DHI Transplantace vlasů v Turecku

cena transplantace vlasů DHI Turecko 1
Napsal Melissa

Zaměřte se na transplantace vlasů DHI v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů HID v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantaci vlasů HID v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vlasů DHI v Turecku

V Turecku se cena transplantace vlasů HID v počtu 3 000 štěpů pohybuje mezi 1 800 a 2 100 EUR. Cena transplantace vlasů DHI v Turecku se odvíjí od použití pera DHI (Choi Pen). Naproti tomu cena transplantace vlasů o 5 000 štěpech se může pohybovat mezi 2 100 a 2 500 eury. Minimální délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a ošetření trvá 8 hodin.

Transplantace afro vlasů1700 €
Transplantace ženských vlasů2200 €
Transplantace vlasů DHI1900 €
FUE transplantace vlasů1800 €

Transplantace vlasů DHI je považována za skutečnou revoluci v oboru a nabízí fenomenální výsledky s rychlým hojením, ať už jde o vlasy nebo vousy.

Photo avant et après une greffe DHI
Fotografie před a po transplantaci DHI

V tomto článku si s vámi podrobně popovídáme o transplantacích vlasů DHI v Turecku. Dozvíte se vše, co potřebujete vědět.

Co je to transplantace vlasů DHI v Turecku?

Transplantace vlasů HID se provádí pomocí přímého vlasového implantátu (DHI ), známého také jako Choi Pen.

Princip je velmi jednoduchý na pochopení:štěpy jsou odebrány z dárcovské oblasti a poté jsou folikuly implantovány do oblasti příjemce, aniž by bylo nutné provádět řezné kanálky.

Photo avant et après une greffe DHI
Fotografie před a po transplantaci DHI

Operace je pro pacienta velmi pohodlná, protože se provádí v lokální anestezii bez použití injekční jehly, takže nepociťuje žádnou bolest. Také kvůli zkrácení doby řezu nestráví štěp mnoho času mimo tělo. Tím je zajištěna bezpečná implantace.

Zkušený chirurg, který operaci provádí, také dbá na to, aby každý folikul byl umístěn v určitém úhlu, hloubce a směru, a bylo takdosaženo lepších výsledků.

Fotografie před a po

Co je Choiovo pero pro IHD?

Myšlenka pera Choi Pen pochází přímo z Jižní Koreje, kde jej vynalezl profesor Chio. Jeho myšlenkou bylo vytvořit nástroj, který by umožnil naříznutí a implantaci štěpu během jediné operace.

Je to malý nástroj, který vypadá jako pero, s dutou jehlou, která se připojuje k hadičce a pumpě. Folikul se nasaje z dárcovské oblasti a poté se opatrně implantuje do oblasti příjemce.

V závislosti na povaze folikulu a požadované hustotě vlasového štěpu existuje několik velikostí jehel. Chirurg může také snadno kontrolovat úhel implantace a hloubku pomocí stylusu Choi DHI.

Stylo Choi pour une greffe DHI
Pero Choi DHI pro transplantát

Kdo by měl tuto operaci podstoupit?

Pokud trpíte vypadáváním vlasů, ať už alopecií, nebo pokročilou plešatostí, doporučuje se transplantace vlasů DHI v Turecku. Pro tento zákrok jsou způsobilí lidé s HIV.

Výhodou transplantace DHI je, že je vysoce účinná a má velmi dobré výsledky, reprodukuje přirozené implantování folikulů, ať už vlasových nebo vousových. Výsledek nezanechává žádné stopy ani jizvy a vlasy jsou dokonale obnoveny.

Photo avant et après une greffe DHI en Turquie
Před a po transplantaci DHI v Turecku

Zpočátku byly transplantace DHI mnohem vhodnější pro jemné, rovné vlasy, a to kvůli omezené tloušťce jehel. Dnes je však Choiův střih možné přizpůsobit všem typům vlasů a umožňuje provádět transplantace u mužů i žen.

Pokud jste vyzkoušeli jiné metody transplantace vlasů a nebyli jste spokojeni, můžete si nechat v Istanbulu implantovat vlasy DHI. Zahrnuty jsou i korekční transplantace.

Viz také: Transplantace vlasů HIV v Turecku

Celá operace

Především je důležité vědět, že transplantace vlasů HID v Turecku provádí lékař na sterilním operačním sále. Pokud se chystáte podstoupit transplantaci HID, budete muset nejprve vyplnit formulář, jehož účelem je zjistit, jakými nemocemi případně trpíte a zda užíváte nějaké léky.

Lékař na vlasové klinice vám také doporučí, abyste v týdnu před operací neužívali aspirin a vitamíny a 48 hodin před zákrokem omezili konzumaci kávy, tabáku a alkoholu.

