Liposukce stehen v Tunisku

liposukce stehen 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o liposukci stehen v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou liposukci stehen v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liposukci stehen v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena liposukce stehen v Tunisku

Průměrná cena liposukce stehen v Tunisku činí 1 800 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 1 až 2 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 7 měsíců.

PostupCena Tunisko
Liposukce stehen1800 €

Věděli jste, že? Liposukce je nejčastěji prováděnoukosmetickou operací na světě, těsně před zvětšením prsou. A není to náhoda: pro muže i ženy je hromadění tuku v určitých částech těla často zdrojem komplexů.

Je to i váš případ? V tomto článku vám řekneme vše, co potřebujete vědět o liposukci stehen v Tunisku.

Signes de vieillissement des cuisses : peau d'orange
Příznaky stárnutí stehen: pomerančová kůže

Co je liposukce stehen?

Liposukce neboli liposukce stehen je v Tunisku poměrně běžnou operací kosmetické chirurgie. Jak už její název napovídá, jejím cílem je odstranit nahromaděný tuk ze stehen.

V závislosti na potřebách a přáních pacienta lze operaci provádět v různých úrovních:

  • Na vnitřní straně stehen: na této úrovni se velmi často tvoří “vlny” kůže. Po odstranění přebytečného tuku lze provést lifting obličeje za účelem vypnutí kůže.
  • Na vnější straně stehen, známé také jako sedlové vaky: jedná se o velmi častý požadavek žen a je to účinný způsob zeštíhlení postavy.
  • Na zadní a přední straně stehen: tyto oblasti se ošetřují šetrně, protože kůže je křehká a málo pružná.

Pokud jsou všechny tyto oblasti ošetřeny v rámci jedné operace, hovoříme o kruhové liposukci stehen. Ta se provádí v celkové anestezii, zatímco k ošetření jedné oblasti obvykle postačí lokální anestezie.

Améliorer l'apparence esthétique des cuisses
Zlepšení estetického vzhledu stehen

Pro udržení harmonické postavy může váš chirurg provést také liposukci boků, hýždí nebo kolen. O tom vás bude informovat během předoperační návštěvy.

Liposukce stehen: pro koho a proč?

Vzhledem k hormonálním výkyvům a rozložení tukových buněk v oblasti hýždí a boků podstupují liposukci stehen častěji ženy.

Stále více mužů se však v současnosti obrací na tuto operaci ve snaze získat zpět harmoničtější postavu.

Zákrok je navíc často snazší u mladších pacientů, protože tkáň je pevnější a výsledky předvídatelnější. Starší pacienti však mohou dosáhnout vynikajících výsledků a mnozí z nich litují, že se pro operaci nerozhodli dříve.

Existují dva hlavní důvody, proč můžete chtít podstoupit liposukci stehen: tření stehen způsobuje nepohodlí a vede k podráždění, nebo si jednoduše přejete zdokonalit spodní část těla. V druhém případě je důležité mít na paměti, že liposukce není řešením obezity, ale pouze prostředkem ke změně tvaru postavy.

Na závěr je třeba poznamenat, že liposukce stehen je kontraindikována v následujících případech:

  • těhotné ženy: doporučuje se odložit operaci až po skončení těhotenství a případně až po ukončení kojení;
  • u pacientů trpících některými chorobami, jako je leukémie nebo cukrovka;
  • u osob s anamnézou zánětu žil nebo plicní embolie.

Existují i další rizikové faktory, jako je kouření, užívání antikoncepce nebo nadváha: všechny tyto body vezme váš chirurg v úvahu během předoperační návštěvy.

Jednotlivé fáze operace

Přestože mnoho pacientů cestuje do Tuniska, aby využili zvýhodněných cen, postup liposukce stehen je naprosto stejný jako v Evropě.

Předoperační konzultace

Stejně jako u každého chirurgického zákroku absolvujete úvodní konzultaci s chirurgem, kde s vámi probere vaše očekávání a váš celkový zdravotní stav.

Lékař poté provede podrobné vyšetření vaší morfologie a posoudí zejména pružnost vaší kůže arozsah tukové hmoty, která má být odstraněna.

