IVF ICSI v Turecku

fiv icsi cena 1
Napsal Manuella

V Turecku existuje novější a účinnější technika: IVF s ICSI, při níž se spermie vstřikují do vajíčka pomocí umělého oplodnění.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o IVF ICSI v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí IVF ICSI v Turecku?

Průměrná cena IVF ICSI v Turecku v Istanbulu je 2 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 400 eur.

PostupCena Turecko
IVF ICSI2200 €

Co je IVF ICSI?

In vitro fertilizace v Turecku je dobře známá léčba neplodnosti. Párům, které se snaží mít děti a z určitých důvodů se jim to nedaří, nabízí léčba IVF v Turecku jedinečnou možnost: početí mimo lidské tělo.

Ačkoli je tento přístup k IVF všeobecně známý, v Istanbulu je k dispozici také novější a účinnější technika: IVF s ICSI. V názvu tohoto postupu ICSI je zkratka pro intracytoplazmatickou injekci spermie, což znamená, že spermie jsou vstříknuty do vajíčka při umělém oplodnění. Tato technika tedy nabízí větší šanci na úspěšné oplodnění a porod.

Mužská neplodnost neboli produkce nekvalitních spermií je zodpovědná za přibližně 40-50 % problémů s plodností na celém světě. Oplodnění in vitro pomocí ICSI se provádí pomocí ejakulovaných spermií vybraných podle přítomnosti malých cytoplazmatických kapének, pokud byla u mužské partnerky diagnostikována závažná mužská neplodnost.

Příprava

IVF s ICSI v Turecku nezahrnuje žádnou složitou přípravu. Pacientce bude podán lék na podporu plodnosti, který vyvolá tvorbu vajíček, a budou provedeny krevní testy. Muži mezitím podstoupí test spermií.

Tento test spočívá v odevzdání vzorku spermatu, který laboratoř analyzuje a určí počet, velikost a tvar spermií, aby se zjistilo, zda jsou partnerovy spermie dostatečně kvalitní, aby byly použitelné pro umělé oplodnění. Pokud tomu tak není, lze jako řešení zvážit sperma dárce.

Jak to provést

První fáze IVF s ICSI zahrnuje odběr vajíček a spermií. V případě spermií si muž může vzorek vyrobit sám. Pokud to není možné, může být nutný chirurgický odběr.

Jakmile jsou vajíčka a spermie zajištěny, lékaři provedou umělé oplodnění. Pacientce jsou podávány hormony, jako je progesteron, aby se její děloha připravila na donošení dítěte. V závěrečné fázi, po 2 až 5 dnech, jsou nově počatá embrya implantována do těla ženy.

Souhrnně řečeno, postup je stejný jako u běžného IVF, s tím rozdílem, že pokud vstupní analýza spermií ukáže, že spermie jsou slabé nebo poškozené, lze použít IVF s postupem ICSI. Při tomto postupu technik vstříkne spermie přímo do vajíčka. Všechny ostatní fáze probíhají stejně jako při běžném IVF.

Přečtěte si náš článek o: IVF s výběrem pohlaví dítěte v Turecku

Rekonvalescence

Po IVF s ICSI v Turecku není žádné období zotavování. Pokud se oplodnění in vitro nezdaří, je o několik týdnů později zahájen nový cyklus, stejně jako v případě běžného IVF.

Rizika

S IVF s ICSI v Turecku nejsou spojena žádná rizika ani komplikace. Zákrok ICSI není invazivní, pokud není třeba odebrat spermie z těla mužského partnera.

Nežádoucí účinky

V rámci léčby IVF s ICSI v Turecku se používají také hormonální injekce, které mohou u ženy způsobit mírný otok, ale nejedná se o skutečně nepříjemný zážitek. Kromě toho se při IVF s ICSI nevyskytují žádné vedlejší účinky.

Úspěšnost

Hovoříme-li o úspěšnosti IVF s použitím postupu ICSI, je třeba rozlišovat mezi úspěšností oplodnění a úspěšností porodu. Při IVF s ICSI je úspěšně oplodněno 50-80 % vajíček. Stejně jako u standardního mimotělního oplodnění však úspěšnost otěhotnění a porodu u IVF s ICSI závisí na věku partnerky.

U žen mladších 35 let může být úspěšnost IVF s ICSI až 48 %, zatímco u žen ve věku 42 let a více. Úspěšnost se odhaduje na přibližně 7 %. Kromě toho je u normálního těhotenství riziko vrozených vývojových vad přibližně 1,5 až 3 %. Léčba IVF s ICSI s sebou nese určité riziko vrozených vad, které je však vzácné.

Před a po

IVF s ICSI v Turecku zvyšuje možnost oplodnění vajíčka, a tedy i možnost, že se po léčbě neplodnosti stanete šťastnými rodiči, jak ukazují mnohé úspěšné příběhy IVF s ICSI.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️