Cena brachioplastiky v Tunisku

cena brachioplastiky Tunisko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o brachioplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou brachioplastiku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o brachioplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena brachioplastiky v Tunisku

Průměrná cena brachioplastiky v Tunisku v Tunisu je 2 600 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2400 eur do 2800 eur.

ZákrokyCena Tunisko
Brachioplastika (zvednutí paže)2600 €

Coje brachioplastika?

Lifting paží neboli brachioplastika v Tunisku se provádí za účelem vytvoření vypnutějšího vzhledu paží. V důsledku stárnutí nebo úbytku hmotnosti ztrácí kůže svou pružnost, což vede ke vzniku záhybů a vrásek podél dolní části paže. Při tomto zákroku se přebytečná kůže odřízne, čímž se zmenší ochablý vzhled paží.

Je brachioplastika vhodná pro mě?

Brachioplastika pro vás může být vhodná, pokud jste dospělý člověk v oblasti West Palm Beach a Palm Beach Gardens a jste si vědomi vzhledu svých paží. Mnoho pacientů si stěžuje na “netopýří křídla” nebo paže s převislými záhyby kůže. Tento zákrok lze provést u žen i mužů v dobrém zdravotním stavu. Pokud je vám nepříjemné nosit košile bez rukávů nebo odhalovat horní část paží, můžete být vhodným kandidátem na operaci liftingu paží.

Jak dlouho trvá operace brachioplastiky?

Cílem brachioplastiky paží je vytvarovat horní část paže, zejména její spodní část, kde přebytečná kůže a tuk mají tendenci volně viset. Vzhledem k tomu, že se tato operace zaměřuje na specifickou a relativně malou část těla, není tak složitá jako jiné operace liftingu těla. Provádí se v celkové anestezii a trvá zpravidla dvě hodiny.

Nejprve se provede řez v podpaží nebo podél vnitřní strany paže. Poté je odříznuta přebytečná kůže a přebytečný tuk může být odstraněn pomocí tradičních chirurgických technik nebo liposukce. Nakonec se vymodeluje zbývající tkáň a řez se uzavře stehy.

Jak dlouho trvá rekonvalescence po liftingu paže?

Po operaci liftingu paže si pacienti obvykle musí vzít přibližně desetidenní pracovní volno, i když tato doba rekonvalescence se může značně lišit v závislosti na charakteru jejich zaměstnání a množství pohybu paží nebo zvedání, které musí vykonávat. Během rekonvalescence je třeba nosit kompresní oděv, který podporuje tkáně při hojení do nových kontur.

Pokud je to možné, mějte paže vyvýšené. Mezi běžné vedlejší účinky patří citlivost, bolest, modřiny a otoky; mnoho pacientů také uvádí dočasný pocit napjaté kůže. Po dobu nejméně šesti týdnů až dvou měsíců je třeba se vyhnout zvedání těžkých břemen a jiným namáhavým činnostem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️