Cena kantoplastiky v Tunisku

cena kantoplastiky Tunisko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o kantoplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou kantoplastiku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o kantoplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena kantoplastiky v Tunisku

Průměrná cena kantoplastiky v Tunisku v Tunisu je 2 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 400 eur.

ZákrokCena Tunisko
Kantoplastika2200 €

Co je to kantoplastika?

Kantoplastika v Tunisku může být vhodným typem operace pro někoho, jehož víčka mají tendenci klesat nebo jehož víčka vypadají nerovnoměrně. Jedná se o specializovaný zákrok, který může provést pouze vysoce kvalifikovaný okuloplastický chirurg s rozsáhlými zkušenostmi s kosmetickými zákroky na očích.

Cílem kantoplastiky je zlepšit tvar očních víček, zpevnit je a dodat jim mladší a svěžejší vzhled. Tento zákrok by měl být prováděn s cílem zlepšit vzhled přirozeným způsobem, nikoliv změnit náš vzhled.

Vysvětlení zákroku kantoplastiky

Jedná se o rekonstrukční chirurgický zákrok, který se používá k nápravě pokleslých nebo povislých očí zpevněním svalů nebo vazů, které podpírají vnější koutky víček.

Kantoplastika v Tunisku v podstatě mění tvar oka. Kanthopexie je naproti tomu méně invazivní operace, která je často zaměňována s kanthoplastikou, ale nemění tvar oka.

Kantoplastika se provádí ve vnějším koutku oka (kantus), v oblasti, kde se setkávají dolní a horní víčka, což se lékařsky nazývá laterální kantus. U většiny lidí by se toto místo setkání mělo nacházet těsně nad středním koutkem, což je spojnice dolního a horního víčka v blízkosti našeho nosu. Výsledkem je obvykle “pozitivní” sklon kanthalu nebo sklon nahoru, což vytváří mandlový tvar oka.

Kantoplastika se používá ke korekci negativního nebo neutrálního sklonu kanthalu, který způsobuje pokles víček, což může být pro pacienta, kterému se nelíbí vzhled jeho víček, nepříjemné.

Postup se u jednotlivých pacientů liší, ale obecným cílem je přetnutí dolní kanthalové šlachy a její následná repozice nebo zpevnění. Pro přístup ke šlaše se obvykle provádí řez ve vnějším koutku oka. Šlacha je přitažena do nové polohy, aby podpírala víčko, a poté je znovu přišita stehy. Zkušený oční chirurg dbá na to, aby byl řez veden v přirozeném záhybu víčka, aby se minimalizovalo jizvení po operaci.

Pokud má pacient pouze mírný pokles, může být vhodnější provést méně invazivní zákrok kanthopexie. Oba zákroky obvykle trvají 1 až 2 hodiny v závislosti na použité metodě a na tom, zda potřebujete další ošetření. K zakrytí a ochraně očí se obvykle používá štít.

Proč lidé podstupují kantoplastiku?

S přibývajícím věkem kůže kolem očí přirozeně ztrácí svou pružnost, což má za následek často nevzhledné povisnutí nebo pokles dolních víček (ektropium) způsobené ochabnutím šlach dolních víček. Tento problém související s věkem je často spojen s váčky pod očima, které mohou působit unaveným nebo smutným dojmem.

Proces stárnutí není jediným faktorem, který může způsobit povislá víčka. Mezi další faktory může patřit nadměrné vystavování se slunci bez dostatečné ochrany pokožky a také životní styl, jako je kouření nebo nadměrná konzumace alkoholu. Tyto problémy mohou způsobit také dědičné choroby, úrazy očí nebo ochrnutí.

Kromě toho někteří pacienti, kteří potřebují kantoplastiku, tak činí z důvodu korekce předchozí operace očí, která u nich zanechala komplikace s dolními víčky. Jedná se o revizní zákrok.

Malý počet pacientů si přeje podstoupit kantoplastiku, aby dosáhli mandlového vzhledu.

Pooperační pokyny

Bolest, modřiny a otoky jsou po operaci očí běžné, ale měly by zmizet do 7-10 dnů. Zpočátku se snažte mít hlavu ve zvýšené poloze a co nejvíce odpočívat. Pacienti by se měli po dobu jednoho týdne vyvarovat cvičení, tření očního okolí nebo používání make-upu.

V některých případech mohou lidé zaznamenat změnu vidění, ale ta by měla být pouze dočasná a normální vidění se vrátí bez lékařského zásahu.

Pacientům se doporučuje, aby po operaci používali oči co nejméně, například aby se vyhýbali koukání do telefonu, čtení nebo sledování televize. Několik týdnů po operaci by neměli nosit kontaktní čočky.

Úplné zotavení po kantoplastice obvykle trvá 2 až 4 týdny. Během tohoto období je nesmírně důležité dodržovat pooperační pokyny tuniského chirurga a účastnit se všech plánovaných kontrolních schůzek.

Dobří chirurgové zajistí, aby jizva byla méně viditelná a skrytá v přirozeném záhybu oka.

Je pro mě kantoplastika tím správným zákrokem?

Obecně platí, že pacienti s pokleslými, povislými nebo opuchlými dolními víčky jsou vhodnými kandidáty pro tento typ zákroku, zejména pokud je trápí současný vzhled a tvar oka.

V případě operace očních víček však neexistuje univerzální řešení a to, co si mnozí pacienti myslí, že potřebují, pro ně nemusí být nutně ten správný typ operace.

Lékař by proto měl během úvodní konzultace pečlivě analyzovat funkci, tonus, ochablost a polohu dolních víček každého pacienta a také celkovou strukturu jeho obličeje. Tuto analýzu obvykle provádí během konzultací s pacienty, kteří chtějí podstoupit blefaroplastiku, a může současně navrhnout potřebu zavěšení kanthalu. V některých případech může doporučit zcela jiný typ zákroku, který by byl vhodnější pro řešení obav pacienta.

Je důležité, aby tuto operaci prováděl pouze zkušený a vysoce kvalifikovaný okuloplastický chirurg, protože výsledky špatně provedené operace lze velmi obtížně napravit.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️