Zvětšení hýždí v Turecku

zvětšení hýždí Turecko 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o zvětšení hýždí v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšné zvětšení hýždí.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace ozvětšení hýždí v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena zvětšení hýždí v Turecku

V Tureckustojí zvětšení hýždí pomocí implantátů 3 600 eur. Cenazvětšení hýždí bez implantátů s použitím lipofillingu je 3 400 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. V ceně je zahrnuta anestezie, operace, léky a lipo-pant. Konečný výsledek je viditelný do 4 měsíců.

Zvětšení hýždí pomocí implantátu3600 €
Zvětšení hýždí s lipofillingem3400 €
Lifting hýždí3700 €
Brazilský lifting hýždí (BBL)2900 €

Co je to zvětšení hýždí?

Hýžďové implantáty jsou specifickou formouzvětšení hýždí. Při operaci se vkládají umělé protézy, které zlepšují vzhled a tvar hýždí v Turecku v Istanbulu.

Hýžďové implantáty neboli hýžďové protézy jsou oblíbené u žen a mužů, kteří chtějí plnější a krásnější hýždě.

Amélioration du galbe des fesses
Zlepšení tvaru hýždí

Mnoho pacientů, kteří zhubli, se rozhoduje pro hýžďové implantáty, které jim dodají objem hýždí, ačkoli může být nutné odstranit i přebytečnou kůži v důsledku úbytku hmotnosti. Hýžďové implantáty mohou zlepšit sebevědomí a dodat lepší vzhled.

Fotografie před a po

Různé metody zvětšení hýždí

Zde jsou uvedeny nejčastější metody zvětšení hýždí:

  • Silikonové implantáty: Kosmetický chirurg provede řez v místě, kde se lícní část hýždí stýká se stehnem, nebo uvnitř záhybu hýždí, kde nebudou viditelné jizvy. Chirurg vytvoří kapsu a vloží silikonové implantáty pod nebo nad hýžďové svaly. Místo umístění implantátů závisí na požadovaném výsledku pacienta.
  • Transplantace tuku: Při tomto zákroku se přebytečný tuk odstraní liposukcí z oblastí těla, jako jsou stehna, břicho a boky, a poté se vstříkne do hýždí.
  • Tkáňový lalok: Chirurg může také zvětšit objem hýždí v Turecku tím, že z kůže hýždí vytvoří tkáňový lalok a vloží jej jako implantát.

Témata k diskusi s chirurgem

Prozkoumejte různé možnosti, které máte k dispozici v závislosti na požadovaném konečném výsledku. Proberte s konzultantem, jaký tvar a velikost hýždí preferujete a jak se změní váš vzhled.

Photo de fesses avec un galbe parfait
Fotografie hýždí s dokonalým tvarem

Délka operace/operace: Operace hýžďových implantátů bude pravděpodobně trvat dvě až tři hodiny. Délka operace závisí na tom, kam jsou protézy umístěny, na těle pacienta a na operační technice.

Povolené dny: Žádné. Po operaci hýžďových implantátů v Turecku pravděpodobně nebudete muset zůstat přes noc.

Anestezie : Hýžďové implantáty se obvykle provádějí v celkové anestezii. Některé operace hýžďových implantátů se provádějí v lokální anestezii se sedativy.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brazilský lifting zadečku

Máte HIV? Pro zvětšení hýždí je pro vás vyhrazena speciální klinika v naprostém bezpečí pro vás i personál.

Rekonvalescence:

  • Otok hýždí a celkové nepříjemné pocity by měly zmizet do dvou dnů.
  • Týden po hýžďových implantátech budete moci normálně chodit a sedět.
  • Otok se bude nadále zmenšovat po dobu 1 až 2 týdnů.
  • Lékaři doporučují, abyste si na zotavení vzali dvoutýdenní dovolenou, ale již několik dní po operaci hýžďových implantátů budete moci pokračovat ve svých aktivitách pod sedativy.
  • Po měsíci až šesti týdnech budete moci pokračovat ve svých aktivitách a cvičení.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky: Po kosmetické operaci v Turecku se jen zřídka vyskytují závažné komplikace, ale určitá rizika přetrvávají:

  • Hýžďové implantáty mohou po operaci změnit polohu a získat asymetrický tvar;
  • Hýžďové implantáty mohou ve vzácných případech prasknout nebo se zlomit;
  • Řez v hýžďovém záhybu s sebou nese vysoké riziko infekce;
  • Nadměrné krvácení;
  • Negativní reakce na anestezii.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

A co víc, zvětšení hýždí je v islámu povoleno. Jedná se o halal, nikoli haram, operaci, protože nabízí zdravotní prospěch a zlepšuje kvalitu života člověka.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brazilský lifting hýždí

Jste osoba se sníženou pohyblivostí (OZP)? Můžete využít speciální asistenci od příletu na letiště do hotelu i na klinice.

Pooperační péče:

  • Po operaci užívejte předepsaná antibiotika a protizánětlivé léky.
  • S bolestí je třeba počítat po dobu 48 hodin po implantaci hýždí. Užívejte léky proti bolesti, abyste snížili nepříjemné pocity.
  • Několik dní noste podpůrný kompresivní obvaz, aby se hýžďové implantáty mohly řádně zahojit.
  • Po operaci hýžďových implantátů dostatečně odpočívejte a pijte hodně vody. Dbejte na zdravou stravu, abyste urychlili proces hojení.

Pokud máte potíže s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu. Vyberte si specialistu na zdravotní turistiku v Turecku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak funguje lipofilling hýždí v Turecku?

V průměru se během prvních tří měsíců po operaci resorbuje 30 až 50 % implantovaného tuku. Na druhou stranu tuk, který přežije, zůstává na svém místě po celý život, nicméně může podléhat změnám, zejména v případě úbytku nebo přírůstku hmotnosti.

V případě hýžďových implantátů nebo přenosu tuku se první výsledky začnou skutečně projevovat asi 3 měsíce po odeznění otoku. Hýždě jsou pevnější a kulatější. Jizva dosáhne svého konečného vzhledu 1 rok po operaci.

Obecně lze říci, že lipofilling je poněkud bolestivý, i když bolest po operaci je často mírná. Léky proti bolesti jsou pacientům systematicky předepisovány během hospitalizace a v případě potřeby je lze předepsat i doma.

Gluteoplastika v Istanbulu často vyžaduje minimálně týdenní pobyt. Po operaci zůstává pacient jednu noc v nemocnici na pozorování a poté 6 nocí v hotelu. Týden je potřeba na sledování operace a kontrolu toho, jak postupuje jizva.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️