Snížení frontové linie v Tunisku

cena snížení frontové linie tunis 1
Napsal Maria

V Tunisku někteří chirurgové provádějí redukci čela, aby vytvořili proporcionálnější linii vlasů a čela. Zjistěte více informací o redukci vlasové linie.

NejlepsiKlinika.com vás informuje oredukci vlasové linie v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena snížení vlasové linie v Tunisku

Průměrná cena snížení vlasové linie v Tunisku v Tunisu je 1 400 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 200 do 1 600 eur.

ProceduryCena Tunisko
Snížení vlasové linie1400 €

Co je to snížení vlasové linie?

Snížení vlasové linie je chirurgický zákrok trvající přibližně dvě hodiny, při kterém se vlasová linie na čele sníží a zmenší. Tento zákrok nejčastěji požadují ženy, které nejsou spokojeny s délkou svého čela a kterým by esteticky prospělo snížení vlasové linie.

Ženy, které žádají o snížení vlasové linie, mají téměř vždy stejný problém: mají komplex z velikosti svého čela. Obecně je tento typ problému po většinu jejich života trvalým zdrojem osobní frustrace a rozpaků. Jedná se o velmi osobní problém, který může vyvolávat rozpaky a ovlivňovat sebevědomí.

V mnoha případech se ženy s vysokým čelem mohou snažit zakrýt své čelo různými účesy, šátky nebo klobouky. Naštěstí je snížení čela účinným chirurgickým zákrokem, který má pomoci ženám, které si přejí snížit polohu vlasové linie a dosáhnout tak vyváženějších proporcí obličeje.

Viz také: Snížení linie vlasů v Turecku

Jaké jsou výhody snížení vlasové linie?

Náš zákrok snižování vlasové linie nabízí mnoho výhod ženám, které si přejí změnit polohu vlasové linie níže na čele. Pro většinu pacientek je snížení vlasové linie :

  • Může snížit velikost čela o ¾ palce nebo více.
  • Obvykle trvá přibližně 2 hodiny
  • Zlepšuje proporce obličeje
  • Řez je dobře skrytý
  • Doba rekonvalescence je krátká a výsledky jsou rychlé.
  • Může zlepšit sebevědomí a sebedůvěru.

Pro dosažení nejlepšího kosmetického výsledku může Dr. Houssock doporučit přirozeně vypadající transplantaci vlasů, aby se posunula linie vlasů nebo aby se zamaskovaly viditelné zbytky jizvy.

Kdo je kandidátem na snížení vlasové linie?

Většina žen s vysokou linií vlasů a dobrou elasticitou pokožky může být potenciálními kandidátkami na zákrok snížení vlasové linie. Vzhledem k tomu, že k provedení tohoto zákroku je nutná celková anestezie, musí být pacientky v dobrém celkovém zdravotním stavu, aby se předešlo komplikacím.

Lidem, kteří mají potíže s abnormálním jizvením a hojením ran, lze doporučit, aby zvážili jiné možnosti. Jediný způsob, jak zjistit, zda jste kandidátem na operaci snížení čela, je domluvit si individuální konzultaci s Dr. Houssockem.

Na schůzce s vámi chirurg provede kompletní lékařské zhodnocení, vyšetří vaši vlasovou linii, prodiskutuje vaše obavy a určí, zda je pro vás redukce vlasové linie tou nejlepší volbou.

Je možné snížení čela bez chirurgického zákroku?

Bohužel neexistují žádné nechirurgické možnosti redukce čela. Pacienti mají na výběr pouze transplantaci vlasů, chirurgické zmenšení vlasové linie nebo kombinaci zmenšení vlasové linie a transplantace vlasů.

Transplantace vlasů je nejméně chirurgicky zatěžující možností, nicméně pro pacienty, kteří chtějí, aby se linie vlasů posunula o ¾ palce nebo více, je obecně vhodnější chirurgické snížení linie vlasů.

Co mohu očekávat při operaci snížení vlasové linie?

Operace snížení vlasové linie je pro dobře vybrané pacienty vynikajícím způsobem, jak dosáhnout nižší vlasové linie již za dvě hodiny. Operace je prováděna pod sedativy v našem certifikovaném chirurgickém centru naším specialistou anesteziologem.

Vlasová pokožka je přenesena vpřed řezem v oblasti vlasové linie a je odstraněna přebytečná kůže na čele. Vlasová linie je poté umístěna níže na čele, obvykle o ¾ palce níže, případně více, v závislosti na vašich potřebách. Řez pro zákrok lze obvykle skrýt podél vlasové linie, aby působil přirozeně.

Po zákroku se mnoho našich pacientů těší z nového vzhledu vlasové linie a vyjadřuje obnovené sebevědomí.

Jak probíhá rekonvalescence po snížení vlasové linie?

V prvních dnech rekonvalescence po operaci je běžný mírný otok a znecitlivění čela. Před operací vám náš chirurg poskytne kompletní pooperační instrukce, které je třeba pečlivě dodržovat, aby se usnadnilo dobré hojení.

Většina pacientů si může umýt vlasy již druhý den po operaci a mnozí se po několika dnech vracejí do práce. Přibližně po týdnu jsou stehy obvykle odstraněny.

Ačkoli se doba hojení může u jednotlivých pacientů lišit, rekonvalescence obvykle trvá dva až tři týdny. Je důležité vyhnout se zvedání těžkých břemen a jiným namáhavým činnostem, dokud vám chirurg neřekne, že se k nim můžete vrátit. U některých pacientů může následný zákrok transplantace vlasů umožnit v případě potřeby další snížení vlasové linie.

Jakmile se plně zotavíte a řez se zahojí, můžete se těšit ze svého nového vzhledu. Vzhled případné jizvy by se měl časem nadále zlepšovat.

Většině pacientů úprava vlasové linie krásně zvýrazní rysy obličeje a dodá jim nové sebevědomí. Mohou se také těšit z široké škály nových účesů a nemusí se již snažit skrývat své čelo šátky a klobouky.

Budu mít viditelnou jizvu po zmenšení čela?

U většiny pacientů lze řez po zákroku zmenšení čela skrýt v linii vlasů, takže výsledek vypadá přirozeně. Na začátku zákroku a v počátečních fázích hojení může být řez viditelný.

Jakmile se však řez zcela zahojí a jizva vyzraje, je obvykle obtížné zjistit jakékoli zbytkové jizvy. Pokud si pacient přeje větší krytí jizvy, lze pro dodatečné maskování provést přirozeně vypadající vlasové štěpy.

Jak se vypočítává cena této operace?

Operace redukce vlasové linie je vysoce individuální, aby vyhovovala potřebám pacienta, a před stanovením přesné ceny je třeba posoudit řadu faktorů. Odhad ceny je obecně dán následujícími kritérii:

  • Vzdálenost, na kterou bude linie vlasů posunuta
  • složitost zákroku
  • Možné náklady na transplantaci vlasů (během operace a/nebo po ní)
  • Náklady na anestezii
  • Poplatky za kliniku a chirurga
  • Pooperační léky

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️