Cena rhinoplastiky v Dubaji

rhinoplastika cena dubai levné 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o rhinoplastice v Dubaji! Jaká je průměrná cena? Naše rady pro úspěšnou rhinoplastiku v Dubaji.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o rhinoplastice v Dubaji a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nemá za cíl nahradit radu odborného lékaře.

Cena rinoplastiky v Dubaji

Průměrná cena rinoplastiky v Dubaji je 3 900 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 600 do 4 200 eur.

ZákrokCena Dubaj
Operace nosu3900 €

Co je to rinoplastika?

Pokud jste někdy chtěli změnit velikost nebo tvar svého nosu, mohla by vás zajímat rinoplastika v Dubaji. Tento zákrok, běžně známý jako rinoplastika, je bezpečný a účinný způsob zvětšení nosu. Přečtěte si další informace o operacích rinoplastiky.

Čeho lze rhinoplastikou dosáhnout?

Každý zákrok rinoplastiky v Dubaji je jiný. Všichni pacienti, kteří se rozhodnou podstoupit tento zákrok, mají specifické estetické cíle, od zmenšení nosních dírek až po odstranění hrbolků. Většina pacientů s rhinoplastikou si přeje menší nos, rovnější nosní můstek nebo jemnější špičku. Chirurgové používají k úpravě struktury nosu různé techniky. Nakonec pacienti končí s výrazně vylepšeným nosem, a to jak z estetického, tak funkčního hlediska.

Co se děje během konzultace k plastice nosu?

Během konzultace k rhinoplastice proberete se svým budoucím chirurgem své cíle. Chirurg vyšetří vnitřní i vnější stranu vašeho nosu a určí, zda jste vhodným kandidátem na operaci.

Existuje požadavek na minimální věk?

Vzhledem k tomu, že se obličej během puberty mění, většina chirurgů neprovádí plastiku nosu před 15. rokem věku.

Jaké typy rhinoplastik existují?

Existují dva hlavní typy rinoplastiky: uzavřená technika a otevřená technika. Při otevřené rhinoplastice se provede malý řez mezi nosními dírkami. Při uzavřené rinoplastice se řez provádí uvnitř nosních dírek. Obě techniky mají své výhody i nevýhody. Otevřená rinoplastika dává chirurgům větší volnost při úpravě tvaru nosu a často se doporučuje lidem, kteří chtějí korigovat příliš vystouplou špičku. Mohou však na nose zanechat malou jizvu po řezu a také způsobují větší otoky. Na druhou stranu uzavřené rinoplastiky často zaberou méně času a vyžadují méně pooperační péče. V některých případech však uzavřené rinoplastiky nemusí být k dosažení požadovaného výsledku dostačující.

Jak dlouho operace trvá?

Délka rhinoplastiky bude záviset na vašich individuálních potřebách a cílech. Většina primárních rhinoplastik trvá přibližně dvě hodiny nebo méně.

Je zákrok bolestivý?

Většina pacientů nepociťuje při zákroku rinoplastiky výrazné nepohodlí. Bezprostředně po operaci se může objevit mírná nevolnost a někteří pacienti pociťují bolesti hlavy. U většiny lidí se tyto příznaky snadno zvládnou pomocí léků proti bolesti a klidu na lůžku.

Jak je to s rekonvalescencí?

Po rhinoplastice se u většiny pacientů objeví otok a modřiny, a to nejméně na týden. Pacienti obvykle nosí na nose asi týden dlahu. Během tohoto týdne se pacientům doporučuje zůstat doma a vyvarovat se namáhavé činnosti. Dlaha bude odstraněna na kontrolní schůzce s chirurgem, po které se pacienti mohou vrátit ke svému běžnému režimu.

Otok po plastice nosu bude přetrvávat nejméně měsíc po operaci. U některých lidí může trvat až rok, než otok ustoupí.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️