IVF PGD při výběru pohlaví dítěte v Turecku

prix fiv choix sexe bebe Turquie pas chere 1
Napsal Erika

MicroSort je nová vědecká metoda preimplantační genetické diagnostiky, jejímž cílem je zvýšit šanci páru na narození dítěte požadovaného pohlaví.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o IVF v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena PGD IVF s volbou pohlaví dítěte v Turecku

Průměrná cena IVF s výběrem pohlaví dítěte v Turecku je 3 200 EUR. Tyto náklady zahrnují zákrok PGD IVF s technikou volby pohlaví (2900 eur) a náklady na léky (300 eur). Léčba v Istanbulu trvá přibližně 15 dní a její úspěšnost je 75 %.

IVF PGD s výběrem pohlaví3200 €
IVF cyklus s medikací2100 €
IVF léčba s ICSI2250 €
Oplodnění in vitro2200 €

Co je IVF s volbou pohlaví dítěte?

MicroSort je nová vědecká metoda preimplantační genetické diagnostiky, jejímž cílem je zvýšit šance páru na narození dítěte požadovaného pohlaví. MicroSort se používá před početím k rozdělení spermií na ty, které obsahují ženské (X) nebo mužské (Y) chromozomy.

Contraception
Antikoncepce

Spermie obsahující chromozomy požadovaného pohlaví mohou být vloženy do dělohy pomocí IUI nebo použity v léčebných cyklech IVF v Turecku.

Mnoho párů, které nejsou postiženy neplodností, používá MicroSort k vyvážení pohlaví své rodiny nebo k zabránění přenosu genetického onemocnění, které postihuje pouze jedno pohlaví.

IVF PGD v Turecku nabízí novou možnost pro páry, které se potýkají s neplodností v důsledku genetických problémů. Před ovariální stimulací se vyhodnocuje ovariální rezerva, aby se získal dostatečný počet zralých vajíček.

Zdravá embrya získaná po oplodnění in vitro jsou podrobena preimplantační diagnostice, která odhalí případné genetické anomálie.

Vybraná embrya jsou poté přenesena do dělohy matky k nitroděložní implantaci. Míra otěhotnění je povzbudivá a nabízí záblesk naděje pro pacienty, kteří chtějí počít zdravého chlapečka nebo holčičku.

Náš lékařský tým

Léčba neplodnosti metodou MicroSort

Pacienti, kteří chtějí využít MicroSort k vyrovnání pohlaví v rodině, musí :

  • Být ženatý nebo vdaná
  • Mít alespoň jedno dítě
  • Chtějí použít výběr pohlaví, který jim pomůže počít nejméně zastoupené pohlaví dětí. (Příklad: Rodiče čtyř dívek by mohli použít MicroSort, aby jim pomohl počít chlapce).

Dědičné genetické choroby mohou souviset s pohlavím. MicroSort může pomoci zabránit tomu, aby dítě zdědilo nemoc vázanou na pohlaví.

Femme enceinte
Těhotná žena

Postup léčby metodou MicroSort

MicroSort je technologie výběru pohlaví před početím. MicroSort nezahrnuje vytváření embryí pro testování a selekci. Proces MicroSort jednoduše třídí spermie podle jejich pohlaví před procesem oplodnění.

Spermie určují pohlaví dítěte. Ze spermií nesoucích X vznikají dívky a ze spermií nesoucích Y chlapci. Bez systému MicroSort se vzorky spermií skládají přibližně z 50 % ze spermií nesoucích X a z 50 % ze spermií nesoucích Y.

V závislosti na potřebách rodiny pacienta může technologie MicroSort produkovat vysoké procento spermií nesoucích X (dívky) nebo vysoké procento spermií nesoucích Y (chlapci).

Rozdělení spermií podle pohlaví vyžaduje třídění buněk na základě rozdílu v množství genetického materiálu mezi spermiemi nesoucími X a Y. Přístroj na třídění buněk používá k identifikaci spermií X a Y fluorescenční barviva a ultrafialové lasery.

Zpráva o IVF

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Při PGD IVF se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Návaly horka ;
  • Pocit deprese nebo podrážděnosti ;
  • Bolesti hlavy ;
  • ovariální hyperstimulační syndrom.

Proto byste nám měli důvěřovat, že vám pomůžeme s výběrem lékaře v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Pokud máte sníženou pohyblivost, je vám k dispozici půjčovna invalidních vozíků, která vám zajistí pohodlí během pobytu.

Jak úspěšný je MicroSort při výběru pohlaví?

Kliniky zabývající se léčbou neplodnosti, které používají metodu MicroSort, nezaručují, že z těhotenství vzniklého na základě výběru spermií MicroSort vzejde dítě preferovaného pohlaví.

MicroSort ze vzorku spermií zcela nevylučuje chromozomy opačného pohlaví, genetické složení použitých spermií má jednoduše vyšší procento chromozomů požadovaného pohlaví.

V současné době je výsledkem separace spermií MicroSort pro výběr pohlaví u žen (XSort) průměrně 91 % spermií nesoucích chromozomy X ve vybraných vzorcích. Separace spermií MicroSort pro výběr mužského pohlaví (YSort) poskytuje v tříděných vzorcích v průměru 74 % spermií nesoucích Y.

Navíc, pokud chcete zvýšit úspěšnost PGD IVF, doporučujeme Kypr, který je pro výběr pohlaví dítěte nezbytný.


Pokud máte problém s výběrem, můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Mohu si během IVF v Turecku vybrat pohlaví svého dítěte?

Pokud podstoupíte IVF v Turecku, nebudete si moci vybrat pohlaví svého dítěte. Určení pohlaví může být provedeno pouze v případě lékařské nutnosti, například k vyloučení onemocnění souvisejících s pohlavím. To však vyžaduje předchozí genetickou diagnostiku.

Odběr oocytů trvá 20 až 30 minut. Na IVF v Istanbulu budete potřebovat 13 až 18 dní. To zahrnuje odběr oocytů za 3 nebo 4 dny, oplodnění v laboratoři za 5 dní, následně různá vyšetření a implantace.

Během vaší lékařsky asistované reprodukce v Turecku máte 4 pokusy o dítě. Počet přenesených zdravých embryí však není nijak regulován. A při každém porodu máte další 4 pokusy.

Úspěšnost vašeho oplodnění in vitro v Turecku závisí především na vašem věku. Pokud jste ještě mladá, můžete mít přibližně 40-50% šanci, na některých klinikách dokonce 75% šanci. U párů starších 40 let je úspěšnost 25-30 %, maximálně 50 %.

Chcete-li využít IVF v Turecku, musíte být nejprve manželský pár. Musíte také podstoupit testy, které prokáží, že jste neplodní. Žena musí být také mladší 46 let, což je věková hranice pro IVF v Turecku.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️