IVF PGD ve Španělsku: Výběr pohlaví dítěte

dárcovství vajíček pma 1
Napsal Laurence

Vše, co potřebujete vědět o IVF a výběru pohlaví dítěte ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Barceloně? Naše rady pro úspěšné IVF s výběrem pohlaví ve Španělsku

NejlepsiKlinika.com vás informuje o IVF ve Španělsku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Sommaire
 [show]

    Cena PGD IVF ve Španělsku s možností volby pohlaví dítěte

    Průměrná cena PGD IVF s volbou pohlaví ve Španělsku v Barceloně je 4400 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3800 eur do 8200 eur.

    IVF ICSI PGD Dárcovství vajíček8200 eur
    IVF ICSI PGD Dárcovství spermatu6700 eur
    IVF ICSI Darování vajíček5200 eur
    IVF ICSI PGD6300 eur

    Je možné si vybrat pohlaví dítěte při PGD IVF ve Španělsku?

    Dnes je možné vybrat pohlaví dítěte, ale je výběr pohlaví 100% přesný?

    Při použití technik zahrnujících PGD IVF je to 99,9 %. Všechny ostatní metody ovlivnění pohlaví se neosvědčily. Kliniky pro léčbu neplodnosti ve Španělsku používají tyto techniky již řadu let s velmi vysokou úspěšností.

    Páry, které mají jedno nebo více dětí jednoho pohlaví, si mohou vybrat opačné pohlaví svého dalšího dítěte.

    Můžeme vybrat embryo se správným chromozomem?

    Ženy podstupují IVF ICSI s odběrem vajíček a oplodněním spermiemi svého partnera. Embrya se vyvíjejí a dělí po dobu 3 dnů. Poté je odebrána jedna buňka a odeslána na chromozomovou analýzu.

    Embrya vybraného pohlaví jsou o 2 dny později přenesena do dělohy. Kliniky pro léčbu neplodnosti ve Španělsku používají techniku zvanou aCGH, která umožňuje kompletní chromozomální analýzu.

    Tím je zajištěno, že pacientce bude přeneseno embryo s kompletním počtem chromozomů správného pohlaví.

    Náš lékařský tým

    Kompletní soubor: Kypr je nejlepší destinací pro PGD IVF s výběrem pohlaví dítěte za nejlepší cenu s vysokou mírou úspěšnosti.

    Statistiky

    Pacienti, kteří již měli 2 nebo 3 děti stejného pohlaví, se vždy ptají, zda je ještě možné mít dítě opačného pohlaví. v poslední době podstoupilo výběr pohlaví 23 pacientů. Téměř všem párům bylo do dělohy přeneseno embryo příslušného pohlaví.

    Pouze 3 z 23 párů neměly embryo správného pohlaví u žen všech věkových kategorií. 80 % transferů vedlo k implantaci alespoň jednoho embrya, přičemž míra otěhotnění činila 50 %.

    Anekdota

    Dalším překvapivým faktem byla volba preferovaného pohlaví. Když španělské kliniky začaly tuto službu nabízet, většina párů dávala přednost chlapci. Tak je tomu ve většině zemí světa. U některých pacientů, mezi kavkazskými páry, si však více než 90 % párů přeje dítě ženského pohlaví.

    Přečtěte si také: IVF v Turecku s možností volby pohlaví dítěte

    Proč tomu tak je? Inu, v Evropě chtějí mít ženy, které mají v rodinných záležitostech zpravidla poslední slovo, dceru. To bylo pozorováno v Evropě, kde tři ze čtyř párů chtějí dívku.


    Pokud máte problém se rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

    Využijte bezplatné vyhodnocení!

    Na vyžádání a
    bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

    Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

    Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

    O autorovi

    Laurence

    Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

    ‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️