Facettes Lumineers v Turecku

facets lumineers cena Turecko 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o luminorech v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše tipy pro úspěšný zákrok s fazetami Lumineers®.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zubních dýhách Lumineers v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zubních fazet Lumineers v Turecku

Průměrná cena zubních fazet Lumineers® v Istanbulu v Turecku je 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 180 do 390 eur. Cena se liší podle pověsti kliniky a množství fazet.

Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá jeden týden. Délka pobytu v Istanbulu je 8 dní se 4 návštěvami u zubaře. Cena zahrnuje operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

Zirkoniová zubní dýha180 €
Keramická zubní dýha200 €
Zubní fazeta Emax250 €
Zubní fazety Lumineers390 €

Co jsou zubní fazety Lumineers?

Dentální fazety Lumineers jsou ultratenké kryty zubů vyrobené z přirozeně vypadajícího porcelánu nebo jiného špičkového materiálu. Po upevnění poskytují okamžitý výsledek, který vám zajistí ideální úsměv. Tento zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Řeší drobné nedokonalosti vašeho úsměvu, které si nevyžadují větší kosmetické ošetření, a lze je bez problémů aplikovat na stávající zuby.

Zákrok je obecně mnohem méně invazivní než proces nasazení porcelánové fazety. Zubní luminiscence v Istanbulu nebo Antalyi jsou vyrobeny z porcelánu, mimořádně pevného a odolného materiálu.

Avant la pose de facettes dentaires Lumineers
Před nasazením zubních fazet Lumineer

Zubní dýha je jedním z nejoblíbenějších způsobů změny tvaru, vzhledu a barvy zubu. V současné době mají pacienti díkyzdokonaleným technologiím, materiálům a technikám více možností výběru fazet než kdy dříve.

Turecké zubní kliniky se specializují na relativně nový typ ošetření fazetami zvaný Lumineers®. Pokud chcete provést kosmetické změny svého úsměvu, mohou být fazety Lumineers ideálním řešením.

Ve většině případů lze v Turecku pomocí fazet Lumineers vytvořit výrazný, individuální úsměv a zakrýt nedokonalosti. Lumineery jsou tenké a před nasazením vyžadují odstranění několika milimetrů skloviny z povrchu zubu. Dýhy Lumineers® v Istanbulu a Antalyi lze umístit přímo na původní strukturu zubu.

Choix de teinte de facette dentaire Lumineers
Výběr odstínu zubních fazet Lumineers®

Dýhy Lumineers v Turecku mohou zlepšit vzhled křivých a nesouměrných zubů, poskytnout bělejší a zářivější úsměv, zakrýt prasklý nebo vyštípnutý zub, zakrýt mezery mezi zuby, vypadat přirozeně a pohodlně, poskytnout tenkou vrstvu porcelánu na každém zubu, být snadno udržovatelné se silným a odolným povrchem.

Dýhy v Turecku se používají k různým účelům. Zubní dýhy jsou označovány jako trvalé řešení drobných nedokonalostí zubů, jako jsou změny barvy, praskliny, třísky, a dokonce i silně zabarvené nebo odbarvené zuby nebo zubní výplně.

Dýhy se používají jako maska pro zakrytí nedokonalostí na povrchu zubů. Zubní lékař v Turecku v našem stomatologickém centru v Istanbulu a Antalyi vám po kontrole úrovně kosti na zubní klinice nabídne tradiční fazety, porcelánové fazety nebo fazety Lumineers®.

Fotografie před a po

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Proč si vybrat fazety Lumineers?

Lumineers jsou jedinečným typem fazet. Hlavní výhodou fazet Lumineers je, že nevyžadují stejný stupeň přípravy povrchu zubu jako tradiční fazety, protože jsou extrémně tenké a rychle se na povrch zubu přilepí.

Turecké zubní dýhy jsou vynikající volbou pro rychlou proměnu vašeho úsměvu v případě drobných zubních nedokonalostí. Nejlepší možností, jak vylepšit svůj úsměv a vypadat esteticky přirozeněji, je navštívit zubní kliniku v Istanbulu nebo Antalyi a kompletní sada fazet bude nabídnuta jako součást nejlepší služby poskytnuté pacientovi.

Pokud máte mezi zuby mezeru a cítíte se trapně. Lumineers je rychlý, neinvazivní zákrok pro odstranění mezer mezi zuby.

Dokáží zubům dodat přirozený, zdravý vzhled, a protože jsou velmi tenké a na místě drží díky speciálnímu pevnému pojivu (trochu jako Super Glue), je potřeba jen velmi málo přípravy zubů.

A mohou zlepšit barvu, tvar a postavení zubů. Lze zvolit specifický odstín porcelánu, který dodá správnou barvu pro zlepšení jednoho odbarveného nebo zabarveného zubu nebo pro celkové rozjasnění předních (obvykle horních) zubů.

Dýha může obnovit neporušený vzhled odštípnutého zubu. Porcelán pokrývá celou přední část zubu, přičemž silnější část nahrazuje odlomenou část. Dýhy lze také použít k vyplnění malých mezer, pokud není vhodná ortodoncie (rovnátka). Pokud je některý zub mírně vybočený z řady, lze někdy umístit dýhu, která jej srovná s ostatními.

