IVF v Turecku

fiv cena Turecko 2
Napsal Laurence

Cena IVF v Turecku a vysoká úspěšnost v Istanbulu přilákaly velké množství lidí, kteří chtějí počít své dítě.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o IVF v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena IVF v Istanbulu, Turecko

Průměrná cena IVF v Turecku v Istanbulu je 2 100 EUR. Cena se liší podle typu léčby neplodnosti, počtu potřebných cyklů, léků, potřebných předběžných vyšetření a poplatků za lékaře. Léčba v Istanbulu trvá přibližně 15 dní a její úspěšnost je 75 %.

Cyklus IVF bez léků2000 €
IVF cyklus s léky2250 €
IVF léčba s ICSI2250 €
IVF léčba s PGD3500 €

Co je IVF?

Turecko se v posledních letech stalo mekkou lékařské turistiky a oblíbenou destinací párů, které chtějí podstoupit léčbu IVF. Vysoká úspěšnost IVF v Turecku přilákala velké množství lidí, kteří si přejí počít své dítě v nejlepší nemocnici v Turecku díky vhodné léčbě neplodnosti.

Kliniky IVF v Turecku zaznamenaly pozoruhodný růst díky vysoké úspěšnosti a odbornosti v oblasti gynekologické a porodnické péče.

Viz také: IVF s možností volby pohlaví dítěte v Turecku

Schéma de spermatozoïdes et d'un ovule
Schéma spermií a vajíček

Uvádí se, že nárůst počtu zahraničních pacientů, kteří přijíždějí do Turecka na léčbu neplodnosti, činil v letech 2018-20 přibližně 15-20 % a očekává se, že v následujících letech se toto tempo bude zvyšovat.

Vědci a odborníci v nejlepší nemocnici IVF v Turecku jsou všichni odborníci a kvalifikovaní k řešení problémů s neplodností tím, že páru navrhnou vhodnou a dokonalou léčbu neplodnosti.

Pacienti, kteří si zvolí Turecko jako destinaci pro IVF, získají nejlepší léčbu s levnými a přiměřenými náklady na IVF v Turecku.

Náš lékařský tým

Zjistěte více informací o nákladech na IVF v Turecku

Vyhledali jsme příběhy žen, které vycestovaly do zahraničí na IVF. Ženy uváděly, že za léčbu IVF v Turecku v Istanbulu utratily od 2 000 do 3 000 eur.

Tyto náklady zahrnují veškeré náklady spojené s IVF, včetně intracytoplazmatické injekce spermie (ICSI) a léků na podporu plodnosti. Tyto náklady zahrnují také cestovní náklady pro jednu nebo dvě osoby.

I když se tyto snížené náklady mohou zdát lákavé, měli byste si uvědomit, že může trvat několik cest do zahraničí a několik cyklů IVF, než si domů přivedete dítě.

Ovule au microscope
Vajíčko pod mikroskopem

Evropská zařízení si mohou účtovat vyšší poplatky také kvůli nabízeným službám, včetně poradců, kteří vás provedou vášnivými obavami z IVF, a odborníků na výživu, kteří vám mohou přizpůsobit plodnostní dietu tak, aby vám pomohla dosáhnout ideální hmotnosti.

Možná se sami sebe ptáte: zvolíte raději méně stresující alternativu zůstat blízko domova a spolupracovat s místními odborníky, nebo raději ušetříte trochu peněz a budete čelit úzkosti z cesty do zahraničí?

Ať tak či onak, skutečné náklady na IVF v Turecku se mohou mezi jednotlivými centry a klinikami lišit, ale pár může najít nejopravdovější a nejreálnější cenu IVF v Turecku v nejlepším centru IVF v Turecku.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
Schéma spermie a vajíčka

POZNÁMKA – darování vajíček, spermií a embryí je v Turecku zcela zakázáno.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
Schéma spermie a vajíčka

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S oplodněním in vitro jsou spojena některá vzácná rizika:

  • Křeče a nadýmání ;
  • Citlivost prsou
  • Zácpa
  • Bolesti hlavy;
  • Bolesti břicha.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat toho správného lékaře v Istanbulu, a vybrat si renomovaného a zkušeného lékaře.

A co víc, IVF je v islámu povoleno. Jedná se o halal, nikoli haram, operaci, protože nabízí lékařský přínos a zlepšuje kvalitu života člověka.

Náš tým je vyškolen pro poskytování speciální asistence osobám se sníženou pohyblivostí.

Zákon o IVF v Turecku

Na rozdíl od jiných zemí turecké zákony neumožňují darování vajíček, spermií a embryí, proto se léčba IVF v Turecku provádí vždy s osobními vajíčky a spermiemi, a to za rozumnou cenu.

Tento turecký zákon se zdá být poměrně restriktivní, ale cena IVF v Turecku je téměř o polovinu nižší než v jiných západních zemích, a právě díky tomu je Turecko preferovanou zemí pro léčbu IVF.

Video o IVF v Istanbulu

V zákoně se uvádí:

  • Dárcovství spermií, vajíček a embryí není povoleno.
  • Náhradní mateřství není vládou povoleno.
  • Páry musí být sezdané, aby mohly podstoupit léčbu IVF.
  • Svobodné ženy a lesbické páry nejsou léčeny.
  • PGD a PGS jsou povoleny, ale pokud chce pár znát pohlaví dítěte, je to nezákonné.
  • Neexistuje žádný zákon, který by stanovoval počet embryí, která mohou být umístěna do dělohy příjemkyně.

Kolik stojí IVF v Turecku?

Průměrná cena IVF v tureckém Istanbulu je 2 150 EUR. Tato cena zahrnuje stimulaci vaječníků, ultrazvukové vyšetření, odběr vajíček, celkovou anestezii, IVF nebo ICSI, laserem asistovaný hatching, embryoskopii, přenos embryí, následnou kontrolu a konzultaci výsledků. Cena zahrnuje také ubytování v hotelu a transfer z letiště.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jaká je věková hranice pro oplodnění in vitro v Turecku?

Věková hranice pro oplodnění in vitro v Turecku je 46 let. Tato věková hranice je dána menopauzou. Nástup menopauzy výrazně snižuje šance ženy na dítě, než zákrok definitivně znemožní.

V Turecku existuje velké množství klinik, které nabízejí oplodnění in vitro. Mezi nejznámější patří nemocnice Memorial Bahçelievler Hospital, Hisar Hospital Intercontinental, Jinemed Hospital, Medicana International Istanbul Hospital Hospital a Anadolu Medical Centre.

Celá procedura oplodnění in vitro v Turecku vyžaduje pobyt v délce 13 až 17 dní. To dává lékaři čas na vyšetření spermií, stimulaci ženských hormonů k získání oocytů, spuštění ovulace a následný přenos embryí.

Počet možných pokusů IVF v Istanbulu závisí na klinice, která vás přijme. Obecně platí, že je omezen na 4 pokusy. Všimněte si, že nadpočetné IVF není povoleno, aby se omezilo vícečetné těhotenství: na jeden pokus jsou povolena maximálně 2 embrya.

Úspěšnost IVF v Turecku se u mladých párů pohybuje mezi 40 a 50 %, u nejvstřícnějších pacientů však může dosáhnout až 70 %. U párů starších 40 let klesá na 25-30 %, ale u nejšťastnějších párů může přesáhnout 50 %.

Minimální doba pobytu v Turecku pro oplodnění in vitro je 12 dní a zřídkakdy přesáhne 18 dní. Procedura vyžaduje čas mezi stimulací hormony k získání oocytů a spuštění ovulace a následnou implantací embryí.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️