Operace očních víček v Turecku

cena za operaci očních víček 1
Napsal Manuella

Operace očních víček, známá také jako blefaroplastika, je plastický chirurgický zákrok prováděný v Turecku, jehož cílem je odstranit vady očních víček nebo zlepšit vzhled očního okolí obličeje.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operacích očních víček v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí operace očních víček v Turecku?

Průměrná cena operace očních víček v Istanbulu je 1 900 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 700 do 2 100 eur.

ZákrokCena Turecko
Operace očních víček1900 €

Co byste měli vědět o operaci očních víček v Turecku

Operace očních víček v Turecku, známá také jako blefaroplastika, je plastická operace v Turecku, jejímž cílem je odstranit vady očních víček nebo zlepšit vzhled očního okolí obličeje. Tento zákrok se provádí především z estetických důvodů, aby člověk získal mladší a čipernější vzhled.

V některých případech však může také zlepšit vidění u lidí, kterým horní víčka poklesávají a brání jim v zorném poli.

Co zákrok obnáší?

Pravděpodobně vám bude aplikováno lokální anestetikum v okolí oka a perorální sedativa, která vám pomohou se během operace uvolnit. Pokud podstupujete operaci horních i dolních víček, chirurg obvykle nejprve pracuje na horních víčkách.

Nejprve provede řezy podél záhybu víčka, poté odstraní přebytečnou kůži, tuk a sval a řezy uzavře stehy. Jakmile je horní víčko hotové, bude pracovat na dolním víčku tak, že provede řez pod dolními řasami, poté odstraní přebytečnou kůži a sval a řez uzavře.

Jak dlouho budu muset zůstat v Turecku?

Operace očních víček v Turecku se obvykle provádí ambulantně, takže byste měli mít možnost opustit nemocnici ještě týž den. Jelikož však musíte podstoupit kontrolní vyšetření, během kterého vám lékař odstraní stehy a zkontroluje váš celkový stav, zda se neobjevily komplikace, počítejte s tím, že v Turecku zůstanete 7 až 10 dní.

Jaká je doba rekonvalescence?

Po dobu čtrnácti dnů můžete pociťovat otok a modřiny na očních víčkách, ale do 5 dnů byste měli být schopni pokračovat v každodenních aktivitách (včetně cvičení, zvedání těžkých předmětů, plavání a práce).

Pokud používáte kontaktní čočky, nepoužívejte je nejméně dva týdny po operaci. Váš lékař vám pravděpodobně sdělí přesný harmonogram rekonvalescence.

Viz také: Cena liščích očí v Turecku

Pooperační sledování

Důsledně dodržujte pooperační pokyny tureckého chirurga, které mohou zahrnovat péči o ránu a omezení (vyhněte se kouření, pasivnímu kouření a tření očí). Během rekonvalescence v Istanbulu si jemně čistěte oční víčka a používejte oční kapky nebo masti podle předpisu.

Abyste ochránili kůži na víčkách před sluncem a větrem, noste při pobytu venku vždy tmavé sluneční brýle.

Jaká je míra úspěšnosti?

Blefaroplastika v Turecku je považována za bezpečnou, má vysokou úspěšnost a většina lidí je s výsledkem spokojena. U některých lidí mohou výsledky vydržet celý život.

Mezi možné vedlejší účinky a rizika zákroku patří suché oči, podrážděné oči, infekce, krvácení, viditelné jizvy, poranění očních svalů, problémy s víčky, změna barvy kůže, dočasné rozmazané vidění nebo ztráta zraku, krevní sraženiny, opakované poklesy víček a alergické reakce na anestetika.

Existují alternativy k operaci očních víček?

Pokud nechcete podstoupit operaci, ale rádi byste dosáhli výsledku operace očních víček, existují neinvazivní alternativy, které můžete zvážit v Istanbulu.

Mezi tyto alternativy patří laserové ošetření, injekce botulotoxinu (botoxu), HIFU a Ulthera. Nezapomeňte se poradit se svým lékařem, abyste zjistili, který zákrok je pro vás nejvhodnější.

Co můžete očekávat před zákrokem a po něm

Před operací očních víček se můžete setkat s poklesem víček, který snižuje vaše periferní vidění (boční vidění). Přebytečná kůže kolem očí způsobuje vrásky a boule, které mohou způsobit, že budete vypadat unaveně a starší, než je váš věk. Po operaci očních víček budete vypadat odpočatěji, mladistvěji a sebevědoměji.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️