Cena žaludečního botoxu v České republice

cena botox gastrique tunisie pas chere 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o botoxu žaludku v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšný botox žaludku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o botoxu žaludku v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena žaludečního botoxu v Tunisku

Průměrná cena botoxu žaludku v Tunisku je 1 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1100 do 1500 eur.

PostupCena Tunisko
Žaludeční botox1300 €

Co je žaludeční botox?

Žaludeční botox v Tunisku je endoskopický zákrok a účinný a snadný způsob hubnutí. Cílem žaludečního botoxu je snížit účinky pohybů žaludku tak, aby se požitá potrava uvnitř nerozdrtila a zůstala v žaludku déle než obvykle, což způsobuje pocit plnosti v žaludku. Tímto způsobem můžete jíst méně než obvykle. Minimální očekávaný úbytek hmotnosti se pohybuje kolem 5 kg, ale může činit až 20 kg. Průměrný úbytek hmotnosti, který u pacientů pozorujeme, je však 10 kg.

Přínosy botoxu žaludku

Pacienti, kteří nejsou schopni zhubnout sami, kteří se chtějí zbavit nadváhy a kteří nesplňují vhodná kritéria pro operaci obezity, mohou využít výhod hubnutí pomocí botoxové injekce do žaludku. Protože se botox do žaludku provádí endoskopicky, nedochází k trvalým změnám v žaludku ani v trávicím systému a na rozdíl od jiných operací na redukci žaludku nehrozí žádné pooperační komplikace. Žaludeční botox lze aplikovat v krátké době a pacienti nemusí po zákroku zůstat v nemocnici. Po provedení nezbytných kontrol se pacienti mohou vrátit domů.

Kdo může mít z botoxu žaludku prospěch?

Botox žaludku v Tunisku lze aplikovat každému, kdo si přeje zhubnout. Tento zákrok není operací obezity. Existují však určitá kritéria pro pacienty, která lze uplatnit. Pokud uvažujete o operaci žaludečního botoxu a splňujete tato kritéria, můžete tento zákrok podstoupit:

  • Pokud se vám nepodařilo správně zhubnout pomocí diety a sportu.
  • Index tělesné hmotnosti pacientů, kteří mají být léčeni botoxem žaludku, musí být nižší než 40. Jinými slovy, tento zákrok se týká osob s BMI mezi 27 a 35, které mají 10 až 20 kilogramů nadváhy a nemohou zhubnout dietou a cvičením.

Vzhledem k tomu, že žaludeční botox nebude přínosem pro pacienty s BMI nad 40, nedoporučujeme těmto pacientům žaludeční botox.

Má botox žaludku vedlejší účinky?

Vzhledem k tomu, že aplikace žaludečního botoxu je standardní endoskopický zákrok, nebyly hlášeny žádné významné vedlejší účinky. Zákrok však není vhodný pro osoby se svalovými onemocněními a alergiemi na botox. Celkově se ujistěte, že vás lékař podrobně informuje o nežádoucích účincích.

Průvodce krok za krokem k aplikaci botoxu do žaludku

K provedení botoxové procedury žaludku, která trvá přibližně 20 minut, musí být pacienti nejprve anestezováni. Jakmile jsou pacienti uspáni, je do určitých částí žaludku endoskopickou metodou vstříknut botulotoxin. Riziko komplikací po botoxu žaludku, který je zcela bezbolestnou metodou léčby, je minimální.

Proces rekonvalescence

Žaludeční botox není chirurgický zákrok. Jedná se o plně endoskopický zákrok, při kterém nedochází k žádnému řezu. Proces trvá v průměru 20 minut. Pacienti jsou během zákroku uspáváni anestetikem. Není nutné zůstávat v nemocnici. Po zákroku zpravidla stačí jedna až dvě hodiny pozorování.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️