Pokud máte na zubech anomálie nebo defekty, velmi dobře funguje také kompozitní lepení. Bonding nevydrží tak dlouho jako fazeta nebo lumineer a jeho barva je matná a neodráží světlo jako lumineer; pozitivní stránkou bondingu je však jeho cenová dostupnost ve srovnání s fazetou nebo lumineerem.

Výhody zubních fazet Lumineers

Coquille de facettes dentaires
Skořepina zubní dýhy

Zubní dýhy Lumineers nabízejí oproti podobným ošetřením celou řadu výhod. Nejvýznamnější výhodou pro úzkostlivé pacienty navštěvující zubní kliniky je, že před aplikací Lumineers není nutné provádět žádné bolestivé úpravy zubů. Samotné kryty jsou tak tenké a nenápadné, že jen zřídkakdy ovlivňují řeč a jídlo.

Zde jsou některé z dalších výhod Lumineers:

  • Vydrží více než 20 let.
  • Žádné brutální vrtání vnitřních mechanismů zubu
  • Žádné injekce.
  • Žádná bolest ani nepohodlí.
  • Nutné pouze dvě návštěvy zubní kliniky v Turecku.
  • Lze umístit několik zubů Lumineers najednou.
  • Dokonalé, perleťově bílé zuby, které vypadají téměř jako přírodní zuby.
  • Mnohem jemnější krytí.
  • Zcela reverzibilní ošetření.
  • Výsledkem je dokonalý úsměv.

Další výhodou zubních fazet Lumineers je, že nebudete muset nosit dočasné fazety během čekání na vyfrézování trvalých fazet v zubní laboratoři.

Po úvodní schůzce pro tradiční fazety budete muset až do další schůzky nosit dočasné zuby, abyste ochránili svůj nyní citlivý zub a skryli jeho deformovaný vzhled.

Tyto dočasné zuby nejsou vyrobeny na míru zubní laboratoří a nemusí odpovídat vašemu úsměvu. Proto je mnoho pacientů nespokojeno se vzhledem dočasných fazet.

Sourie d'une patiente
Úsměv pacienta

V čem jsou fazety Lumineers jiné?

Zubní fazety Lumineers jsou vyrobeny z porcelánu, který je známý svou výjimečnou pevností. Přestože jsou fazety Lumineers mnohem tenčí než porcelánové zubní dýhy, je u nich menší pravděpodobnost, že se rozbijí nebo odštípnou. Navíc lze barvu porcelánu měnit a vyvažovat. To znamená, že lze dosáhnout různých úrovní krytí a průsvitnosti.

Jedním z hlavních důvodů, proč se zubní fazety Lumineers tak snadno nasazují, je navíc to, že je třeba předem provést jen několik rytin. U porcelánových fazet může být nutné zuby trvale upravit nebo vyvrtat, aby se zajistilo co nejlepší přizpůsobení.

Dentální fazety Lumineers však při návštěvě zubní kliniky v Turecku nabízejí krásný konečný produkt bez vrtání, anestezie nebo rozsáhlého leptání.

Už jen díky tomu lze zkrátit čas strávený v zubařském křesle téměř o polovinu ve srovnání s tradičními dýhami a pro dosažení nejlepšího designu úsměvu je prezentována vysoká kvalita služeb.

Coquille de facettes dentaires
Zubní dýhy

Během první návštěvy může zubař pořídit otisk skusu a rentgenové snímky, aby přesně určil, jak k sobě zuby pasují. Otisky skusu se odešlou do laboratoře, aby vám mohly být luminiscence vyrobeny na míru.

Zubní lékař také pečlivě prohlédne zuby, aby se ujistil, že se na nich nevyskytuje zubní kaz nebo známky onemocnění dásní. Společně se zubním lékařem a jeho týmem si vyberete barvu Lumineers (třeba tak, aby ladila s vašimi nově vybělenými zuby) a prodiskutujete požadovanou úroveň průhlednosti.

Při druhé návštěvě jsou Lumineery nalepeny na zuby. Jakmile jsou Lumineery na svém místě, zubní lékař je pečlivě vyleští, dokud nejsou zcela hladké. Výhodou tohoto vyhlazení je, že na povrchu Lumineerů nemohou snadno ulpět bakterie a skvrny.

Nakonec jsou Lumineery odděleny. Až do tohoto okamžiku jsou stále připevněny v místech, kde by se podle okluzních otisků měly zuby přirozeně setkávat. Ošetření je dokončeno a zanechává krásný bílý úsměv a dokonalé, zdravé zuby.

Test de la couleur d'une facette dentaire
Testování barvy zubních fazet

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Se zubními fazetami Lumineers jsou spojena vzácná rizika:

  • Citlivost zubů ;
  • Barevné nesrovnalosti;
  • Zánět dásní;
  • Podráždění dásní;
  • Nesprávné umístění fazet;
  • Barevné rozdíly mezi vašimi zuby a fazetami.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

A co víc, tato operace je v islámu povolena. Je to operace halal, nikoli haram, protože nabízí zdravotní výhody a zlepšuje kvalitu života člověka.

