Lipofilling prsou v Turecku

lipofilling prsa cena 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o lipofillingu prsou v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšný lipofilling prsou v Turecku…

NejlepsiKlinika.com vás informuje o lipofillingu prsou v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena lipofillingu prsou v Turecku

Průměrná cena lipofillingu prsou v Turecku v Istanbulu je 2 200 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 400 eur.

ZákrokCena Turecko
Lipofilling obličeje1500 €
Lipofilling hýždí2700 €
Lipofilling prsou2200 €

Co je lipofilling prsou?

Lipofilling prsou v Turecku využívá tuk odebraný z oblasti těla, kde je ho nadbytek. Tuk se přenese do oblasti, která vyžaduje obnovu nebo zvětšení.

Tato operace je určena ke zlepšení objemu a úpravě velikosti prsou a ve většině případů nabízí dlouhodobé výsledky. Transfer tuku, známý také jako transplantace tuku, umožňuje plastickým chirurgům použít tukové buňky z oblasti vašeho těla ke zvětšení prsou bez nutnosti použití prsních implantátů.

Lipfilling prsou v Turecku je přirozeným řešením pro obnovení objemu a tvaru vašich prsou, které mohly být ztraceny v důsledku stárnutí, hubnutí, těhotenství nebo kojení. Tento proces je popisován jako zvětšení prsou přenosem tuku nebo lipomodeling.

Tuk je odebrán z oblasti těla, kde je ho nadbytek, a přenesen do oblasti, kterou je třeba obnovit nebo zvětšit, což vede ke zlepšení objemu a změně proporcí a ve většině případů k dlouhodobým výsledkům.

Pro koho je lipofilling prsou určen?

Zvětšení prsou pomocí přenosu tuku není vhodné pro každého, protože abyste se na něj mohli ucházet, musíte mít velikost alespoň 38-40. (I když však nejste vhodná, existují alternativy. Kontaktujte nás a dozvíte se více). Bohužel nemůžeme brát v úvahu pacienty, jejichž tělo nemá dostatečné zásoby tuku.

Jedná se o úžasný zákrok, pokud splňujete podmínky a hledáte jemné, méně invazivní změny než u jiných chirurgických zákroků. Zákrok je alternativou k implantátům a lze jej použít k vyrovnání asymetrických prsou (nerovných prsou) nebo k obnovení objemu velikosti košíčků.

Vhodné jsou pacientky, které potřebují malé zvětšení velikosti a které mají dostatek tuku k přenosu z jiných oblastí, jako jsou nohy nebo břicho. Přenos tuku do prsní tkáně umožňuje využít méně invazivní zákrok než některé jiné přístupy kosmetické chirurgie.

Pokud uvažujete o operaci, může vám použití tukových buněk z jiných částí těla k doplnění přirozeného tuku v prsou pod dohledem některého z našich zkušených plastických chirurgů pomoci dosáhnout vzhledu, který si přejete.

Je přenos tuku bolestivý?

Většina pacientů během transplantace tuku nepociťuje velkou bolest, i když někteří lidé po zákroku užívají léky proti bolesti.

Odběr nebo odsátí tuku ze stehen nebo břicha vyžaduje celkovou anestezii. Pokud se obáváte bolesti, poraďte se se svým chirurgem, který s vámi probere způsoby, jak bolest zvládnout a zajistit, aby byl zákrok co nejpohodlnější.

Pokud podstoupíte přenos tuku do prsou, jedná se o jednodušší, méně invazivní a obecně méně bolestivý zákrok než kosmetická operace zvětšení prsou pomocí implantátů.

Zákrok na přirozených prsou

Existuje mnoho důvodů, proč se ženy rozhodnou pro přenos tuku, známý také jako tuková injekce, namísto implantátů; hlavním z nich je, že kromě plnějších prsou získáte také lépe tvarované tělo.

Navíc je tuk váš, takže máte jistotu, že v něm není žádné cizí těleso. Zvětšení prsou přenosem tuku je alternativou k implantátům a lze jej použít ke zvětšení plnosti prsou o jednu velikost košíčku, k vyrovnání asymetrických prsou (nerovných prsou) nebo k obnovení kontur v případech nepravidelnosti. Jedná se o méně invazivní formu operace zvětšení prsou.

