Blefaroplastika ve Španělsku

blefaroplastika Španělsko 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o blefaroplastice ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Madridu nebo Barceloně? Naše rady pro úspěšnou operaci očních víček.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o blefaroplastice ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena blefaroplastiky ve Španělsku

Cena blefaroplastiky ve Španělsku je 3 000 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena balíčku all inclusive může pohybovat od 2 500 do 3 600 eur. Jedná se o ambulantní zákrok bez lokální anestezie, který si vyžádá ubytování na 3 noci v hotelu v Barceloně nebo Madridu. Tato cena se liší podle zkušeností chirurga a pověsti kliniky.

Horní blefaroplastika2500 €
Dolní blefaroplastika2500 €
Blefaroplastika 4 očních víček3500 €
Laserová blefaroplastika3600 €

Blefaroplastika je jedním z nejoblíbenějších kosmetických zákroků poslední doby. Stárnutí způsobuje, žeoční víčka jsou povislá. To nakonec zhoršuje vidění. Tento článek se zabývá některými klíčovými body, které je třeba mít na paměti, když uvažujete o této operaci.

Co je blefaroplastika?

Blefaroplastika je chirurgický zákrok, který spočívá v úpravě vzhledu očních víček. Pomáhá k harmoničtějšímu vzhledu obličeje. Trojúhelník krásy se nachází mezi ústy a očima.

Časem se však objeví známky stáří: pokleslá víčka, tukové váčky, vrásky a tmavé kruhy. Oči jsou těžší a unavenější. Je tedy logické, že chcete vypadat mladší tím, že podstoupíte blefaroplastiku.

Oblasti, kterých se operace očních víček týká

Blefaroplastika je jedním z nejoblíbenějších zákroků kosmetické chirurgie na celém světě. Jedná se o operaci, která přepracovává určité oblasti kolem očí. Ve snaze o celkové omlazení obličeje ji lze doplnit injekcemi botoxu nebo botulotoxinu.

Tyto chirurgické zákroky ošetřují dolní nebo horní víčka. Používají se také k odstranění tmavých kruhů a váčků pod očima. Cílem je zlepšit vzhled očí a dodat jim větší zářivost.

Proč podstoupit blefaroplastiku ve Španělsku?

Do Španělska přijíždí stále více pacientů, protože tamní plastičtí chirurgové používají v tomto oboru nejnovější technologie. Navíc je tam cena operací mnohem nižší.

Při cestě do Španělska můžete spojit kosmetickou operaci s dovolenou. Tato destinace slibuje nevšední dovolenou, která ještě více napomáhá rekonvalescenci.

Výhody blefaroplastiky

Blefaroplastika je minimálně invazivní zákrok v oblasti obličeje. Je bezbolestný a nevyžaduje hospitalizaci ani pooperační sledování. Jizvy jsou navíc velmi diskrétní, dokonce neviditelné.

Mnoho nevzhledných znamének se objevuje s věkem. Patří mezi ně tukové kýly, záhyby a váčky na horních a dolních víčkách. Kůže začíná ztrácet pružnost mezi 35. a 40. rokem života. Blefaroplastikou však nelze ošetřit vrásky typu kuřích ok. Potřebujete injekce botulotoxinu neboli botoxu.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

Každý pacient může mít svůj vlastní plán operace v závislosti na svých konkrétních vlastnostech a požadavcích.

Ale ať už se jedná o muže nebo ženu, dobrými kandidáty na blefaroplastiku by měli být :

  • Mladí nebo dospělí, obvykle starší 35 let,
  • Nekuřáci,
  • Bez anamnézy, která by mohla ovlivnit hojení,
  • Trpěliví, realističtí a optimističtí po celou dobu zákroku,
  • Bez oftalmologické patologie neslučitelné s operací.

V této variantě mají tito pacienti alespoň jeden z následujících problémů:

  • Pokleslá dolní víčka,
  • Tíha horních víček způsobená nadbytkem tuku, která způsobuje pocit, že se vám kůže sráží na řasy,
  • Přebytečná kůže v důsledku uvolnění svalů souvisejícího s věkem,
  • Vznik jemných vrásek na dolním víčku,
  • Výskyt váčků pod očima,
  • Vrozené dermatochalázy nebo malformace dlaně.

Jak operace probíhá?

Neváhejte a ihned se objednejte k plastickému chirurgovi provádějícímu blefaroplastiku ve Španělsku na první předoperační konzultaci. Ta vám umožní stanovit úplnou diagnózu a zjistit, jaký zákrok nejlépe odpovídá vašim potřebám a očekáváním.

Kosmetickou operaci tohoto druhu lze provést ambulantně v lokální anestezii. Všimněte si, že některé kožní operace nevyžadují vnější řez, takže nedochází k jizvení.

Opatření po operaci

Rizika po operaci jsou velmi nízká. Pooperační sledování je však nezbytné. Někdy pacienti trpí určitými pooperačními následky, jako jsou otoky od očí až po lícní kosti nebovýskyt modřin.

Přesto je doba rekonvalescence po blefaroplastice velmi krátká.

Během následujících 10 dnů byste se však měli vyvarovat následujících činností

  • Kouření,
  • Intenzivní fyzické aktivitě,
  • Plavání
  • Tření očí,
  • Nošení kontaktních čoček.

Kolik stojí blefaroplastika ve Španělsku?

Pokud chcete podstoupit blefaroplastiku ve Španělsku v Madridu nebo Barceloně, počítejte s částkou od 2 000 do 4 200 eur za jedno nebo dvě horní víčka, od 2 000 do 4 200 eur za spodní víčka a od 3 500 do 5 000 eur za kompletní ošetření.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️