Cena žaludečního botoxu v Dubaji

žaludeční botox cena dubai 1
Napsal Laurence

Botox, který se obecně používal při různých zákrocích plastické chirurgie v Dubaji, je dnes mnoha lékaři považován za lék na hubnutí.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o botoxu žaludku v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena botoxu žaludku v Dubaji

Průměrná cena botoxu žaludku v Dubaji je 3 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 000 do 4 000 eur.

ProceduraCena Dubaj
Žaludeční botox3500 €

Co je žaludeční botox?

Botox, který se obecně používal při různých zákrocích plastické chirurgie v Dubaji, je dnes mnoha lékaři považován za lék na hubnutí. Celý zákrok se v Dubaji nazývá Gastrický botox a jedná se opět o metodu hubnutí bez jakýchkoli řezů či zářezů do těla.

Při tomto zákroku má člověk tendenci hubnout poté, co je botox vstříknut do sliznice žaludku . Botox dočasně uvolní žaludeční svaly a zablokuje klíčový nerv, který ovládá pocit hladu a sytosti. V důsledku toho se pacienti cítí sytí rychleji a déle než obvykle. A když se sníží celkový příjem potravy, je šance na snížení nadváhy.

Ošetření žaludku botoxem v Dubaji za účelem snížení hmotnosti je ambulantní zákrok, který trvá 20 až 25 minut. Lékaři pomocí endoskopu vstříknou botox do horní a dolní části žaludku a zpomalí žaludeční motilitu, což vede ke snížení příjmu potravy. Po zákroku je pacient požádán, aby zůstal v nemocnici 2 až 3 hodiny. Tato léčba obvykle nemá žádné vedlejší účinky a pacienti se mohou po jednodenním odpočinku vrátit ke svým každodenním aktivitám.

VÝHODY ŽALUDEČNÍHO BOTOXU V DUBAJI

  1. Neobsahuje žádné řezy ani naříznutí.
  2. Rychlý způsob, jak zhubnout. Zákrok trvá přibližně 20 minut a pacient může po 3 hodinách ošetření odejít domů.
  3. Není nutná celková anestezie. Pacient je však uspán.
  4. Před zákrokem není nutná žádná příprava, kromě 8 až 10 hodin půstu před zákrokem.
  5. Po zákroku nejsou žádné vedlejší účinky ani komplikace. Pacient však může pociťovat celkové nežádoucí účinky endoskopie a sedace.
  6. Úbytek hmotnosti o 6 až 8 kg lze očekávat po období
  7. týdnů po zákroku.
  8. V případě potřeby lze zákrok po 6 měsících zopakovat.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️