Žaludeční botox v Turecku

žaludeční botox cena 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o botoxu žaludku v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšný botox žaludku v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o botoxu žaludku v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí botox žaludku v Turecku?

Průměrná cena botoxu žaludku v Turecku je 1 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 000 do 1 400 eur.

PostupCena Turecko
Žaludeční botox1200 €

Co je žaludeční botox?

Injekce žaludečního botoxu se v Turecku v posledních letech hojně používají. Botulotoxin se do žaludku vstřikuje endoskopickou jehlou. Botox působí na příčně pruhované svaly žaludku a potlačuje jejich stahy; tím zpomaluje trávení potravy v žaludku. Žaludku trvá déle, než potravu stráví, a v důsledku toho trvá pocit plnosti déle.

V Istanbulu se botox vstřikuje především do fundu žaludku, který je považován za centrum chuti k jídlu, a zastavuje signalizaci hormonu ghrelinu z této oblasti. V konečném důsledku zákrok usnadňuje kontrolu chuti k jídlu.

JAK SE BOTOX PODÁVÁ DO ŽALUDKU?

Botulotoxin lze podat bezbolestně pod lehkou sedací. Množství botoxu podaného pacientům se může pohybovat mezi 500 a 1000 IU. Zákrok trvá přibližně 15 až 29 minut.

Po dokončení zákroku jsou pacienti převezeni na oddělení a pozorováni po dobu nejméně dvou hodin. Pacienti zůstávají na klinice Tturc, dokud se necítí dostatečně dobře na to, aby mohli odejít domů

KDO MŮŽE DOSTAT BOTOXOVÉ INJEKCE DO ŽALUDKU?

Lidé, kteří nedosáhli uspokojivých výsledků při předchozích pokusech o omezení stravy, kteří potřebují nové zdroje motivace, které by jim pomohly dodržovat redukční dietu, lidé s mírnou nadváhou s váhovým indexem vyšším než 25 kg/m² nebo lidé klasifikovaní jako obézní, kteří však nepreferují bariatrickou operaci, mohou snadno podstoupit botoxové injekce do žaludku.

Jakékoli onemocnění žaludku, včetně gastritidy a vředů, musí být před zákrokem botoxové injekce do žaludku léčeno. Pacienti mohou botoxové injekce dostávat až po ukončení léčby.

JAK DLOUHO TRVAJÍ ÚČINKY BOTOXOVÝCH INJEKCÍ DO ŽALUDKU V TURECKU?

Účinky žaludečních botoxových injekcí v Turecku začínají přibližně 72 hodin po zákroku a trvají 4 až 6 měsíců. Na konci tohoto období je nutné posoudit, zda riziko onemocnění, které hrozilo před dosažením ideální hmotnosti pacienta, ustoupilo.

U pacientů, kteří nemají žádné zdravotní problémy a kterým se podařilo dostatečně zhubnout, není nutné injekce opakovat. Těmto pacientům se však doporučuje dodržovat dietu a cvičební program.

U pacientů, kteří jsou spokojeni s výsledky dosaženými injekcemi botulotoxinu do žaludku, lze zákrok po 6 měsících zopakovat. Interval mezi jednotlivými injekcemi lze prodloužit, pokud pacient dostatečně dodržuje dietu, v předchozích 6 měsících se snažil a během tohoto období si nestěžuje na příjem potravy.

Opakování injekcí botoxu do žaludku v Turecku nemá žádné nevýhody. Zákrok lze opakovat 3krát po sobě s odstupem 6 měsíců.

Za jak dlouho botox na žaludek působí?

Po zákroku botoxu do žaludku v Turecku se pacienti zcela zotaví do 3 hodin. Účinky této aplikace nastupují během 2 až 3 dnů a trvají 4 až 6 měsíců. Po aplikaci botoxu na žaludek se do 3 dnů sníží chuť k jídlu a po 2 týdnech se začne projevovat úbytek hmotnosti.

Očekávaný a cílový úbytek hmotnosti je 5 až 10 kg. Vzhledem k tomu, že průměrná doba působení Botoxu je 4 až 6 měsíců, je třeba prvních 6 měsíců po aplikaci Botoxu pečlivě vyhodnotit, zda je úbytek hmotnosti účinný. Proto je třeba v tomto procesu věnovat velkou pozornost stravě a poradit se s dietologem.

JAKÉ JSOU VÝHODY BOTOXOVÝCH INJEKCÍ DO ŽALUDKU?

