Transplantace vlasů v Španělsko

transplantace vlasů Španělsko 1
Napsal William

Zaměřte se na transplantace vlasů v Španělsko! Jaká je průměrná cena v Barceloně nebo Madridu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů ve Španělsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantacích vlasů ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vlasů ve Španělsku

Vlasové kliniky ve Španělsku jsou odborníky na transplantace vlasů. Cena operace transplantace vlasů o 2500 štěpech v Madridu nebo Barceloně se pohybuje od 3500 do 4000 eur. Doporučuje se metoda FUE nebo DHI. Operace se provádí v lokální anestezii a trvá 4 až 8 hodin. Doporučuje se 7denní pobyt.

PostupCena v eurech
Transplantace vlasů v Španělsko3500 €

Co je transplantace vlasů?

Transplantace vlasů je technika kosmetické chirurgie, která spočívá v odstranění stávajících vlasů z určité části hlavy, často z krku nebo boků, a jejich následném naroubování na plešatící místo. Odstraněnými oblastmi jsou obvykle spánkové úžlabiny, temeno a přední linie lebky.

V současné době existují 3 typy operací:

Metoda FUT

Při ní se odstraní pruh kůže široký přibližně 1 cm a dlouhý 12 až 23 cm. Z tohoto pruhu jsou poté odebrány cibulky a implantovány do oblasti příjemce. Při tomto zákroku lze získat až 1 500 štěpů a v průměru 1 300 štěpů, tedy 3 000 vlasů.

  • Výhody: Levnější, rychlejší
  • Nevýhody: Omezenější, delší doba rekonvalescence, zanechává viditelné jizvy

Metoda FUE

Jedná se o nejdokonalejší techniku, protože po operaci nezanechává viditelné jizvy. Chirurg nejprve oholí hlavu pacienta a poté odebírá folikulární jednotky jednu po druhé, přičemž má na paměti, že každá jednotka může vytvořit jeden až šest vlasů. Po extrakci chirurg provede řezy v oblasti příjmu, tj. v oblasti pleše, kterou si pacient přeje zakrýt.

  • Výhody: Velmi diskrétní, vlasy pak přirozeně dorůstají
  • Nevýhody: Zanechává mikrojizvičky

Metoda FUE-DHI:

Tento postup umožňuje provést transplantaci vlasů oholením pouze velmi malé části hlavy pacienta. Štěpy jsou odebírány z vymezené dárcovské oblasti a nezanechávají žádné jizvy.

Tato metoda je ideální pro pacienty, kteří nepotřebují velký počet folikulárních jednotek. Pro ostatní je stále vhodnější použít standardní metodu FUE.

  • Výhody: Neinvazivní, diskrétnější, 100% přirozený výsledek
  • Nevýhody: Dražší

Pro koho je transplantace vlasů ve Španělsku vhodná?

Důvodů vypadávání vlasů je mnoho. Někdy je dočasná, ale v některých případech může být trvalá.

  • Alopecie areata spojená s autoimunitním onemocněním, které napadá vlasové folikuly;
  • Vypadávání vlasů spojené s androgenní plešatostí u mužů;
  • Hormonální nerovnováha, nejčastěji u žen;
  • Popáleniny atd.

Transplantaci vlasů ve Španělsku může podstoupit každý pacient, pokud je starší 18 let, je v dobrém zdravotním stavu a má dostatek vlasů pro zákrok.

Je však třeba poznamenat, že ideální věk je mezi 30 a 40 lety, protože předtím zůstává hormonální systém nestabilní a nerovnováha by mohla vyžadovat novou operaci.

Viz také: Transplantace vlasů v Istanbulu

Proč si pro transplantaci vlasů vybrat Španělsko?

Transplantace vlasů začala být ve Španělsku populární v 90. letech 20. století a od té doby stále přitahuje pacienty z celé Evropy. Důvodů této přitažlivosti je několik:

Blízkost a v rámci EU

Mnoho Evropanů se každoročně vydává na cestu, protože ceny jsou často nižší a překročení hranic je velmi jednoduché. V neposlední řadě proto, že Španělsko je součástí Evropské unie.

Bezpečnost zdravotní péče

Zdravotní péče ve Španělsku patří k nejlepším na světě a hygienické protokoly jsou velmi přísné a důsledné.

Nejmodernější zdravotnická zařízení

Zdravotnická zařízení jsou vybavena nejmodernějším zařízením a supermoderními operačními sály.

