Lifting prsou v Turecku

cena výtah prsou Turecko levné 1
Napsal Manuella

Turecká mastopexe se doporučuje všem pacientkám, které trápí pocit ztráty tvaru a objemu prsou.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu prsou v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí lifting prsou v Turecku?

Průměrné náklady na lifting prsou v Turecku, v Istanbulu, činí 2 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 400 eur.

ZákrokCena Turecko
Zvednutí prsou2200 €

Co je to lifting prsou?

Mastopexe v Turecku se doporučuje všem pacientkám, které trápí pocit ztráty tvaru a objemu prsou. Povislá prsa neboli ptóza jsou součástí přirozeného procesu stárnutí, ale míru povislosti ovlivňuje několik faktorů.

Existuje několik typů ptózy v závislosti na jejich závažnosti podle Regnaultovy klasifikace, kterou v roce 1976 publikovala Paula Regnault:

  • Stupeň I – mírná ptóza
  • Stupeň II – středně těžká ptóza
  • Stupeň III – pokročilá ptóza
  • Stupeň IV – těžká ptóza

Nedoporučuje se pro lifting prsou

Lifting prsou v Istanbulu nebo operace mastopexe se nedoporučují pacientkám se základními zdravotními problémy, jako jsou srdeční problémy a plicní onemocnění.

Pacientky musí být v dobrém fyzickém stavu a udržovat si stabilní hmotnost. Pacientky trpící obezitou a cukrovkou nejsou vhodnými kandidátkami na operaci zvednutí prsou.

Pacientka musí strávit jednu noc v nemocnici

Doba trvání operace

2 až 3 hodiny

Přehled zákroku

Lifting prsou, známý také jako mastopexe, prováděný v Turecku, je typ mamoplastiky, při níž jsou povislá prsa pacientky zvednuta a zpevněna na estetičtější úroveň. Může změnit polohu, tvar a velikost prsou pacientky.

Mastopexí se také odstraní přebytečná kožní tkáň, přebytečná tuková tkáň a napjaté vazy z hrudníku pacientky a tímto zákrokem se také upraví vnitřní tkáň prsou.

Existují dva hlavní typy liftingu prsou. Typy liftingu prsou závisí na tom, zda si pacientka přeje zmenšit nebo zvětšit prsa:

Příprava

Silní kuřáci by si měli uvědomit, že kouření může mít škodlivý vliv na schopnost těla hojit se a regenerovat. Pokud je pacientka kuřačka, měla by přestat kouřit alespoň jeden měsíc před tím, než půjde na operaci.

Pacientům může být doporučeno, aby přestali užívat některé léky, například nesteroidní protizánětlivé léky, aspirin a léky obsahující aspirin.

Mohou být také požádány, aby přestaly užívat přírodní látky, jako je česnek, jinan dvoulaločný a ženšen, protože mohou ovlivnit srážlivost krve a anestezii během operace zvednutí prsou.

Technika použitá při operaci zvednutí prsou závisí na řadě faktorů:

  • Tvaru prsou
  • Velikosti prsou
  • Poloze areoly
  • Stupeň ptózy prsou
  • Množství kůže navíc, která má být odstraněna

Jakmile turecký estetický chirurg rozhodne o použité technice a místech řezu, je pacientce podána anestezie nebo sedativa. Jakmile je vytvořen vhodný řez, může lékař zahájit zákrok zvednutí prsou, který zahrnuje odstranění přebytečné kůže a zvednutí prsní tkáně na správné místo.

Prsní tkáň se přetvoří a bradavka se přemístí výše na hrudní stěnu. V této fázi mohou být také zmenšeny větší areoly. Poté je oblast zabalena do obvazů a může oficiálně začít období rekonvalescence po liftingu prsou.

Doba rekonvalescence

Doba rekonvalescence po zvednutí prsou trvá v průměru několik týdnů, během nichž musí pacientka dodržovat určitá opatření, aby byl zajištěn úspěch operace.

Klinika poskytne pacientce speciální zdravotní podprsenku. Zdravotní podprsenku je nutné nosit po celou dobu rekonvalescence po liftingu prsou. Během rekonvalescence je zakázáno spát na břiše, protože to může mít negativní vliv na výsledek operace.

Pod kůži může být dočasně umístěna malá tenká hadička k odtoku přebytečné krve nebo tekutiny. Pacienti se obvykle vracejí do práce a k běžným činnostem, jako je sport, během jednoho až dvou týdnů.

Většina pooperačních nežádoucích účinků se objevuje během prvního týdne po operaci zvednutí prsou.

Komplikace operace zvednutí prsou mohou zahrnovat:

  • Infekce
  • Krvácení
  • Otoky, modřiny a bolest
  • Asymetrické jizvy
  • Snížená citlivost bradavek
  • Alergické reakce

Vedlejší účinky

Pacientky mohou po operaci pociťovat bolest, nepohodlí, otok a ztrátu citlivosti bradavek. Jizvy budou obvykle zpočátku červené, poté fialové a po 12 až 18 měsících vyblednou do bledé barvy. Nežádoucí účinky po operaci zvednutí prsou jsou nejvýznamnější první 4 dny, ale postupně se zmenšují.

Citlivost bradavek se obvykle vrátí k normálu přibližně po 6 týdnech až 6 měsících.

Míra úspěšnosti

Průměrná míra úspěšnosti na základě vyšetření pacientek, které podstoupily operaci mastopexe, je 94,2 %.

Před a po

Výsledky operace mastopexe (zvednutí prsou) jsou viditelné okamžitě, ale konečné výsledky operace zvednutí prsou se projeví pomalu v průběhu několika měsíců. Otok může ustoupit až po několika měsících. Výsledky mastopexe jsou dlouhodobé, ale prsa pacientky se budou v průběhu času nadále měnit. Pacientka by si měla osvojit zdravý a aktivní životní styl, aby si po operaci zachovala obnovený a omlazený vzhled.

Potřebuji operaci mastopexe, pokud plánuji mít děti?
Mastopexe nebrání kojení. Ve vzácných případech může dojít při operaci k poškození nervů nebo mlékovodů, což může vést ke snížení produkce mléka. Těhotenství může ovlivnit načasování operace prsou, protože celý proces těhotenství má různý vliv na vzhled nebo funkci prsou. Pokud plánujete narození dítěte, je lepší operaci zvednutí prsou odložit.

Změní operace mastopexe velikost mých prsou?
Samotná operace zvednutí prsou velikost prsou výrazně nezmění. Pacientky se však mohou rozhodnout pro lifting prsou se
zvětšením prsou nebo pro lifting prsou se zmenšením, aby dosáhly požadovaného výsledku.

Návrat do práce
1 až 2 týdny

Návrat ke sportu
Jeden měsíc

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️