Zvětšení hýždí bez implantátů v Turecku

cena zvětšení hýždí bez implantátů 1
Napsal Manuella

Injekční lifting hýždí v Turecku pomocí přenosu tuku nebo dermálních výplní zlepšuje tvar hýždí, které tak vypadají kulaté a zakřivené.

NejlepsiKlinika.com vás informuje ozvětšení hýždí bez implantátů v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Sommaire
 [Voir]

    Cena zvětšení hýždí bez implantátů v Turecku

    Průměrná cena zvětšení hýždí bez implantátů v Turecku je 2000 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 do 2200 eur.

    ZákrokCena Turecko
    Zvětšení hýždí bez implantátů2000 €

    Co je zvětšení hýždí bez implantátů?

    Injekční lifting hýždí je kosmetický zákrok, který pomocí dermálních výplní dodá hýždím objem, zakřivení a tvar.

    Bezpečnost

    • Zákroky s dermálními výplněmi jsou považovány za bezpečné, pokud je provádí licencovaný a zkušený poskytovatel.
    • Mezi vedlejší účinky může patřit mírná bolest v oblasti hýždí.

    Injekční zákrok na zvednutí hýždí může být pohodlnější než zákrok s implantáty, s kratší dobou odstávky na zotavení a menším rizikem závažných komplikací.

    Jakmile najdete kvalifikovaného chirurga v Turecku, kterému můžete důvěřovat, je plánování a příprava na injekční lifting hýždí jednoduchá a přímočará.

    Účinnost

    • Výsledky tohoto zákroku se značně liší a neexistuje žádný klinický výzkum, který by prokázal jeho účinnost.
    • Mnoho pacientů je s výsledky spokojeno, zatímco jiní se vracejí pro další injekce nebo tukové injekce.
    • Výsledky tohoto ošetření nejsou tak viditelné jako výsledky implantace hýždí.

    Co je to hýžďový lifting injekcí?

    Časem je přirozené, že vaše hýždě ztratí část své plnosti a tvaru. Váš zadek může začít být povislý nebo méně tvarovaný v důsledku kolísání hmotnosti a stárnutí.

    Nejedná se o zdravotní problém, kterého byste se měli obávat. Někteří lidé se však začnou stydět za to, že jejich hýždě vypadají “ploše” nebo méně zaobleně než dříve.

    Pokud patříte mezi tyto lidi, možná budete chtít zvážit injekční lifting hýždí.

    Typy injekčního liftingu hýždí v Turecku

    Injekční lifting hýždí v Istanbulu využívá přenosu tuku nebo kožních výplní ke zlepšení tvaru vašich hýždí, díky čemuž vypadají kulatě a zaobleně.

    Existuje několik typů injekčního liftingu hýždí:

    • Sculptra lifting hýždí
    • Brazilský lifting hýždí

    Typ zákroku, který podstoupíte, bude záviset na výsledku, kterého chcete dosáhnout, a na doporučení vašeho plastického chirurga.

    Sculptra butt lift neboli dermální výplň je jediným skutečně nechirurgickým zákrokem na zvednutí zadečku.

    Brazilský lifting a další zákroky, které zahrnují injekce tuku do těla, se považují za chirurgické. Tyto zákroky často vyžadují anestezii a nesou s sebou vážná rizika, na rozdíl od zvedání zadečku pomocí Sculptry.

    Ideální kandidát

    Ideálním kandidátem na injekční lifting zadečku je zdravý kandidát bez anamnézy krvácení nebo jiných zdravotních problémů, které mohou činit kosmetické zákroky rizikovějšími.

    Pokud chcete upravit jiné části těla a máte tuk, který lze vstříknout do hýždí, můžete zvážit brazilský lifting zadečku.

    Pokud je procento vašeho tělesného tuku již nízké, může být lepší volbou dermální lifting zadečku.

    Rekonvalescence po nechirurgickém liftingu hýždí vyžaduje minimální prostoje. Pokud podstoupíte dermální injekce do hýždí, můžete se dokonce vrátit do práce ještě týž den.

    Brazilský lifting zadku může vyžadovat další prostoje, protože se musíte několik dní po zákroku vyhnout přímému sezení na hýždích.

    Jak injekční lifting hýždí probíhá?

    Pokud podstoupíte injekční lifting hýždí pomocí dermální výplně Sculptra, lékař vám hluboko pod povrch kůže zavede polymléčnou kyselinu L. V případě, že se jedná o injekční lifting hýždí, bude vám aplikována injekční výplň.

    Tato kyselina je tzv. biostimulátorem, což znamená, že podporuje tvorbu kolagenu. Pokud je účinná, dodá vašim hýždím časem plnější a kulatější vzhled.

    Viz také: Zvětšení hýždí v Turecku

    Pokud podstoupíte brazilský lifting hýždí nebo jiný typ liftingu pomocí tukových injekcí, výsledky uvidíte okamžitě. Do hýždí se vstříkne tuk odebraný z jiné části těla – obvykle z oblasti boků.

