Lipofilling hýždí v Turecku

lipofilling hýždě cena 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o lipofillingu hýždí v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou operaci nosu v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o lipofillingu hýždí v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena lipofillingu hýždí v Turecku

Průměrná cena lipofillingu hýždí v Turecku v Istanbulu je 2 700 €. Minimální cena je 2400 eur a maximální cena je 3000 eur.

ZákrokCena Turecko
Lipofilling obličeje1500 €
Lipofilling hýždí2700 €
Lipofilling prsou2200 €

Co je lipofilling hýždí?

Lipofilling hýždí v Turecku , který se v posledních letech stal neuvěřitelně populárním v Evropě a Americe, je jedním z nejoblíbenějších zákroků prováděných v Istanbulu. Zákrok přitahuje pozornost mnoha mladých lidí.

Hýžďový lipofilling v Turecku spočívá v injekční aplikaci tuku odebraného liposukcí do oblasti hýždí. Tímto způsobem se tuk z různých částí těla, jako je břicho, pas a záda, přenáší do hýždí nebo boků, aby se dosáhlo objemového efektu.

Díky vysokým standardům, inovativním technologiím a zkušeným lékařům zaujímá Turecko v oblasti estetické chirurgie velmi významné místo. Z tohoto důvodu se Turecko stalo oblíbenou destinací pro operace brazilského liftingu zadku.

Denně do naší země přijíždějí desítky lidí, aby si nechali provést brazilský butt lifting v Istanbulu. Díky zkušeným lékařům dosahují zahraniční pacienti úžasných výsledků a domů se vracejí stoprocentně spokojení.

Proč byste měli podstoupit lipofilling hýždí v Turecku

Turecko je jednou z nejbezpečnějších a nejspolehlivějších destinací pro operace brazilského liftingu zadku, protože nabízí vítěznou kombinaci vysoce kvalitních služeb a příznivých cen lidem z cizích zemí, kteří chtějí tento zákrok podstoupit v zahraničí. Zahraniční pacienti, kteří by za stejnou operaci ve své zemi museli zaplatit až pětkrát více, rádi využijí nízkých cen brazilského liftingu zadku v Istanbulu.

Zahraničním pacientům, kteří se rozhodli pro brazilský butt lifting v Turecku, nabízíme speciální balíčky služeb. Tyto balíčky zahrnují letenku, ubytování ve čtyřhvězdičkovém nebo pětihvězdičkovém hotelu, transfery z letiště a okolí ve VIP vozech, anglicky mluvícího hostitele atd. Balíčky brazilského liftingu zadku zahrnují kvalitní a cenově dostupné služby, které uspokojí zahraniční pacienty. Vysoce kvalifikovaní lékaři za přijatelné ceny.

Viz také: Zvětšení hýždí v Turecku

Po Istanbulu je druhou nejoblíbenější destinací pro levný brazilský butt lifting v Turecku Izmir. Nabízí nejen odborné lékaře specializující se na kosmetické operace, ale také komfortní ubytování pro zahraniční pacienty.

Lipofilling hýždí v Turecku

Lifting hýždí je specializovaný zákrok, který zvětšuje velikost a tvar hýždí. Transfer tuku se v mnoha zemích zařadil mezi nejoblíbenější operace.

Brazilian Butt Lift Turecko je tedy jmenován přední značkou i mezi plastickými operacemi. A pro Turky se stal velmi častým zákrokem. Lékaři získávají zkušenosti díky velkému množství práce a levné ceny operací BBL staví Turecko do čela konkurence.

Náklady na BBL Turecku je velmi cenově dostupné ve srovnání s jinými zeměmi, což rozhodně láká lidi, aby se připojili k cestě Bum Lift Turecku. Navíc se 99 % zahraničních pacientů vrací domů s uspokojivými výsledky. To zvyšuje počet pacientů, kteří do Turecka přijíždějí, den za dnem.

Jak dlouho mohu po bbl sedět?

Jeden měsíc po operaci BBL byste měli používat polštář. Vaše hýždě by měly být roztažené od sebe, aby se odstranil jakýkoli tlak.

Kdy mohu po bbl nosit džíny?

Džíny můžete nosit o měsíc později. Po operaci BBL turečtí lékaři doporučují nenosit extra tenké džíny po dobu dvou měsíců.

Jak se provádí brazilský lifting hýždí?

Existují dva způsoby provedení lipoflightu hýždí. Zaprvé, nejoblíbenější metodou tohoto zákroku je vstřikování tuku. Druhou metodou je implantace hýždí. Díky těmto dvěma zákrokům budete mít v Turecku větší hýždě.

Kdy mohu přestat používat polštář BBL?

Polštář BBL můžete přestat používat jeden měsíc po zákroku Brazilian Butt Lift.

Proč si lidé pro brazilský lifting zadku vybírají Turecko?

Lékaři a nemocniční personál v Turecku jsou vysoce kvalifikovaní. Pracují s mnoha pacienty z různých zemí. To je důvod, proč mnoho pacientů dává přednost Turecku pro operaci zvednutí hýždí. Kromě zkušeností personálu nabízejí kliniky velmi přijatelné ceny pro zahraniční pacienty.

Jaké jsou vedlejší účinky přenosu tuku?

Po operaci přenosu tuku se nevyskytují žádné vedlejší účinky. Pokud se jako komplikace vyskytne infekce, lékaři doporučí potřebná antibiotika.

Kolik tělesného tuku potřebujete k přenosu tuku?

To závisí na tom, kolik tuku potřebujeme, a také na oblasti, ve které se přenos tuku provádí, a na tom, kolik tuku tato oblast potřebuje.

Jak dlouho trvá přenos tuku?

Až 50 % přeneseného tuku se může nakonec vstřebat do těla. Zbytek zůstane trvalý.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️