Jak dlouho trvají?

Lumineers jsou typem progresivních fazet, které poskytují rychlý a bezbolestný hollywoodský úsměv. Lumineery jsou pevné a trvanlivé stejně jako přírodní zuby.

Mnoho pacientů dává přednost luminérům před tradičními fazetami, protože luminéry nevyžadují téměř žádnou přípravu. Dentální fazety Lumineers jsou navrženy tak, aby při dobré ústní hygieně a péči vydržely 10 až 20 let.

To znamená čistit si zuby dvakrát denně, denně používat zubní nit a plánovat pravidelné kontroly na zubních klinikách v Turecku. Tím zajistíte, že vaše zuby a dásně budou v dobrém stavu, a získáte tak úsměv, který vám vydrží dlouhá léta.

Během těchto let lze bez obav provádět stomatologické ošetření zub ů Lumineers. Navíc se na ně vztahuje pětiletá záruka a lze je bezplatně vyměnit. Na další podrobnosti se zeptejte svého zubního lékaře, protože platí určitá omezení.

Kolik stojí zubní fazety Lumineers?

Cena zubních fazet Lumineers v Turecku se může lišit v závislosti na zubní klinice a počtu zubů, které mají být pokryty. Cena za ošetření zubních fazet Lumineers v Turecku pro jeden zub se však obvykle pohybuje mezi 350 a 500 EUR.

Schéma d'une pose d'une facette dentaire
Schéma aplikace zubních fazet

Lze fazety Lumineers aplikovat na jiné fazety?

Pokud se fazeta oddělí nebo poškodí, pacienti by se neměli pokoušet o její opravu sami. Kontaktujte nás a domluvte si schůzku.

Uchovávejte výplň na bezpečném místě, dokud nebudete moci přijít, aby mohl zubní lékař posoudit problém a určit nejlepší postup. Může být schopen světlé fazety opravit nebo je vyměnit, pokud je poškození dostatečné. Zubní ošetření je předáno pacientovi a zubní klinika může bezbolestně zahájit konzultaci.

Pro koho jsou luminiscence určeny?

Zubní fazety Lumineers mohou být vhodné pro každého, kdo chce mít bezbolestný úsměv. Čtyři z pěti pacientů, kteří si vzpomenou, jsou kandidáty pro Lumineers. Dentální fazety Lumineers jsou největším krokem k dosažení úsměvu, který si pacienti přejí.

Tyto “tvarovače úsměvu” ve tvaru kontaktních čoček jsou tak tenké, a přitom tak pevné, že není třeba odstraňovat citlivou strukturu zubu, není třeba anestezie, není třeba dočasných zubních náhrad, a tedy ani bolesti. Ať už má pacient jakýkoli problém s úsměvem, Lumineers jsou dokonalým řešením.

Zubní protézy Lumineers mohou využívat i dospívající a mladiství a před poskytnutím léčebného plánu na zubní klinice v Turecku zubař provede rentgenový snímek pacienta jen pro běžnou kontrolu. Vhodní jsou také pacienti s HIV.

Kromě toho zajišťujeme, aby osoby se sníženou pohyblivostí (OZP) měly snadný přístup do všech prostor našeho zařízení.

Kolik stojí zubní fazety Lumineers?

Průměrná cena zubní fazety Lumineers v Turecku činí 390 EUR, přičemž minimální cena je 180 EUR a maximální 390 EUR. V Istanbulu jsou ceny vždy o něco vyšší než v Ankaře, Antalyi nebo Izmiru. Tato cena se liší v závislosti na počtu fazet, které mají být nasazeny, a na pověsti zubního lékaře.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby byl zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho vydrží fazety Lumineers?

Zubní fazety Lumineers jsou obzvláště odolné. Díky pečlivému výrobnímu procesu mohou vydržet více než 20 let. Při správné péči se můžete těšit ze zářivého úsměvu po mnoho dalších let.

Ne, fazety Lumineers lze aplikovat v každém věku. Mohou korigovat poškozené, opotřebované nebo odbarvené zuby u mladých i starších pacientů. Lze je dokonce nasadit na stávající zubní náhrady a upravit tak jejich vzhled.

Na zubní fazety Lumineers je poskytována záruka 5 let ode dne jejich nasazení, a to kdekoli na světě. Pokud se vyskytne nějaký problém, je to především během této doby. Je to však velmi vzácné a většina fazet Lumineers vydrží bez problémů více než 20 let.

Ano, zubní fazety Lumineers lze nasadit k zakrytí nebo zmenšení prostoru mezi dvěma zuby, včetně prostoru mezi “šťastnými zuby”. Pacient tak získá zpět úsměv, se kterým je naprosto spokojený, aniž by musel podstoupit časově náročnou ortodontickou léčbu.

Chcete-li využít nejlepších cen, je dobré nechat si dentistické fazety nasadit v zahraničí. Maďarsko je jedním z lídrů v oblasti zubní turistiky s nízkými cenami a špičkovou kvalitou. Také Rumunsko a Turecko nabízejí vynikající a levné služby v oblasti zubních fazet a korunek.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️