Jak dlouho lipofilling trvá?

Po transplantaci tuku se může malé množství tuku vstřebat do vašeho těla. Obecně je však transplantace tuku trvalá. Výsledky závisí na mnoha faktorech, například na technice a zkušenostech chirurga, na tom, kde a jak byl tuk odebrán a jak a kam přesně byl vstříknut.

Pro dosažení nejlepších výsledků je důležité udržovat si stejnou hmotnost jako v době operace. S přibývajícím věkem se prsní tkáň a tuk mohou měnit v důsledku přirozeného procesu stárnutí.

Jak se lipofilling provádí?

Operace spočívá v odsátí tuku z jedné části těla, kde je ho nadbytek, a jeho vstříknutí do jiné, kterou je třeba zvětšit. Tím se zlepší objem a změní proporce, což nabízí dlouhodobé výsledky. Naši plastičtí chirurgové “přeplní” vaše prsa.

Nebuďte proto překvapeni, pokud budou vypadat o něco plnější, než se očekávalo. Toto přeplnění kompenzuje skutečnost, že přibližně 40 % vstříknutého tuku se přirozeně vstřebá do vašeho těla. Zákrok přenosu tuku lze provést v lokální anestezii.

Možné oblasti liposukce pro přenos tuku

Váš chirurg s vámi určí oblast, ze které si přejete odebrat tuk, a probere s vámi výsledek, kterého můžete dosáhnout z hlediska zvětšení prsou.

Jaká je doba rekonvalescence po přenosu tuku?

V okolí místa liposukce se objeví modřiny, které však do 7 až 10 dnů zmizí. Přesná doba rekonvalescence po zvětšení prsou přenosem tuku bude záviset na vašem zákroku a bude se přirozeně lišit, ale jako obecné vodítko můžete použít následující údaje.

  • Odstranění obvazů: 7-14 dní
  • Návrat do práce: 2-14 dní
  • Plavání: 4-6 týdnů
  • Cvičení a sex: 4-12 týdnů
  • Úplná rekonvalescence: 2-12 týdnů

Je možné, že budete muset jeden až dva týdny po operaci nosit kompresní oděv.

Používá se i na jiné části těla?

Zvětšení tuku lze použít také jako alternativu k výplním nebo obličejovým implantátům a k obnovení objemu v oblasti hýždí. Obecně se tomu říká lipomodelace. Přenos tuku lze také použít v kombinaci s jinými zákroky k zachování přirozeného vzhledu při větším zvětšení prsou. Například jedna z našich pacientek zkombinovala prsní implantáty s přenosem tuku, aby dosáhla následujících výsledků:

Lipofilling prsou před a po

Jak dlouho trvá operace přenosu tuku?

Operace přenosu tuku obecně trvají déle než operace prsních implantátů. Obecně může operace trvat 3 až 4 hodiny. Každý pacient a každý zákrok je jedinečný a jiný. Váš kosmetický chirurg MyBreast vám bude schopen poradit s vaším individuálním případem.

Co je lepší: přenos tuku nebo prsní implantáty?

Prsní implantáty nevydrží věčně a může být nutné je v následujících letech odstranit nebo upravit. Transfer tuku pro vás může být vhodným řešením, pokud chcete přirozenější zvětšení prsou a pokud máte dostatek tuku, který lze odebrat z boků nebo břicha. Váš chirurg vám poradí, který postup je pro vás nejvhodnější.

Kdy mohu po transplantaci tuku nosit podprsenku?

Váš turecký chirurg vám poradí, jak nejlépe pečovat o prsa a jakou vhodnou podprsenku po operaci nosit. Měla byste počítat s určitými modřinami a otoky, které by měly po několika týdnech zmizet. Během tohoto období se obvykle doporučuje nosit kompresní podprsenku, která prsa podpoří a umožní přirozený proces hojení v těle.

Jaké jsou alternativy?

Zvětšení prsou přenosem tuku není vhodné pro pacientky s nízkou tělesnou hmotností. Pro přirozeně vypadající zvětšení prsou se nyní častěji používají prsní implantáty umístěné pod svaly (dvojitá rovina), které zakrývají horní okraj implantátu, a dokonce se stále více prosazuje trend “anatomických” implantátů ve tvaru slzy.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️