Zubní fazety Emax v Turecku

emax zubní dýhy Turecko 1
Napsal Maria

Zaměřte se na zubní fazety Emax v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšné dýhy Emax v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zubních dýhách Emax v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí fazety Emax v Turecku?

Průměrná cena dýhy Emax v Turecku je 230 EUR. Zubní lékař provede anestezii zubů. Ošetření trvá 6 dní. Délka pobytu v Istanbulu je 8 dní. Cena se liší v závislosti na odbornosti zubaře, počtu fazet, které mají být nasazeny, a velikosti čelisti pacienta. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

Zirkonové zubní fazety180 €
Keramická zubní fazeta200 €
Zubní fazeta Emax230 €
Zubní fazety Lumineers390 €

Hollywoodský úsměv je v posledních letech v módě! Jenže… Abyste měli dokonalé zuby, potřebujete dobře zásobenou peněženku, zejména v Evropě. Díky naší agentuře můžete využít zubní péči nové generace za výhodnou cenu! Objevte zubní fazety Emax v Turecku!

Co je to zubní fazeta Emax?

Ošetření Emax bylo vytvořeno společností Empress a znamená Maximum Empress. Zubní dýha Emax je pelliculární fazeta vyrobená ze zesíleného porcelánu. Jedná se o vypalovanou a lisovanou keramiku.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
Výběr odstínu pro zubní fazety

Zubní náhrady Emax jsou k dispozici v několika odstínech. Každá dýha Emax je průsvitná a vypadá přirozeně. Kromě toho se u zubních fazet Emax v Turecku používá materiál, který nabízí vysokou odolnost a dlouhou životnost.

Fotografie před a po

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Kdo jsou nejlepší kandidáti?

Abyste mohli využít zubní dýhy Emax v Turecku, musíte mít normální okluzi zubů bez :

  • Poškozené zuby,
  • Zbarvené nebo obarvené zuby,
  • Zlomené zuby,
  • Staré korunky, které je třeba vyměnit..

Důležité upozornění: fazetu Emax nelze umístit na zkažený zub nebo na místo chybějícího zubu.

Výhody fazet Emax: Tento materiál je vyroben výhradně z porcelánu a nemá kovový podklad. Je vhodný pro osoby alergické na kov.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
Výběr odstínu zubních fazet

Je vhodný i pro lidi, kterým se nelíbí šedá linka, která se objeví na dásních při zatažení běžné korunky. Tento zákrok je vhodný pro muže i ženy.

Postup

Odhad je sestaven na základě diagnózy našeho zubního lékaře po prostudování vaší zdravotní dokumentace. Po příjezdu do Turecka pak zubní lékař provede klinické vyšetření na základě vašeho chrupu, aby potvrdil vaši způsobilost pro zubní fazety v Turecku.

Video o zubních fazetách

Máte HIV? Byla pro vás vyčleněna speciální klinika, kde vám budou zubní fazety Emax nasazeny v naprostém bezpečí pro vás i personál.

Před montáží

Na dálku může být provedena předběžná diagnostika, zejména proto, aby vám byla poskytnuta cenová nabídka na základě počtu fazet, které chcete. Před montáží zubních náhrad Emax v Turecku je však nezbytná osobní konzultace.

Díky klinickému vyšetření v turecké zubní ordinaci se může lékař ujistit, že jsou vaše zuby v dobrém stavu.

Un dentiste et une patiente
Zubní lékař a pacient

Den nasazení

Zubní náhrady Emax v Turecku se zhotovují na zakázku ve špičkově vybavené zubní ordinaci. Ošetření se provádí ve 2 nebo 3 sezeních během jednoho týdne. Zákrok se provádí ve 4 fázích:

1 – Modelování budoucího úsměvu

Za tímto účelem pořídí estetický zubní lékař fotografie vašich zubů. Poté provede měření. Poté vám do úst vloží náustek, který vymodeluje vaše zuby.

2 – Injekční znecitlivění

Zubní fazety Emax se v Turecku nasazují v lokální anestezii. Anestetikum se používá k vyhloubení zubů, do kterých budou fazety umístěny, a to na tloušťku 2 mm.

3 – Zhotovení nových rozměrů

Jakmile jsou vaše zuby vydlabány, zubař znovu provede jejich měření. Poté se nalepí dočasné fazety. Jen na tak dlouho, než budou připraveny trvalé fazety.

Photo avant et après de pose de facettes dentaires
Fotografie před a po zubních dýhách

4 – Nasazení trvalých fazet Emax

Na zubech není třeba pracovat jako u korunky nebo jiné běžné fazety. Finální fazety Emax se připravují v laboratoři.

