Bichektomie v Turecku

bichektomie 1
Napsal Émilie

Bichektomie je estetický zákrok prováděný v Turecku v Istanbulu, který umožňuje zmenšit tváře a zeštíhlit tak obličej. Operace spočívá v odstranění tukových kuliček známých jako Bichatovy koule.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o bichektomii v Turecku a pomáhá vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí bichektomie v Turecku?

Průměrná cena bichektomie (zmenšení tváří) v Turecku je 1 200 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní bez hospitalizace. Náš balíček zahrnuje bichektomii, překladatele, honorář pro chirurga, transfer z letiště, hotel a léky.

Bichektomie1200 €
Liposukce krku1600 €
Operace čelisti2300 €
Genioplastika2250 €

Co je bichektomie?

Bichektomie v Turecku je estetický zákrok v Istanbulu, který zmenšuje tváře a zeštíhluje a vyprazdňuje obličej. Operace zahrnuje odstranění tukových kuliček známých jako Bichatovy kuličky. Ty se nacházejí ve dvou oddílech uvnitř tváří.

Nebojte se, Bichatovy kuličky nejsou pro tělo nezbytné. Slouží dětem v prvních letech života ke žvýkání a sání.

Video s vysvětlením bichektomie

Bichektomie se v Turecku doporučuje lidem, kteří mají navzdory dietě a cvičení stále kulatý obličej.

Proč podstoupit bichektomii v Turecku?

Podstoupení bichektomie v Turecku má mnoho výhod. Pojďme si stručně říci, proč se operace dutých tváří provádí v Istanbulu.

  • V Istanbulu působí nejlepší světoví estetičtí chirurgové
  • Ceny kosmetických operací v Turecku jsou mnohem nižší než v jiných evropských zemích.
  • Prvotřídní kliniky v Istanbulu a vysoká úroveň zdravotnických zařízení
  • Pětihvězdičkové hotely
  • Istanbul je jedničkou v oblasti veřejné dopravy
  • Kvalita lékařů a vybavení.
Un chirurgien analyse le bajoue de la patiente
Chirurg analyzuje pacientův podbřišek

Bichektomie je typ kosmetické operace, kterou mohou provádět pouze lékaři, kteří jsou odborníky v oboru. Díky tomu, že je Istanbul běžně preferován ve zdravotnických službách, se v zemi zvýšil počet kvalifikovaných chirurgů a klinik.

V tomto městě ordinují nejkvalifikovanější lékaři v zemi a splňují nejvyšší požadavky obyvatelstva. Máte HIV? Byla pro vás vyčleněna speciální klinika, kde můžete podstoupit bisectomii v naprostém bezpečí pro vás i váš personál.

Kromě kvality chirurgů víme, že používané lékařské vybavení je na nejvyšší technologické úrovni a v nejvyšší kvalitě. Díky tomu se výrazně zvýšila úspěšnost této operace.

Simulation bichectomie avant après
Bichektomie před a po simulaci

Velmi konkurenceschopné ceny v Turecku

Kromě částky, kterou zaplatíte za samotnou operaci, vám v Istanbulu nebudou účtovány žádné další poplatky. Služby jako doprava, ubytování a transfery jsou zcela zdarma.

Ušetřete čas

V Turecku je vyškoleno velké množství chirurgů, kteří jsou v oboru dobře známí a uznávaní. V Istanbulu je k dispozici mnoho kvalitních klinik.

Díky vysokému počtu klinik a chirurgů, kteří v Istanbulu nabízejí kvalitní služby, nebudete muset stát fronty. Pokud se rozhodnete pro bichektomii v Turecku, plánování probíhá velmi rychle. Operace proběhne co nejrychleji a vy se budete moci vrátit domů s tváří svých snů a úsměvem na tváři.

Une femme complexée par ses joues
Žena s komplexem z tváří

Operace bichektomie pro muže a ženy

Operace k odstranění lícního tuku vyžaduje řez uvnitř úst, na vnitřní straně tváře. Mezi tváří a dásní, v blízkosti druhého stoličkového zubu, se na obou stranách úst provede malý řez dlouhý 2 až 4 cm.

