Lipofilling obličeje v Turecku

lipofilling face 1
Napsal Laurence

Vše, co potřebujete vědět o lipofillingu v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšný lipofilling obličeje v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o lipofillingu obličeje v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí lipofilling obličeje v Turecku?

Průměrná cena lipofillingu obličeje v Turecku v Istanbulu je 1 500 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 200 do 1 800 eur.

ZákrokCena Turecko
Lipofilling obličeje1500 €
Lipofilling hýždí2700 €
Lipofilling prsou2200 €

Co je lipofilling obličeje?

Lipofilling – známý také jako volný přenos tuku nebo transplantace tuku – je zákrok, který zahrnuje vyplnění oblastí vlastním tukem namísto použití chemických výplní nebo implantátů. Jedná se o velmi účinný zákrok, protože není příliš invazivní a poskytuje přirozené výsledky. Přibližně 60 % tuku zůstává po celý život.

Jak se vypočítává cena lipofillingu obličeje?

Důležitým faktorem ceny je složitost transferu obličejového tuku. V závislosti na vašich cílech vám může chirurg doporučit několik oblastí pro injekci.

Vždy zkoumám a hodnotím, jak má celý obličej vypadat harmonicky – obočí a oční víčka, tváře nebo střed obličeje, spodní část obličeje a brada a krk. Cena lipofillingu obličeje proto bude záviset na tom, co přesně každý člověk potřebuje a jak dlouho bude operace trvat.

Dr. Erder Diyunaz v Turecku

Kromě toho je lipofilling obličeje vícefázový zákrok zahrnující odběr tuku z dárcovské oblasti a jeho zpracování předtím, než může být aplikován.

“Úspěch transferu tuku závisí na technice odběru, čištění tukových/kmenových buněk a technice reinjekce. Tuk, který je jednoduše odebrán a znovu aplikován bez purifikační úpravy, obvykle nevydrží. Metoda purifikace a čas navíc potřebný k provedení purifikace zvyšují určité náklady na zákrok.”

Dr. Erder Diyunaz v Turecku

Náklady na transfer tuku do obličeje mohou ovlivnit i další faktory:

  • lokalita operace (doporučujeme Turecko)
  • Váš chirurg může stát méně než nemocnice, ale lipofilling obličeje musí být proveden na operačním sále. Proto je dražší než injekční výplně, které lze aplikovat v ordinaci.

Typ anestezie

Transfer tuku na obličej se provádí v lokální anestezii a případně se sedativy, která vás uvolní. Pokud se rozhodnete pro sedativa, bude to za příplatek.

Objem tuku

Náklady se zvyšují s objemem přeneseného tuku a počtem oblastí, do kterých je tuk vstřikován. Kompletní omlazení obličeje bude stát více než injekce do jedné nebo dvou konkrétních oblastí.

Viz také: Bichektomie v Turecku

Počet zákroků

V nejlepším případě přežije jen asi 50 % přeneseného tuku – výsledky tak mohou být nepředvídatelné. Možná budete chtít podstoupit další zákrok, abyste dosáhli požadovaného výsledku.

Přesto je transfer tuku do obličeje dlouhodobý, protože přeživší tukové buňky žijí ve vašem těle dál, v oblasti, kam byly vstříknuty. Přenos tuku do obličeje může být z dlouhodobého hlediska stále ekonomičtější než série dočasných výplní.

Umístění ordinace

Lékařské praxe působící v oblastech, kde jsou vyšší životní náklady, si obvykle účtují více. Proto doporučujeme Turecko, které nabízí neuvěřitelný poměr ceny a kvality.

Co zahrnuje cena?

Během konzultace s plastickým chirurgem v Turecku se zeptejte, co je zahrnuto v ceně, kterou vám navrhne. Může jít jednoduše o poplatek chirurgovi nebo o další náklady, jako např

  • Lokální anestetika a případně sedativa
  • Poplatky za zřízení nemocnice nebo operačního centra
  • Laboratorní práce a lékařské testy
  • Odběr a zpracování tuku
  • Případné následné návštěvy
  • Pokud tyto náklady nejsou zahrnuty v odhadu vašeho lékaře, musíte je přesto zahrnout do svého celkového rozpočtu.

Hradí lipofilling zdravotní pojišťovna?

Lipofilling obličeje je považován za volitelný kosmetický zákrok, a proto není hrazen pojišťovnami. Je však možné, že budete moci svůj zákrok financovat. Klinika vám může nabídnout možnosti financování. Existují také společnosti, které nabízejí lékařské půjčky a úvěry na lékařské účely.

Máte zájem o lipofilling obličeje? Zprostředkujeme vám kontakt na nejlepší chirurgy v Turecku a Tunisku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️