Bichektomie v Tunisku

prix bichectomie tunisie pas chere 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o bichektomii v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou bichektomii.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o bichektomii v Tunisku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena bichektomie v Tunisku

Průměrná cena bichektomie v Tunisku v Tunisu je 1 350 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 200 do 1 500 eur. Tato cena zahrnuje úvodní konzultaci, překladatele, hotel, předoperační vyšetření, operaci, anestezii a pooperační kontroly. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu je 7 dní, z toho 1 noc v nemocnici. Výsledky jsou viditelné do 3 měsíců.

PostupCena Tunisko
Bichektomie1350 €

Zůstal vám baculatý dětský obličej i v dospívání a dospělosti? Chtěli byste mít štíhlou tvář jako Emily Ratajkowski nebo Bella Hadid? Rozhodněte se pro bichektomii v Tunisku! Li speciální estetický zákrok na zeštíhlení kulatých tváří.

Vše, co potřebujete vědět o bichektomii v Tunisku

Bichektomie je název prochirurgický zákrok spočívající v odstranění nebo zmenšení lícních koulí. Zhruba řečeno, uvnitř tváří jsou povrchové svaly, jejichž funkcí je usnadnit žvýkání.

Bichatová koule je jednoduše masa tuku, která se tvoří těsně za těmito žvýkacími svaly. Operace bichektomie se proto používá ke zjemnění obličeje odstraněním tohoto tuku z tváří.

Bichektomii v Tunisku musí provést kosmetický nebo čelistní chirurg. Tato kosmetická operace obličeje se skládá z :

  • Vymazání dětských křivek,
  • Prohloubení a definování tváří,
  • Vyznačení linie čelisti,
  • Vytvarování obličeje a jeho zralejšího vzhledu.

Obecně se tyto tukové bulky zmenšují, jak většina dětí roste. U jiných je tomu naopak!

V každém případě mít bichat kuličky není vůbec vhodné, ať už je věk jakýkoli! Když například vidíte děti s kulatými lícními kostmi, vždycky máte chuť je kousnout nebo štípnout! Malé dítě nesnáší, když si hrajete s jeho lícními kostmi… Pak je tu dospělý!

Kdo může v Tunisku podstoupit bichektomii?

Bichektomie se v Tunisku provádí buď z estetických, nebo funkčních důvodů. V rámci estetického cíle se bichektomie provádí u lidí, kteří si přejí zdokonalit obličej, aniž by zhubli.

Na druhou stranu se bichektomie u některých lidí doporučuje také ke korekci anomálie. Zejména u lidí, kteří si nemohou přestat kousat vnitřní stranu tváří, a to ani při jídle.

Malé upřesnění: bichektomie nepřináší stejný výsledek u všech baculatých lidí. U některých lidí může baculatý efekt dokonce zvýraznit.

Proto je třeba, aby vás vyšetřil zubař nebo plastický chirurg. Aby potvrdil, že jste vhodným kandidátem na bichektomii v Tunisku.

Postupy při bichektomii v Tunisku

Náš program zahrnuje všechny postupy pro vaši cestu k operaci. Zorganizujeme pro vás úvodní konzultaci s jedním z předních tuniských plastických chirurgů. Stejně jako :

  • Rezervaci vašich letenek,
  • Váš hotelový pokoj,
  • Předoperační a pooperační konzultace,
  • Honoráře chirurgů,
  • Zajištění překladatele atd.

Jak probíhá bichektomie v Tunisku?

Máte stále zájem o náš program? Zde se dozvíte, jak bichektomie v Tunisku probíhá:

Před bichektomií v Tunisku

Před dnem kosmetické operace v Tunisku provede lékař klinické vyšetření, aby potvrdil předběžnou diagnózu. Poté předepíše předoperační vyšetření, které je třeba přinést v den operace.

Kromě toho vám lékař vysvětlí, co byste měli nebo neměli dělat, před operací. Měli byste např.

  • Přestat kouřit,
  • Neužívat aspirin nebo antikoagulancia.

Po konzultaci s plastickým chirurgem. Vás čeká také schůzka s anesteziologem.

Den bichektomie

Měli byste vědět, že tento kosmetický zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá od půl hodiny do 50 minut. Přesto lze v případě potřeby požádat o celkovou anestezii.

Po příchodu na operační sál provede chirurg nebo maxilofaciální chirurg malý řez několik milimetrů hluboko uvnitř vašich úst. Odstraní z úst co nejvíce tuku a poté jej sešije vstřebatelnými stehy.

Po bichektomii v Tunisku

Rána nebude vidět, protože řez je veden uvnitř úst. Pravděpodobně se však objeví určitá bolest doprovázená otokem a modřinami v dolní části tváří.

Jedná se o normální a časté reakce. Nebojte se, dostanete léky proti bolesti!

Bezpečnostní opatření po bichektomii v Tunisku

Těsně po operaci si na tváře přiložte velkou kostku ledu, abyste snížili otok. Doporučujeme, abyste si po každém jídle vyplachovali ústa, abyste se vyhnuli infekcím v ústech. Nejlépe je to dělat každou hodinu.

Minimálně týden byste se také měli vyhýbat pobytu na slunci a sportování. Co se týče jídla, měli byste jíst potraviny, které nevyžadují žvýkání.

Volte tedy polévky, sametky, zeleninové pyré… V žádném případě první dny žádné sendviče!

Budete si muset počkat asi 3 měsíce, abyste konečně ocenili svůj nový, štíhlejší, vyrýsovanější a bez modřin obličej! Ale to čekání se vyplatí. Výsledek je definitivní a tukové kuličky se už nikdy neobjeví.

Operaci bichatových kuliček zkrátka musí provést kompetentní a spolehlivý odborník. Nesvěřujte svůj obličej jen tak někomu. Riziko může být fatální. Neúmyslné poškození lícního nervu ve tvářích může mít za následek:

  • Krvácení,
  • Poškození příušních kanálků,
  • Vytvoření asymetrie obličeje,
  • Způsobit infekci, nebo ještě hůře… ochrnutí!

Takže se nemůžete dočkat, až vyměníte svůj kulatý obličej za štíhlé rysy? Požádejte si o bezplatnou individuální nabídku již nyní!

Rádi pro vás zorganizujeme bichektomii v Tunisku, a to za nejlepší cenu na trhu! A protože nám záleží na vašem zdraví, svěříme vás do rukou toho nejlepšího plastického chirurga.

coordinatrice à Istanbul

Kolik stojí bichektomie v Tunisku?

Pro vaši informaci, tento kosmetický zákrok stojí v Tunisku přibližně 1 350 eur. Tato částka zahrnuje poplatky za konzultaci, anesteziologa, hotel a transfer z letiště. To znamená, že cena se může změnit, pokud se rozhodnete kombinovat zmenšení bichatových koulí s jinou kosmetickou operací obličeje.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️