Někdy může být bukální tukový polštářek odstraněn během faceliftu a nevyžaduje řez uvnitř úst. Tímto řezem se odebere tuková tkáň, která vymodeluje tvář do štíhlého, příjemného tvaru. K uzavření řezu se poté použijí vstřebatelné stehy.

Cílem odstranění lícního tuku je dosáhnout mladistvějšího vzhledu, zeštíhlení tváří a jejich propadnutí. Ačkoli je přirozeně jemný a plný obličej považován za mladistvý, někteří lidé zjistí, že jejich obličej je příliš kulatý nebo dokonce baculatý.

Photo avant et après d'une bichectomie
Fotografie před a po bichektomii

Doba rekonvalescence

Bezprostředně po operaci je třeba počítat s otoky a modřinami.

Den po operaci je povoleno sprchování a koupání. Lehká aktivita je povolena a doporučena, ale 72 hodin po operaci by se nemělo zvedat těžké břemeno nebo se pokoušet o námahu. Týden po operaci je třeba se vyhnout aerobnímu a nárazovému kardio cvičení.

Bichektomie v Turecku je levnější díky mnoha faktorům, ale hlavním důvodem je, že místní vláda dělá vše pro to, aby se Turecko stalo přední světovou destinací pro lékařskou turistiku a nabízelo pokročilou úroveň medicíny za přijatelné ceny.

Simulation Photo avant et après d'une bichectomie
Foto simulace před a po bichektomii

Díky tomu jsou ceny lékařských služeb v Turecku (včetně bichektomie) 2 až 3krát nižší než v Evropě. A lékaři jsou opravdu zkušení.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během bichektomie se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Dočasné nebo trvalé následky;
  • Krvácení a infekce a otok obličeje;
  • Poškození slinných kanálků;
  • Hluboká žilní trombóza;
  • Poškození větví lícního nervu.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru plastického chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Bichektomie je v islámu povolena. Jedná se o halal a nábožensky povolený chirurgický zákrok, který nabízí zdravotní výhody a zlepšuje kvalitu života člověka.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor s pacientem

Poskytujeme speciální vybavení, aby byl pobyt osob se zdravotním postižením (OZP) pohodlnější.

Kolik stojí bichektomie v Turecku?

V tureckém Istanbulu stojí bichektomie v průměru 1 200 eur, minimálně 800 eur a maximálně 1 600 eur. Ceny v Istanbulu jsou vždy o něco dražší než v Ankaře, Antalyi nebo Izmiru.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá bichektomie?

Bichektomie je kosmetická chirurgická operace spočívající v odstranění bichatových kuliček neboli tukových tělísek z úst. Jedná se o definitivní operaci. Výsledky jsou viditelné mezi 6 týdny a 3 měsíci v závislosti na charakteru vaší kůže (tenká a jemná nebo silná a pevná).

Bichektomie nebolí, protože budete v lokální anestezii, případně v celkové anestezii, pokud máte fobii z injekcí. Po operaci však můžete pociťovat mírnou bolest a otok. Ty se postupně zmenší během 3 až 5 dnů.

Stejně jako u všech kosmetických operací je i zmenšení míčků Bichat v Istanbulu samozřejmě zakázáno nezletilým osobám. Může být provedena komukoli staršímu 18 let. Chirurgové však tuto operaci doporučují pouze osobám ve věku 30 až 40 let.

Jíst je možné ihned první pooperační den a první 3 dny po bichektomii v Istanbulu. Jídlo však musí být studené nebo vlažné a nesmí vyžadovat žádné žvýkací úsilí. Studené nápoje jsou rovněž akceptovány.

Hospitalizace při bichektomii v Turecku vyžaduje půldenní hospitalizaci. Poté vás čeká poměrně dlouhá doba rekonvalescence, která vám umožní zotavení a usnadní následné sledování. Na cestu si vyhraďte alespoň 7 dní.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️