    Po zotavení uvidíte, že vaše hýždě okamžitě získaly plnější tvar.

    Postup při liftingu hýždí

    Při liftingu hýždí pomocí výplní bude vaše schůzka krátká. Proces může být dokončen během 30 minut.

    Procedura brazilského liftingu zadečku trvá déle a začíná liposukcí. Do oblasti, kde bude probíhat liposukce, vám bude aplikován lidokain nebo jiné lokální anestetikum. Lékař provede malé řezy v oblasti břicha, boků nebo milostných ručiček a poté odebere tuk pomocí zařízení zvaného kanyla.

    Váš lékař tuk zpracuje a sterilizuje a poté z něj připraví injekční směs tuku, fyziologického roztoku a plazmy. Tento tuk vám pak vstříkne do hýždí. Toto ošetření může trvat hodinu i déle.

    Rizika nebo vedlejší účinky

    Komplikace spojené s liftingem hýždí jsou vzácné, ale vyskytují se.

    Kožní výplň

    Mezi vedlejší účinky Sculptry obvykle patří bolest a bolestivost v oblasti vpichu. Existuje riziko, že se výplň Sculptra “usadí” tak, že vaše hýždě získají hrudkovitý nebo hrbolatý vzhled.

    Injekce tuku (BBL)

    Vedlejší účinky BBL v Turecku mohou být závažnější. Může dojít k jizvení, bolesti a infekci způsobené odběrem tuku.

    V roce 2018 studie ukázala, že u 1 ze 3 000 případů brazilského liftingu zadku došlo k úmrtí v důsledku tukové embolie a dechových potíží způsobených zákrokem.

    Přečtěte si také: Cena zvětšení hýždí brazilským liftingem: 2 900 eur

    Někteří se domnívají, že riziko je způsobeno nezkušenými nebo nelicencovanými poskytovateli, kteří zákrok provádějí nesprávně.

    Pooperační sledování

    Po liftingu zadečku metodou Sculptra se očekává minimální rekonvalescence. K většině běžných činností se můžete vrátit během jednoho nebo dvou dnů. Po tomto zákroku nemusíte provádět žádné zásadní změny životního stylu.

    Můžete pociťovat určitou bolest nebo nepříjemné pocity v oblasti hýždí, které by však měly do týdne ustoupit. Můžete být také požádáni, abyste po dobu čtrnácti dnů spali na břiše nebo na boku, než se výsledky liftingu hýždí plně projeví.

    Pokud podstupujete brazilský lifting zadečku, měli byste se také po dobu 6 až 8 týdnů po zákroku vyhnout přímému sezení na hýždích. V místech, kde vám byl odebrán tuk, budete také muset nosit kompresní oděv.

    Výsledky

    Výsledky se liší. Pokud vám budou aplikovány dermální výplně, například Sculptra, bude trvat několik měsíců, než se výsledky ustálí a než injekce přinesou plný efekt. Možná také budete potřebovat několik ošetření s odstupem několika týdnů nebo měsíců, abyste dosáhli znatelného zlepšení.

    Výsledky liftingu zadku pomocí Sculptry nejsou trvalé. Někteří lidé vidí výsledky trvající 2 až 3 roky. V nejlepších případech mohou výsledky vydržet až 4 roky.

    Po brazilském liftingu zadečku budou výsledky okamžitější. Můžete očekávat, že během hojení se vstřebá přibližně 50 % vstříknutého tuku.

    To znamená, že pokud jsou vaše hýždě větší, než byly před operací, okamžitý výsledek bude z dlouhodobého hlediska o něco slabší.

    Příprava na injekční lifting hýždí

    Před nechirurgickým liftingem hýždí vám poskytovatel poskytne podrobné pokyny, jak se na zákrok připravit.

    Tento seznam může zahrnovat indikace, jako např:

    • Čtrnáct dní před ošetřením se vyhněte ibuprofenu a dalším nesteroidním protizánětlivým lékům (NSAID), které mohou zvýšit riziko krvácení.
    • Čtrnáct dní před léčbou přestaňte užívat bylinné doplňky.
    • Před léčbou přestaňte kouřit a užívat léky.
    • Nepijte alkohol po dobu 48 hodin před léčbou.

    Injekční lifting hýždí VS hýžďové implantáty

    Injekční lifting zadečku se liší od zákroku, který zahrnuje implantát do zadečku.

    Injekční lifting zadečku Sculptra nevyžaduje anestezii, nezanechává jizvy a během jedné hodiny lze dosáhnout mírných až středních výsledků.

    Brazilský lifting zadečku je sice stále považován za chirurgický zákrok a může vyžadovat anestezii, ale také se velmi liší od zákroku s implantátem zadečku.

    Zákrok implantace hýždí zahrnuje chirurgické umístění implantátu. Operace je závažná a riziko komplikací je vyšší. Vyžaduje anestezii a výsledky jsou trvalé a mnohem viditelnější.

    Využijte bezplatné vyhodnocení!

    Na vyžádání a
    bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

    Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

    Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

    O autorovi

    Manuella

    Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

    ‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️