Cena operace čelisti v Tunisku

cena za operaci čelisti Tunisko 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o operaci čelisti v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou operaci čelisti v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o operacích čelistí v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace čelisti v Tunisku

Průměrná cena operace čelisti v Tunisku je 1 800 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1600 eur do 2000 eur.

PostupCena Tunisko
Operace čelisti1800 €

Co je to operace čelisti?

Čelistní chirurgie v Tunisku se používá především k nápravě nepravidelností čelistní kosti a k léčbě stavů, jako jsou převisy kostry. Cílem operace je znovu srovnat čelist a zuby a zlepšit tak jejich vzhled a funkci.

Často se používá v nejzávažnějších případech nesprávného postavení, kdy jiná ortodontická léčba sama o sobě nedokáže problém vyřešit.

Čelistní chirurgie nebo ortognátní léčba je možností léčby závažných deformací čelisti u dospělých, které nelze napravit pouze pomocí rovnátek.

Léčba v Tunisku zahrnuje fázi léčby pomocí fixních rovnátek, po které následuje operace čelisti během nasazení rovnátek. Poté následuje krátká fáze nošení fixního aparátu, která má za cíl zdokonalit skus.

Operace čelistí je nutná k obnovení správné polohy čelistí, aby se zuby mohly setkat a mohly být snadno korigovány rovnátky. Operace čelistí se může týkat jedné nebo obou čelistí, v závislosti na obtížnosti a etiologii deformity čelistí. Toto rozhodnutí učiní váš ortodontista a chirurg před zahájením léčby nebo v jejím průběhu.

Výsledky: Operace čelistí může :

  • Zlepšit vyrovnání skusu
  • Usnadnit žvýkání a jídlo
  • Upravit problémy s řečí a polykáním
  • Zabránit nadměrnému opotřebení a skřípání zubů a zabránit tak poškození skloviny a zubů.
  • Napravit problémy se zavíráním čelistí
  • Srovnává čelist s rovnováhou a symetrií obličeje a řeší problémy, jako je předkus, zkřížený předkus, podkus, obrácený skus a malá brada.
  • Umožňuje pohodlné zavírání rtů
  • snižuje bolest způsobenou poruchami temporomandibulárního kloubu (TMJ).

NEBEZPEČÍ, KTERÁ HROZÍ PŘI PREVENCI ORTOGNÁTNÍ LÉČBY

Pacienti se často ptají, zda je zákrok nutný, a volba je jako vždy na vás.

My vás můžeme pouze upozornit na možné následky, pokud se vyhnete přenastavení čelisti do správné a stabilní polohy.

Pokud tak učiníte, riskujete vznik bolesti a dysfunkce čelistního kloubu a také bolesti v obličeji.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️