Snížení frontové linie v Turecku

cena za snížení frontové linie Turecko 1
Napsal Manuella

Operace snížení vlasové linie, známá také jako redukce čela, umožňuje pacientům snížit vlasovou linii a je nejčastější u žen s vysokou vlasovou linií, často v důsledku vypadávání vlasů. Naše tipy pro úspěšné snížení vlasové linie v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace oredukci vlasové linie v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí snížení vlasové linie v Turecku?

Průměrné náklady na snížení čela v Turecku činí 1 400 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu jsou 4 dny a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 3 měsíců.

Snížení linie čela1400 €
Transplantace vlasů u mužů1800 €
Transplantace ženských vlasů2200 €
Zmenšení čela1800 €

Co je to redukce čela?

Operace snížení čela v Turecku, známá také jako redukce čela, změna tvaru čela nebo zvětšení pokožky hlavy, umožňuje pacientům snížit linii vlasů, čímž se sníží výška čela, aniž by se změnily rysy obličeje. Nejčastěji se provádí u žen s vysokou linií vlasů, často v důsledku jejich vypadávání.

Simulation de la réduction de la ligne frontale
Simulace snížení čela

Turecko se etablovalo jako lídr v oblasti lékařské turistiky v Evropě. Zákroksnížení vlasové linie vTurecku u mužů i žen trvá zpravidla několik hodin a provádí se ambulantně v celkové anestezii. Na čele se vyznačí nová linie vlasů, chirurg odřízne přebytečnou kůži a pokožka hlavy se sníží na novou linii vlasů.

Řezy jsou strategicky umístěny tak, aby jizva byla co nejméně viditelná a prakticky neznatelná, protože je zakryta vlasy. Běžně se operace vypadávání vlasů kombinuje s operací feminizace obličeje.

Fotografie před a po

Operace pro muže a ženy

Před zahájením operace chirurg nakreslí předpokládanou pooperační linii hřebene. Operace snížení vlasové linie v Turecku se provádí podle této linie a podél vlasové linie se provede řez.

Přebytečná vlasová pokožka se zastřihne a odstraní a zbytek se natáhne na novou vlasovou linii. Pokud to nestačí, použijí se tkáňové expandéry, aby se dosáhlo nové vlasové linie. K upevnění vlasové pokožky ke kosti se použijí stehy a řezy se zašijí a navrch se přiloží obvazy.

abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Fotografie před a po snížení čela

Řezy jsou umístěny v místech, kde mohou vlasy dorůst, takže jizvy jsou neviditelné. Jakmile vlasy dorostou, jizvy zcela zmizí z dohledu.

Máte HIV? Pro vás je vyhrazena speciální klinika, kde vám budou vlasy sníženy v naprostém bezpečí pro vás i personál.

Délka pobytu v Turecku

Operace snížení čela v Turecku je ambulantní zákrok, který na operačním sále trvá přibližně 1,5 až 2 hodiny. Po odeznění účinků sedativ můžete odejít. Měli byste se však snažit zůstat v Turecku alespoň 6 dní po operaci.

Během této doby vás chirurg zkontroluje, zda je vše v pořádku a zda jsou stehy odstraněny, obvykle po 5 až 6 dnech – v té době budete moci odejít domů.

Doba rekonvalescence

Bude trvat 3 až 6 měsíců, než přes jizvu dorostou vlasy, což je důležité, protože zakryjí jizvu. Doba rekonvalescence se u jednotlivých osob liší a někteří lidé se mohou vrátit k běžnému životu již po 2 dnech. obvykle trvá 6 až 7 dní, než se vrátíte k běžným činnostem, a zpočátku můžete zaznamenat určitý otok a modřiny v horní části čela.

Bolest se léčí analgetiky a všechny příznaky po několika dnech vymizí. Časté je znecitlivění horní části čela a normální pocit se obvykle vrátí po 3 až 5 dnech.