Jakmile jsou hotové (několik dní po odlití). Vrátíte se do ordinace na sezení, aby vám byly fazety Emax trvale nasazeny v Turecku.

Obecně může zákrok trvat od 35 minut do 4 hodin. To závisí na počtu objednaných fazet. A co víc, životnost fazet Emax se pohybuje mezi 10 a 15 lety za předpokladu, že dodržujete dobrou ústní hygienu.

Po nasazení

Po nasazení zubní náhrady Emax v Istanbulu můžete jíst. Pravděpodobně však budete pociťovat mírné nepohodlí. Ten bude trvat několik dní, než si na nová ústa zvyknete.

Dva dny po zákroku vás čeká lékařská kontrola u vašeho zubního lékaře. Pokud vše proběhne v pořádku, můžete se vrátit domů a řídit se doporučeními lékaře, aby byly vaše fazety v dobrém stavu.

Sourire
Úsměv

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Při nasazování zubních fazet Emax se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Citlivost zubů ;
  • Celkové nepříjemné pocity ;
  • Zanícené dásně ;
  • Zvýšené riziko poškození zubní dřeně;
  • Kontrastní odstíny mezi různými zuby.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Tento typ operace je islámský a zákonný. Je to operace halal, nikoli haram, protože zlepšuje kvalitu života těch, kteří ji potřebují.

Byla přijata opatření, která zajišťují, že postižení lidé mohou plně využívat naše zařízení.

Opatření, která je třeba přijmout po zubních dýhách Emax v Turecku

Emax je typ zubní dýhy, která je odolná proti oděru a zadržování skvrn. To však neznamená, že o ni nemusíte pečovat. Ve skutečnosti se po nasazení zubní dýhy Emax v Turecku doporučuje, abyste :

  • Čistit si zuby po každém jídle měkkým zubním kartáčkem,
  • Vyplachujte si zuby ústní vodou,
  • Každý večer používat zubní nit,
  • Vyhýbat se žvýkání tvrdých potravin (s rizikem ztráty fazety jako Maeva Ghennam)
  • Zbavte se zlozvyků (kousání nehtů, kousání špiček per, zatínání zubů atd.)
  • A nechte si pravidelně odstraňovat zubní kámen.
Un patient et un dentiste
Pacient a zubař

Závěrem se těšíme na organizaci vaší cesty do Istanbulu, abyste si mohlivysportovat hollywoodský úsměv, a to conejrychleji a za co nejlepší cenu. Požádejte si o bezplatnou individuální cenovou nabídku nyní!

Kolik stojí zubní fazety Emax v Turecku?

V Turecku stojí zubní dýha Emax na jedné z nejlepších zubních klinik 250 eur za zub. V Evropě je cena jedné zubní dýhy Emax 1 200 eur. Tato cena zahrnuje předoperační konzultaci, rentgen, otisk, montáž, anestezii, hotel a transfer z letiště.


Pokud se nemůžete rozhodnout, pomůžeme vám, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak stárnou zubní fazety Emax v Turecku?

Zubní fazety Emax jsou velmi oblíbené, protože stárnou lépe než kompozitní fazety. Fólie Emax vydrží 10 až 15 let a nesráží se. Špatná ústní hygiena však může způsobit odlupování nebo odpadávání fazet Emax.

Barvu a tvar fazet Emax si můžete vybrat v Istanbulu. Lišty Emax jsou k dispozici v několika odstínech a jsou vyráběny v laboratoři podle modelu vypracovaného pomocí softwaru během předoperační konzultace.

Ne, nasazení zubních fazet Emax je nevratný zákrok. A co víc, pokud se montáž podaří, budete mít klid na dalších 15 let, pokud budete dodržovat dobrou ústní hygienu. Mimochodem, tuto techniku lze opakovat 1 až 2krát za život.

Odpadnutí zubních fazet je vzácné, ale možné. Pokud se tak stane a pokud je odpadlá dýha stále neporušená, lze ji přilepit zpět. Tím se prodlouží její životnost. Ještě větší opatrnosti je však třeba dbát po opětovném nalepení odpadlé fazety.

Zubní dýha Emax vám zajistí symetrické zuby a oslnivě bílý úsměv. Aby bylo dosaženo tohoto výsledku, je třeba odstranit několik milimetrů skloviny, aby bylo možné fazety připevnit. Můžete si však být jisti, že tento zákrok vaše zuby nepoškodí.

Ne, během této operace nebudete cítit žádnou bolest. Dentální fazety Emax se totiž nasazují v lokální anestezii. Jedinou nevýhodou je, že zákrok je nevratný. Výsledek však většinou odpovídá očekávání pacientů.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️