IVF s možností volby pohlaví dítěte v Dubaji

fiv vybrat sex dítě dubai 1
Napsal Maria

Pro některé páry je pohlaví dítěte důležité. Díky stejné technologii, která se používá pro preimplantační genetický screening (PGD), můžeme v Dubaji určit pohlaví embrya ještě před jeho implantací do dělohy. Můžete si tak být jisti, že pokud počnete dítě, bude mít pohlaví podle vašeho výběru.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o IVF v Dubaji s výběrem pohlaví a pomůže vám objednat se na operaci na renomované klinice. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí IVF se selekcí pohlaví v Dubaji?

Cena IVF s výběrem pohlaví v Dubaji začíná na 4 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena balíčku all-inclusive může pohybovat od 4 500 do 9 500 eur.

PostupCena Dubaj
IVF s výběrem pohlaví dítěte6500 €

Co je to rodinná rovnováha?

V oblasti lékařsky asistované reprodukce se v Dubaji pro IVF s výběrem pohlaví používá termín vyrovnávání rodiny. Jedná se o proces, jehož cílem je dosáhnout vyváženějšího zastoupení obou pohlaví v rodině.

Pokud má například pár dceru a chtěl by syna nebo naopak,může vyrovnávání rodiny pomoci vybrat požadovanépohlaví během procedury IVF.

Pomocí technologie známé jako preimplantační genetická diagnostika (PGD), která spočívá v testování chromozomálního složení embrya, jsou do dělohy pacientky vrácena pouze embrya požadovaného pohlaví, což zajišťuje vysokou přesnost.

Jak to funguje?

Vyváženost rodiny díky IVF-NGS

Díky dnešním pokročilým reprodukčním technologiím je určení pohlaví embryí před otěhotněním možné díky IVF a sekvenování nové generace (NGS), někdy nazývanému preimplantační genetické testování (PGT). Kombinuje se také s metodou MicroSort pro třídění spermií.

V Dubaji je kombinovaná metoda NGS a IVF nejpřesnější metodou, která je dnes k dispozici, s přesností blížící se 100 %, díky čemuž je vyvážení rodiny pro pár bezpečné a efektivní.

Přečtěte si také: IVF s možností volby pohlaví dítěte v Turecku

Co je to kompletní screening chromozomů?

Kompletní chromozomový screening (CCS) pomocí sekvenování nové generace (NGS), známý také jako embryo screening, je test prováděný na několika buňkách získaných z embrya a nabízí následující výhody:

  • Screening všech 24 chromozomů na chromozomální abnormality, jako je Downův a Edwardův syndrom.
  • Určení pohlaví embryí
  • Embrya bez chromozomálních abnormalit mají nižší riziko potratu.

Tento proces

Dokončení CCS s cyklem IVF-ICSI nemění délku léčby. Po odběru vajíček, pokud jsou vajíčka úspěšně oplodněna, je z každého embrya odebrána biopsie a vyšetřena SCC. Zdravá embrya požadovaného pohlaví jsou poté přenesena do dělohy.

Následující fáze probíhají v průběhu 15 až 20 dnů.

Fáze 1

Stimulace vaječníků (1. až 12. den)

První den menstruačního cyklu se předepíše medikace stimulující růst několika folikulů ve vaječnících. Během tohoto období je růst folikulů sledován ultrazvukem, jak se přeměňují na vajíčka. V případě potřeby se lékové protokoly upraví.

36 až 40 hodin před plánovaným odběrem vajíček je podána injekce “spouštěče” hCG, která má ve stanoveném časovém rozmezí vyvolat dozrávání vajíček.

Fáze 2

Odběr vajíček (OPU)

Vajíčka jsou odebrána pomocí tenké ultrazvukové jehly při krátkém zákroku pod sedativy. Počet odebraných vajíček závisí na reakci těla na lék.

Krok 3

Odběr spermií a ICSI

V den odběru vajíček je odebrán vzorek spermií k oplodnění získaných vajíček. Pro zvýšení šance na oplodnění se do každého vajíčka vstříkne jedna spermie pomocí přesné jehly při metodě zvané ICSI.

Krok 4

Kompletní chromozomový screening (CCS) pomocí sekvenování nové generace (NGS)

Kompletní chromozomový screening (CCS) se provede za účelem vyrovnání rodiny nebo vyšetření na jakékoli chromozomální abnormality. za 3 až 5 dní po odběru vajíček se z každého embrya odebere biopsie, která se vyšetří v genetické laboratoři. Zdravotní stav a pohlaví embryí se určí a projedná s vámi před přenosem embryí.

Krok 5

Transfer embryí

Transfer embryí je méně náročný zákrok, který nevyžaduje sedativa a obvykle se provádí pod ultrazvukovou kontrolou. Po zákroku se sleduje hladina hormonů pomocí krevního testu, který po 10-12 dnech potvrdí těhotenství.

Závěr

Můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Pokud máte zájem o IVF s výběrem pohlaví v Dubaji nebo o jinou léčbu asistované reprodukce, můžete se obrátit na koordinátora. Naše služby jsou dostupné i pro zahraniční pacienty.

1

Coordinatrice

Zanechte nám své kontaktní údaje pomocí formuláře. Naše koordinátorka vás bude kontaktovat prostřednictvím Whatsappu nebo e-mailu pro bezplatnou předběžnou diagnostiku.

2

Médecin

Pokud bude lékař schopen splnit vaše cíle, zašleme vám bezplatnou nezávaznou individuální nabídku.

A pokud budete souhlasit, zorganizujeme pro vás: taxi, hotel, léčbu, léky a pěknou prohlídku Dubaje s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️