Zvednutí prsou v Dubaji

cena za zvednutí prsou dubaj 1
Napsal Maria

Zvednutí prsou v Dubaji, známé také jako mastopexe, je chirurgický zákrok používaný ke změně tvaru povislých prsou.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liftingu prsou v Dubaji a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena za lifting prsou v Dubaji

Průměrná cena za lifting prsou v Dubaji je 6 500 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 6 000 do 7 000 eur.

ZákrokCeny Dubaj
Zdvih prsou6500 €

Co je to lifting prsou?

Zvednutí prsou, známé také jako mastopexe, je chirurgický zákrok, který se používá ke změně tvaru povislých prsou. Při liftingu prsou v Dubaji se odstraňuje přebytečná kůže a prsní tkáň, aby se prsa pozvedla a byla pevnější a vypnutější.

Potřeba zvednutí prsou

Osoba může mít povislá prsa z následujících důvodů:

  • Genetika
  • Kojení
  • Stárnutí
  • Preference životního stylu
  • Kolísání hmotnosti

Operace zvednutí prsou v Dubaji má za cíl dosáhnout symetrie prsou jejich zvednutím. Dalším cílem zákroku je změna polohy bradavek a areoly.

Jak si vybrat správného chirurga pro lifting prsou?

Prvním krokem při operaci zvednutí prsou je výběr správného chirurga pro tento zákrok. Certifikovaný plastický chirurg, kterého si vyberete pro mastopexi v Dubaji, musí být nejen odborník, ale musí mít také následující vlastnosti;

  • Musí mít dobré hodnocení své práce od předchozích kandidátů.
  • Musí vám být schopen ukázat výsledky své předchozí práce prostřednictvím fotografií.
  • Měl by se zaměřit na bezpečnost a péči o kandidáta.

Musí mít vynikající smysl pro estetiku.

Předoperační pokyny

Jakmile si vyberete nejlepšího chirurga pro lifting prsou v Dubaji, dalším krokem je podrobná konzultace s chirurgem. Během tohoto sezení s ním proberete možné výsledky operace.

Měli byste také probrat svá očekávání a důvod operace. Měli byste probrat, co přesně od operace očekáváte. Měli byste probrat postup, náklady na lifting prsou v Dubaji a všechny fáze zákroku.

Před operací chirurg zkontroluje vaši zdravotní anamnézu a také zjistí, zda užíváte nebo jste užívala nějaké léky. Chirurg vyšetří vaše prsa: změří jejich velikost a prozkoumá tvar a polohu bradavek a areol.

Doporučí vám také základní mamografické vyšetření a vaše prsa budou vyfotografována, abyste mohla porovnat výsledky po operaci.

Chirurg může operaci odložit, pokud jste těhotná, plánujete otěhotnět nebo kojíte. Existují však určité zásady, které je třeba dodržovat, abyste si zachovala zdravý životní styl.

Musíte dodržovat vhodnou dietu a pravidelně cvičit pod dohledem odborníka. Nejméně tři týdny před operací musíte přestat kouřit.

Musíte přestat užívat aspirin, protizánětlivé léky nebo rostlinné doplňky stravy, aby se minimalizovalo riziko nadměrného krvácení během operace. Měli byste udržovat hydrataci a přestat pít alkohol.

Mastopexe

Operace zvednutí prsou v Dubaji se provádí v celkové anestezii a trvá maximálně hodinu. Provádí se ambulantně a kandidátka může po operaci odejít domů.

Při operaci liftingu prsou se však používají různé techniky, které jsou vysvětleny níže;

  • Crescent Lift – jedná se o odstranění půlměsíce kůže v horní části bradavky a jedná se o minimálně invazivní techniku.
  • Benelliho lifting – Tato technika zahrnuje odstranění kůže nebo tkáně kolem areoly provedením řezu ve tvaru koblihy.
  • Lollipop Lift – Jedná se o řez kolem areoly, který se rozšiřuje vertikálně dolů až k záhybu prsu.
  • Kotníkový lifting – Provede se řez kolem areoly, který se rozšiřuje směrem dolů k záhybu prsu.

Během operace se řezy provádějí v závislosti na použité technice. Chirurg poté provede požadované změny, tj. změnu tvaru a zvednutí podkladové tkáně prsu, změnu polohy areoly a bradavek, odstranění přebytečné kůže nebo zmenšení velikosti zvětšené areoly.

Tyto úpravy se provádějí pomocí chirurgických nástrojů. Řezy se poté uzavřou stehy.