V době od jednoho měsíce do 48 hodin před operací se také setkáte s anesteziologem, abyste určili typ anestezie, který je pro vaši situaci nejvhodnější.

Simulation avant après une liposuccion des cuisses
Simulace liposukce stehen před a po ní

Pokud má být liposukce provedena na několika místech současně, bude vám systematicky doporučena celková anestezie, přičemž se ujistíme, že nemáte žádné kontraindikace pro tento typ zákroku.

Průběh operace

Liposukce stehen je relativně krátká operace, která trvá 1 až 2 hodiny v závislosti na rozsahu ošetřovaných oblastí.

Obvykle se provádí ambulantně: operace je naplánována na dopoledne a domů se můžete vrátit v pozdních odpoledních hodinách. V závislosti na množství odstraněného tuku může být přesto nutné strávit na klinice noc kvůli sledování případných komplikací.

V den operace začne chirurg vyznačením oblastí, které mají být odsáty, pomocí speciálního fixu. Poté vám bude podána anestezie a budou provedeny drobné 3 nebo 4 milimetrové řezy, které se obvykle umísťují do přirozených kožních záhybů, aby zůstaly co nejméně nápadné.

Liposuccion des cuisses en Turquie : Photo avant et après
Liposukce stehen v Turecku: fotografie před a po liposukci

V této fázi zákroku se pod kůži infiltruje fyziologický roztok, aby se omezilo krvácení a usnadnilo odsávání tuku.

Tukové buňky jsou poté odsáty pomocí pěnových kanyl: mikrotrubiček o průměru několika milimetrů speciálně navržených tak, aby chránily kůži a tkáně. Trubičky se zavádějí přes řezy provedené na začátku operace a postupně odsávají tuk z povrchu i z hloubky těla tak, aby bylo dosaženo homogenního výsledku bez nerovností.

Po dokončení operace umožní elasticita kůže její přirozené vypnutí. V některých případech však může být ke zpevnění a vypnutí stehen nutný lifting.

Na závěr vám chirurg nasadí kompresní kalhotky (kompresní oděv). Po liposukci je odstraněný tuk přirozeně nahrazen tělesnou vodou, což vede k otoku. Kalhotky pomohou tento jev omezit a zároveň chrání operovanou oblast.

Podpůrné kalhotky

Po operaci

Po operaci budete pociťovat mírnou bolest, kterou lze snadno zmírnit léky proti bolesti předepsanými lékařem. Druhý den se můžete osprchovat a zároveň si sundat podpůrné kalhotky. Obecně platí, že podpůrné kalhotky by se měly nosit po dobu 4 až 6 týdnů, přičemž otok přirozeně zmizí po 5 až 15 dnech.

V prvních týdnech po operaci se často doporučuje stehnamasírovat. Toto mechanické působení má několik výhod. Zejména pomáhá :

  • podporuje vylučování toxinů ;
  • zlepšit okysličení kožní tkáně;
  • zlepšit lymfatický oběh
  • snižovat otoky;
  • snižovat bolest.

V závislosti na vašich přáních a rozpočtu můžete masáže provádět sami denně nebo si najmout fyzioterapeuta či maséra.

Simulation d'une liposuccion en Turquie
Simulace liposukce v Turecku

Přestože první výsledky liposukce jsou viditelné ihned po dokončení operace, obvykle trvá několik měsíců, než se tělo z operace plně zotaví. Pokud budete pečlivě dodržovat rady svého chirurga, můžete očekávat, že konečné výsledky uvidíte přibližně po 3 až 4 měsících.

Kolik stojí liposukce stehen v Tunisku?

Pokud chcete jednoduše ušetřit, pak vám doporučujeme, abyste se na tento zákrok vydali do Tuniska. V závislosti na klinice se cena liposukce stehen pohybuje od 1 800 do 2 500 eur, a to za stejně kvalitní péči.

Navíc se vám na místě budou věnovat týmy od příletu na letiště a po celou dobu pobytu. K dispozici vám bude překladatel, který zajistí kvalitní ošetření ve vašem rodném jazyce. Takže si stačí jen v klidu užít svůj pobyt!


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️