Pooperační sledování

Zde je několik užitečných rad pro následné sledování:

  • V prvních dnech používejte ledové obklady, abyste zmírnili zánět a modřiny. Led je účinný při okamžitém zmenšení otoku.
  • Neužívejte protizánětlivé léky, protože zvyšují tendenci ke krvácení.
  • Pokračujte v užívání léků proti bolesti předepsaných lékařem.
  • Po dobu nejméně dvou týdnů po operaci se vyhněte namáhavé fyzické aktivitě, jako je gymnastika, běh, plavání atd.
  • Po určitou dobu nenoste na hlavě čelenky ani jiné doplňky.
  • Nepijte a nekuřte, protože to narušuje proces hojení.
photo avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Fotografie před a po snížení čela

Úspěšnost

Úspěšnost zákroků na snížení čela je velmi vysoká a vedlejší účinky jsou minimální, ale měli byste si uvědomit, že jizva může být viditelná při určitých účesech. K dalšímu snížení vzhledu případné jizvy lze použít transplantaci vlasů.

Operace snížení vlasové linie je stále populárnější. Pro tento zákrok se rozhoduje stále více žen a doposud nebyly hlášeny žádné případy úmrtí. Bezprostředně po operaci může dojít k prořídnutí vlasů v důsledku jejich vypadávání, ale to je pouze dočasné.

Simulation avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Simulované snížení čela u muže

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Snížení čela je obecně bezpečné, ale s každou operací jsou spojena vzácná rizika. Patří mezi ně znecitlivění, krvácení, modřiny, otoky, nepohodlí a dočasná nebo trvalá ztráta vlasů.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Zkrácení vlasové linie je v islámu povoleno. Jedná se o halal, nikoli haram zákrok, protože nabízí zdravotní výhody a zlepšuje kvalitu života člověka.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Simulace zmenšení čela u žen

Pro osoby se sníženou pohyblivostí (OZP) jsme zajistili přístupové zařízení, abychom jim zpříjemnili zážitek.

Alternativy

Kosmetická chirurgie v Turecku není jedinou možností. Než se rozhodnete pro chirurgický zákrok, zvažte tyto metody:

  • Vlasový implantát: Transplantace vlasů v Turecku umožňuje transplantaci vlasů podél kořínků namísto dolů. Tato technika se používá také k zahuštění vlasů.
  • Úprava vlasů: Velký tvar čela můžete zakrýt úpravou vlasů tímto způsobem. Jedná se samozřejmě o nechirurgickou metodu. Zvolte účesy, které zakryjí horní část čela.

Pokud je pro vás výběr obtížný, můžeme vám pomoci, aby byl zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Snížení linie vlasů zmenšuje velikost čela. Tento zákrok harmonizuje a vyrovnává linie obličeje. Zejména u mužů snížení vlasové linie kompenzuje vypadávání vlasů s věkem a plešatění.

Operace snížení vlasové linie v Turecku je bezpečná. Mohou se však vyskytnout nepříjemné, ale mírné a krátkodobé vedlejší účinky: znecitlivění horní části čela, drobné krvácení, modřiny nebo otoky.

Snížení vlasové linie není díky celkové anestezii a minimálnímu řezu bolestivý zákrok. Po probuzení a ve dnech následujících po operaci můžete pociťovat určité nepříjemné pocity. K zamaskování bolesti pak postačí analgetika.

Protože jsou vlasové folikuly pohřbeny pod řezem, jizva je přirozeně skryta vlasy. Během následujících 6 měsíců se tkáně zahojí a po roce jizva zcela zmizí.

Úspěšnost snížení vlasové linie v Turecku je optimální. Protože však u chirurgických zákroků neexistuje nulové riziko, může se u velmi malého procenta pacientů vyskytnout drobný pooperační problém, avšak bez vážných následků.

Operace snížení vlasové linie trvá 2 hodiny. Jelikož se provádí v celkové anestezii, měli byste počítat s celkovou dobou pobytu v Turecku v délce 4 dnů, včetně jedné noci v nemocnici po operaci, kdy budete pod lékařským dohledem.

Výsledky snížení vlasové linie jsou viditelné okamžitě. Navíc jsou výsledky trvalé, protože linie čela zůstává nízká po celý život. Máte tedy záruku stabilních a nevratných výsledků.

Chcete-li snížit velké čelo, můžete vyzkoušet účes s třásněmi nebo boční drdol, který sníží výšku čela. Můžete také použít make-up k vytvoření stínů nebo nosit čelenku či klobouk. Chirurgický zákrok je stále účinným řešením.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️