Operaci liftingu prsou lze provést v kombinaci se zvětšením nebo zmenšením prsou. Všimněte si, že mastopexe v Dubaji nezmění velikost prsou; pouze nadzvedne povislá prsa.

Rekonvalescence

Kandidátky podstupující lifting prsou v Dubaji musí několik týdnů odpočívat, aby se plně zotavily. Vzhledem k tomu, že se zákrok provádí ambulantně, budete moci po operaci opustit nemocnici a můžete pociťovat závratě způsobené účinkem anestetik.

Prvních několik dní po operaci se budete cítit velmi unavení a budete muset pravidelně užívat léky předepsané lékařem. Otok a modřiny jsou po operaci poměrně časté, ale do dvou týdnů ustoupí.

Nejméně šest týdnů po operaci můžete pociťovat absolutní necitlivost v postižených oblastech. Vaše jizvy budou vypadat červeně a hrbolatě, ale po několika týdnech se zmírní.

Stehy vám chirurg odstraní týden po operaci. Budete moci pokračovat v obvyklých činnostech, ale úplné zotavení bude nějakou dobu trvat.

Pooperační pokyny

Musíte pravidelně užívat předepsané léky. Dostanete operační podprsenku, kterou musíte používat 24 hodin denně po stanovenou dobu. Bude vám doporučeno, abyste několik týdnů po operaci spala na zádech a vyhýbala se pohlavnímu styku. Měla byste se zcela vyhnout koupání nebo mytí vlasů. V blízkosti řezů Vám budou umístěny hadičky pro odvod tekutiny, které budou po čtyřech dnech od operace odstraněny.

Po dobu čtrnácti dnů se vyhýbejte intenzivním činnostem, jako je námaha a zvedání těžkých předmětů. Pět dní po operaci vám bude odstraněn obvaz. Některé stehy se rozpustí samy, jiné je však nutné odstranit dva týdny po operaci. Lékař vám může doporučit gel na řezné rány, který podpoří hojení. Po celou dobu rekonvalescence po zvednutí prsou se chraňte před sluncem.

Rizika a komplikace

Stejně jako každý jiný chirurgický zákrok i lifting prsou s sebou nese určitá rizika. Je však velmi důležité, abyste je před operací prodiskutovali se svým chirurgem, který provádí lifting prsou. Možné vedlejší účinky operace zvednutí prsou jsou následující;

  • Jizvy – Po zákroku zůstanou trvalé jizvy, které však po dvou letech vyblednou a lze je snadno skrýt podprsenkou.
  • Změněný pocit na kůži – V postižených oblastech se může objevit znecitlivění; to se obvykle vrátí po několika týdnech, ale v některých případech může být trvalé.
  • Kojení – Po operaci se některým ženám obtížně tvoří dostatek mléka pro kojení.
  • Infekce – Rány se mohou z toho či onoho důvodu infikovat, ale k prevenci budou předepsána antibiotika.
  • Alergie – Stává se to zřídka, ale vaše kůže může být alergická na pásku, roztoky nebo jiné příslušné léky. V takovém případě budete potřebovat další léčbu, abyste se vypořádali s alergickými reakcemi.

Ideální kandidát na lifting prsou

Ideální kandidátkou na operaci zvednutí prsou můžete být, pokud;

  • Máte povislá prsa.
  • Vaše prsa ztratila svůj tvar a stala se ploššími.
  • Vaše bradavky spadají pod záhyby prsou, když nejsou podepřené.
  • Vaše prsa nejsou symetrická.
  • Je vám více než 18 let.
  • Vaše hmotnost je stabilní.
  • Nekouříte.
  • Nejste spokojena se svými povislými prsy.
  • Jste v dobrém fyzickém a psychickém stavu.
  • Máte realistická očekávání.

Výsledky liftingu prsou

Celkovou změnu vzhledu svých prsou zaznamenáte okamžitě, i když se jejich tvar bude v průběhu několika následujících měsíců dále měnit a stabilizovat. Tyto výsledky mohou být trvalé, pokud budete pečovat o svou pokožku a váhu.

Výhody operace zvednutí prsou

Výhod operace zvednutí prsou je celá řada;

  • Zlepšuje estetický vzhled vašich prsou a činí je atraktivnějšími a mladšími.
  • Zlepšuje symetrii vašich prsou.
  • Nezmenšuje velikost vašich prsou.
  • Poskytuje dlouhodobé výsledky.
  • Zvyšuje sebevědomí.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️