Kvalifikovaní chirurgové a zdravotnický personál

Španělsko disponuje velkým počtem kvalifikovaných, zkušených a vyškolených plastických chirurgů. Jinými slovy, pacient je v dobrých rukou.

Před operací

Stejně jako u každé operace plastické chirurgie je třeba dodržovat protokol.

– Opatření, která je třeba přijmout

Stejně jako u všech kosmetických operací jsou pacienti požádáni, aby několik dní před velkým dnem přestali užívat antikoagulancia a protizánětlivé léky. Někdy jsou požadována lékařská vyšetření, aby se zajistil dobrý zdravotní stav pacienta.

– První konzultace

Během první lékařské konzultace chirurg s pacientem probere mj:

  • Potřeby a očekávání pacienta
  • Doporučení
  • Možné komplikace;
  • Možná řešení.

Během operace

Operace se provádí v lokální anestezii a trvá 3 až 5 hodin v závislosti na použité technice a velikosti štěpu. FUE trvá obecně déle než FUSS.

Jak se operace provádí

– Technika FUE

Tato technika nevyžaduje návštěvu operačního sálu. Během operace chirurg nejprve oholí zátylek a poté skalpelem odebere cibulky. Cibulky jsou poté transplantovány co nejtěsněji, aby bylo dosaženo maximální hustoty. Operace trvá zpravidla 5 hodin, někdy i déle v závislosti na počtu transplantovaných chloupků.

– Technika FUT

Ze zadní části pokožky hlavy, v týlní oblasti, se odebere pruh kůže po celé délce mezi oběma ušima. Kožní lalok se poté rozřízne, aby se izolovaly štěpy, které se skládají v průměru ze 3 až 4 vlasů. Nakonec se štěpy implantují do lysých míst a pokožka hlavy se sešije sponkami.

Rizika a komplikace

Přestože jsou rizika minimální, existují. Po operaci transplantace vlasů se mohou vyskytnout určité komplikace:

  • Alergická reakce na anestetika;
  • Výrazná ztráta krve;
  • Nepřijetí štěpu;
  • Infekce;
  • Ztráta citlivosti pokožky hlavy atd.

Po operaci

Po operaci by měl pacient dodržovat určitá doporučení:

Opatření, která je třeba dodržovat

  • Obvazy se obvykle odstraňují následující den;
  • Dva dny po operaci si můžete vlasy mýt šamponem;
  • Pacient se může vrátit do práce 3 až 5 dní po operaci;
  • Stehy se odstraňují po 10 dnech;
  • Pacient se může vrátit ke sportovním aktivitám po 3 týdnech.

Transplantace vlasů ve Španělsku nevyžaduje hospitalizaci a pacient se může během dne vrátit domů.

Pooperační bolest a jizvy

Bolest po transplantaci vlasů je velmi často mírná, ale ošetřující personál systematicky předepisuje léky proti bolesti, aby pacient trpěl co nejméně.

Zatímco při FUE jsou jizvy neviditelné, pásková technika zanechává jizvu v zadní části lebky, v úrovni řezu, a vlasy nedorůstají.

Výsledky transplantace vlasů ve Španělsku

Konečný výsledek může někdy trvat až 18 měsíců. Během hojení mohou implantované vlasy vypadávat; to je normální. Poté by měly normálně dorůst, dokud není dosaženo trvalého výsledku.

Je to proto, že vlasy obsažené v transplantátech přirozeně vypadávají, aby uvolnily místo novým vlasům. Hustota nových vlasů začne být viditelná přibližně po 6 měsících. Na požadovaný výsledek je však nutné počkat 8 až 12 měsíců a na konečný výsledek pak přibližně 18 měsíců.

Po transplantaci vlasů ve Španělsku se pacient :

  • Získá zdravou a hustou vlasovou pokožku jako předtím;
  • Již nedochází k vypadávání vlasů;
  • Získá zpět své sebevědomí.

Kolik stojí transplantace vlasů ve Španělsku?

Cena transplantace vlasů ve Španělsku závisí na několika faktorech:

  • Zvolené klinice nebo zařízení;
  • Typu operace;
  • Technologii použité na operačním sále;
  • Odbornosti chirurga.

Přestože existují léčebné postupy proti vypadávání vlasů, transplantace vlasů je jediným řešením, které zajistí trvalý výsledek. Proto se pro ni každoročně rozhodnou tisíce pacientů, kteří již neváhají cestovat za transplantací vlasů do Španělska.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️