabný a hladký a pacienti vypadají mladší. Často se lifting krku provádí současně s liftingem obličeje. Například když má člověk poměrně plný obličej a je výrazná podkožní tuková tkáň nejen pod bradou, ale i ve tvářích.

Obecně je operace liftingu krku spojena s úpravou povrchového platysmatu krku, proto se liftingu krku říká “platysmoplastika”. Existují dva typy platysmoplastiky.

Může se jednat o mediální lifting krku (kdy je přístup pod bradou) nebo laterální lifting krku (s přístupem za ušními boltci). Kromě toho tuková tkáň v oblasti krku velmi často brání tomu, aby kontury obličeje byly ideální. V této oblasti se vyskytuje poměrně často, a to i u štíhlých pacientů. V těchto případech se jako doplněk používá liposukce nebo přímé odstranění tukové tkáně.

Obecně se operace liftingu krku skládá z následujících fází:

  1. Místní nebo celková anestezie.
  2. Incize brady. Ten může být doplněn řezem v oblasti ušního boltce. Tím se zajistí, že po operaci liftingu krku nezůstanou žádné velké jizvy.
  3. Vlastní zvednutí a posílení svalů krku. Sval je zpevněn a zároveň může chirurg odstranit tuk, který se pod ním nahromadil.

Je také důležité, aby odborníci provedli řezy pro operaci liftingu krku tak, aby byly neviditelné.

Rehabilitační období

Doporučení pro rehabilitační období po operaci liftingu krku zahrnují:

  • Vyloučení prudkých pohybů hlavou a omezení mimiky
  • Nepřehřívání oblasti krku, žádné opalování
  • Nošení kompresní bandáže ke stabilizaci výsledku
  • Nenosit oblečení s těsným límcem
  • Vyloučit posilování nebo intenzivní cvičení

K urychlení procesu hojení může být doporučena fyzioterapie.

Musíte také počítat s náklady na další korekční procedury a následnou péči. Konečná cena liftingu krku v Turecku se proto může od počáteční ceny lišit.

Jak mohu využít léčbu liftingu krku v Turecku?

Není snadné zajistit si ošetření v zahraničí sám. Vyžaduje to určité znalosti a zkušenosti. Je proto bezpečnější, jednodušší a méně stresující svěřit některé povinnosti agentuře pro zdravotní turistiku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️