Vaginoplastika v Turecku

cena vaginoplastika Turecko levné 1
Napsal Manuella

Vaginoplastika v Turecku je zákrok pro omlazení a zpevnění pochvy. Poptávka po vaginoplastice v oblasti estetické chirurgie denně roste.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o vaginoplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí vaginoplastika v Turecku?

Průměrná cena vaginoplastiky v Turecku v Istanbulu je 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 do 2 600 eur.

ZákrokCena Turecko
Vaginoplastika2300 €

Co je to vaginoplastika?

Vaginoplastika v Turecku je zákrok, jehož cílem je omlazení a zpevnění pochvy. Poptávka po vaginoplastice v oblasti estetické chirurgie denně roste.

Pochva je funkčně primárním reprodukčním orgánem. Protože je však vagina pro ženy základním symbolem sexuality, očekává se, že její vzhled bude ve všech fázích života stejný jako v době dívčina mládí.

Vzhled vaginy se liší podle zeměpisné oblasti a genetických faktorů, ale má ideální vzhled, který mnoho lidí přijalo. Ideální vzhled pochvy je uzavřená struktura, kde jsou vnitřní pysky zakryty vnějšími pysky.

  • Těhotenství,
  • Porod,
  • Hormonální změny,
  • Slabá vaginální tkáň,
  • Genetické faktory nebo změny související s věkem

Deformace vnějších poševních pysků narušují estetiku pochvy a způsobují, že vnitřní pysky vypadají zvenčí.

Vnitřní stydké pysky se mohou časem zvětšit a změnit barvu. Zvětšené vnitřní stydké pysky zvlhnou, což ovlivňuje hygienu žen a může vést i ke špatnému estetickému vzhledu. Zejména po přirozeném porodu a pohlavním styku se může zvětšit struktura pochvy a poševní svaly. Toto zvětšení může mít časem negativní dopad na potěšení při pohlavním styku.

Operace vaginoplastiky v Turecku

Operace vaginoplastiky v Turecku se obvykle provádí v celkové anestezii. Pokud si to pacientka přeje, lze ji provést také v lokální anestezii.

Při operaci vaginoplastiky se společně posoudí pochva, vnitřní stydké pysky a vnější stydké pysky, určí se problematická oblast a ta se následně operuje. Často je nutné zasáhnout do všech tří oblastí.

Z hlediska úspěchu a plánování je praktičtější provést operaci zevnitř ven.

  • Vaginální sliznice je odstraněna při zúžení pochvy. Spodní svaly jsou opraveny, přebytečná sliznice je odstraněna a je vytvořen ideální tvar a napětí pochvy.
  • Poté se odstraní přebytek na vnitřních pyskách. Nejdůležitějším bodem zde je, že odstranění tkáně v oblasti klitorisu je velmi pečlivě propočítáno. Pokud se odstraní příliš mnoho tkáně, klitoris se zcela otevře a klitoris se může dokonce dotýkat spodního prádla, což může být pacientce nepříjemné. Příliš malé odstranění může způsobit problémy se vzrušením, protože tkáň uzavře klitoris.
  • Nakonec se odstraní vnější stydké pysky. Cílem je dodat vnějším stydkým pyskům plnější tvar. Zakrytím vnitřních stydkých pysků i poševního vchodu se dosáhne estetických i hygienických podmínek. Vnější stydké pysky se obecně deformují v důsledku ztráty objemu. K nápravě této ztráty objemu se tvar získává buď pomocí vlastního tuku pacientky, nebo výplní na bázi kyseliny hyaluronové.

Pooperační sledování

Pacientka zůstává v noci po operaci v nemocnici a následující den je po všech pooperačních kontrolách propuštěna. Vaginoplastika není tak bolestivá operace, jak si mnozí lidé myslí.

Pokud během operace došlo k zúžení pochvy, je třeba se po dobu 3 týdnů vyvarovat pohlavního styku. Pokud během operace nedošlo ke zúžení pochvy, je třeba se po dobu čtrnácti dnů vyhnout pohlavnímu styku.

Dva dny po operaci se pacientka může osprchovat. Ke snížení otoků se doporučují krátké procházky.

V závislosti na použitých metodách a rozsahu operace se pacientka může vrátit do práce 3 až 5 dní po operaci.

Obecně se při operacích kosmetické chirurgie v Turecku používají vstřebatelné stehy, takže není nutné je odstraňovat.

Labiaplastiky

Pochva má pružnou a roztažitelnou strukturu a z různých důvodů může dojít k problémům s ochabnutím, uvolněním a změnou barvy poševních pysků a vnitřní oblasti.

Pokud jsou vnitřní pysky u vchodu do pochvy a vnější pysky těsně vně pochvy povislé, asymetrické nebo větší než obvykle, operace prováděná za účelem nápravy deformací poševních pysků se nazývá labioplastika.

Proč dochází k deformaci poševních pysků?

U některých žen mohou rychlé hormonální změny v období dospívání vést k deformacím poševních stydkých pysků.

Chronické vaginální infekce mohou vést ke změně barvy a strukturální poruše poševních pysků.

Asymetrie poševních pysků je obvykle patrná již od narození, ale po pubertě může být tato asymetrie výraznější a může také začít jedince znepokojovat.

Operace labioplastiky

Operace labioplastiky trvá v průměru asi půl hodiny.

Operace se obvykle provádí v lokální anestezii. Na přání pacienta lze použít i celkovou anestezii.

Po operaci labioplastiky

  • Pacientky se mohou ihned po operaci vrátit do běžného života.
  • Po operaci labioplastiky je třeba se vyhnout pohlavnímu styku v průměru po dobu 3 týdnů.
  • První dva dny po operaci se doporučuje nesprchovat se.
  • Lékař vám podrobně vysvětlí způsoby osobní hygieny a očisty.
  • Obecně platí, že při operaci labioplastiky se používají vstřebané švy, takže není nutné je odstraňovat.
  • Po procesu hojení nezůstane po operaci žádná jizva, a pokud to pacient neřekne, nikdo nepochopí, že byl operován.

Operace vaginoplastiky v Turecku provádějí ti nejzkušenější lékaři. Plastická chirurgie v Turecku má mnoho výhod. Levné ceny, mezinárodně uznávaní lékaři, velké nemocnice a turistické atrakce jsou jen několika příklady. Pokud máte zájem podstoupit plastickou operaci v Turecku, kontaktujte nás.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️