Hlavními výhodami žaludečních botoxových injekcí v Turecku jsou nechirurgická povaha zákroku a okamžitý návrat k činnostem každodenního života. Nejsou nutné žádné obvazy, protože zákrok nezahrnuje žádné řezy ani chirurgické šití. Proces rekonvalescence je rychlejší a pohodlnější než u jiných zákroků na hubnutí.

Jaké jsou možné vedlejší účinky botoxové injekce do žaludku?

Jako každá zdravotní operace má i botox do žaludku určité vedlejší účinky. A to natolik, že každý, kdo uvažuje o léčbě botoxem, by neměl zákrok podstoupit, pokud trpí svalovým onemocněním nebo alergií na botox.

Kromě toho kontroly, které budou provedeny v souladu s přáním odborného lékaře, také zajistí, že pacient je způsobilý k podání botoxu do žaludku. Zde jsou uvedeny některé z možných vedlejších účinků injekcí botoxu do žaludku:

  1. Problémy se srdečním rytmem
  2. Potíže s dýcháním
  3. Srdeční záchvat
  4. Neurologické účinky
  5. Žaludeční nekróza
  6. Alergie na botox
  7. Riziko dávkování

Ačkoli žaludeční botox vypadá jako chirurgický zákrok, ve skutečnosti se jedná o druh praxe. Žaludeční botox, který lze aplikovat za pouhých 15 až 20 minut, se vstřikuje do různých částí žaludku. Nemá žádné trvalé účinky. Jeho průměrná životnost je omezena na 6-7 měsíců, ale jeho výdrž je největší v prvních měsících, v dalších měsících se postupně snižuje a ukončuje svou životnost. Snižuje kontrakci žaludečních svalů a zpomaluje trávení.

Kolik kilogramů lze zhubnout pomocí botoxu žaludku?

Je to ideální metoda pro lidi, kteří mají 5 až 10 kg nad svou ideální hmotností, tj. kteří nejsou dostatečně obézní, aby podstoupili chirurgický zákrok. Endoskopii lze provést u lidí ve věku od 18 do 70 let, kteří nemají žádné zdravotní problémy. Botox není v Turecku alternativou bariatrické operace.

Proto pro pacienty s indexem tělesné hmotnosti nad 40 nebude botox v žaludku příliš užitečný. Pacienti, kteří trpí žaludečními vředy nebo gastritidou, by zatím měli nejprve léčit tyto problémy a teprve poté přejít k botoxu. Nejenže botox žaludek, ale žádná metoda nezaručuje úbytek hmotnosti.

Není tedy dobré k němu přistupovat jako k zázračnému léku. Má sice účinek na snížení chuti k jídlu, ale po botoxu jste krmeni vysokým obsahem sacharidů, vysokou hmotností bílkovin a stylem rychlého občerstvení, a pokud budete nadále žít bez pohybu, vaše šance na úspěch jsou nízké.

Po aplikaci botoxu může být doba přechodu potravy ze žaludku do střev až 10 až 12 hodin. To také způsobuje velmi silné pocity po dlouhou dobu. Po aplikaci botoxu do žaludku zhubne člověk v průměru 15 kilogramů, v prvních měsících i více.

Důležitou roli zde však hraje předchozí váha a metabolismus člověka. Například osoba, která váží 100 kilogramů při výšce 60 centimetrů, a osoba, která váží 150 kilogramů při výšce 60 centimetrů, nemusí hubnout stejnou rychlostí nebo tempem. S rostoucím počtem pilotů roste i hmotnost, kterou lze využít.

Botox není lék, který začne vykazovat své účinky ihned po podání. Účinek se začíná projevovat ve dnech následujících po zákroku a trvá až 6 měsíců. Důvodem, proč je jeho účinek dočasný, je povaha botoxu. Bez ohledu na jeho účel trvá účinek léku maximálně 6 měsíců, během nichž se lék postupně vylučuje z těla a začíná ztrácet svůj účinek.

DIETA PO INJEKCÍCH BOTOXU DO ŽALUDKU

Dodržování diety je po injekcích botoxu do žaludku v Turecku nesmírně důležité. Lidé, kterým byl botulotoxin vstříknut do žaludku, by měli mít na paměti, že zákrok je navržen tak, aby usnadnil dodržování diety.

Během tohoto období vám spolu s dietologem naplánují jídelníček s vyváženým množstvím sacharidů, tuků a bílkovin, který bude přizpůsoben vašemu životnímu stylu, stravovacím návykům a chuťovým vjemům a který vám usnadní dosažení vašich cílů bez pocitu hladu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️