Schéma simulation vant et après une greffe DHI
Simulační schéma před a po transplantaci DHI

Zpočátku vám spolu s chirurgem určí dárcovskou a příjemcovskou oblast. Provede také úplnou diagnostiku charakteru a hustoty vlasů.

Po určení oblasti, která má být ošetřena, a provedení úplné diagnózy je postup následující:

  • Štěpy jsou odebrány z dárcovské oblasti a uloženy;
  • Implantace DHI se pak provádí pod přesným úhlem, aby nedošlo k poškození kořínků vlasových folikulů;
  • Implantáty jsou umístěny v přesném směru, aby byl zajištěn dokonalý výsledek.

Délka zákroku závisí na řadě faktorů, včetně velikosti ošetřované oblasti a typu chloupků. Obecně zákrok trvá 2 až 8 hodin.

Viz také: Transplantace vlasů pro ženy v Turecku

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během transplantace vlasů DHI se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Krvácení ;
  • Závratě
  • Bolest lebky;
  • Zvýšená srdeční frekvence;
  • Zánět vlasových folikulů;
  • Řídká dárcovská oblast.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a vybrat si renomovaného a zkušeného lékaře.

Je třeba poznamenat, že v islámské víře není transplantace vlasů HID považována za haram. Je halal a přijatelná, pokud se používá k odstranění defektu.

Vaše pohodlí je pro nás prioritou, a proto jsme zřídili služby přizpůsobené pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace.

Přečtěte si také: Snížení přední linie v Istanbulu

Jaká opatření bych měl/a přijmout po transplantaci vlasů?

Výsledky transplantace vlasů DHI v Turecku jsou viditelné a dlouhodobé. Úspěch transplantace však závisí také na tom, jak dobře se o vlasy po operaci pečuje.

I když je hojení rychlé, chirurg, který má operaci na starosti, vám předepíše krémy, které tento proces urychlí. K výživě vlasové pokožky můžete také používat některé oleje, například sezamový, arganový nebo kokosový.

Video o transplantaci DHI

Doporučuje se také používat jemné šampony a v prvních týdnech po transplantaci se vyhýbat alkoholu a kouření. Doporučuje se také jíst zdravou stravu, abystetransplantovaným vlasům poskytli všechny živiny, které potřebují.

Viz také: Transplantace afro vlasů v Turecku

Kolik stojí transplantace vlasů DHI v Turecku?

Cena operace transplantace vlasů DHI v Turecku je 2 200 eur. Závisí na typu vlasů, stupni plešatosti a počtu štěpů potřebných k vyplnění dané oblasti. Cena se liší podle délky požadované léčby.

Transplantace DHI v Istanbulu provádějí nejlepší chirurgové s rozsáhlými zkušenostmi v oboru. Ve skutečnosti je Turecko skutečným měřítkem dokonalosti, pokud jde o implantáty DHI, a výsledky jsou zaručeny, zejména po dobré údržbě.

Viz také: Transplantace vlasů pro hvězdy


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá transplantace vlasů DHI v Turecku?

Výsledky transplantace vlasů DHI v Turecku jsou definitivní, ale plešatost může pokračovat i mimo ošetřené oblasti. Pacientovi pak může být předepsána doplňková léčba, která zastaví vypadávání vlasů regenerací vlasové pokožky.

Jedná se o dvě velmi sofistikované techniky, rozdíl však spočívá ve způsobu implantace vlasů. DHI je přesnější a dražší technika, protože transplantace vlasů se provádí výhradně ručně, aby se zajistila dokonalá kontrola implantace štěpů.

FUE a DHI jsou dvě nejlepší techniky transplantace vlasů, protože po operaci nezanechávají viditelné jizvy. Výsledek je navíc trvalý a mnohem přirozenější. Na rozdíl od operace s jedním proužkem, která je více omezující.

Zákrok implantace vlasů DHI se provádí v lokální anestezii, takže je zcela bezbolestný. Po zákroku však pacienti mohou pociťovat určitou bolest, která je však obvykle velmi mírná.

Cena se liší podle počtu požadovaných štěpů, odbornosti chirurga a zvoleného zařízení. Nejlevnějšími zeměmi jsou však v současné době Tunisko, Turecko, Polsko a v neposlední řadě Maďarsko. 4 destinace volby pro levnou transplantaci vlasů.

Délka pobytu se samozřejmě u jednotlivých pacientů liší. Obecně však platí, že byste měli počítat s minimálně 4denním pobytem. Ten zahrnuje předoperační konzultaci, zákrok transplantace vlasů DHI a nezbytné pooperační sledování.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️